Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Με sms για cosmoκάρτα, δεν γίνεται?

Είναι η πεθερά στο χωριό και τα τρώει ασταμάτητα.

Ας πάρει τηλέφωνο στο 1330, έχει ηχογραφημένο μνμα που σου λέει "για ενεργοποίηση πάτησε 0".

Εναλλακτικά της φτιάχνεις ένα My Cosmote λογαριασμό και το ενεργοποιείς εσυ.

• Like 2
Δημοσ.

Τι στο καλό, είμαι βέβαιος ότι το μεσημέρι την είδα την προσφορά στο cosmote app αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Τι στο καλό, είμαι βέβαιος ότι το μεσημέρι την είδα την προσφορά στο cosmote app αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρω. 

Στα πακέτα mb ως Giga Week με μηδενική χρέωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω το Cosmote app αλλά δεν μού εμφανίζει κανένααπό τα πακέτα διαθέσιμα(καρτοσυμβόλαιο)...

please help 

Επεξ/σία από dimosit
typo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως είχα λάβει αυτό σε what's up. Κι έκανα το λάθος να ενεργοποιήσω πρώτα αυτό με τα 5gb ενώ θα μπορούσα να το αφήσω για αργότερα( μέχρι 2 Δεκεμβρίου μπορείς να το ενεργοποιήσεις) και τώρα θα πάει χαμένo 🙄😄

Screenshot_2019-11-26-12-55-44-849_com.miui.gallery.png

Screenshot_2019-11-26-13-02-32-116_com.miui.gallery.png

Επεξ/σία από maraki19
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, maraki19 είπε

Εγώ πάντως είχα λάβει αυτό σε what's up. Κι έκανα το λάθος να ενεργοποιήσω πρώτα αυτό με τα 5gb ενώ θα μπορούσα να το αφήσω για αργότερα( μέχρι 2 Δεκεμβρίου μπορείς να το ενεργοποιήσεις) και τώρα θα πάει χαμένo 🙄😄

Screenshot_2019-11-26-12-55-44-849_com.miui.gallery.png

Screenshot_2019-11-26-13-02-32-116_com.miui.gallery.png

το δωρεάν πακέτο της προσφοράς μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 2/12, όταν τελειώσει αυτό που έβαλες, βάλε το άλλο

Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 2:24 ΜΜ, tiniakos είπε

Δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ data είναι όντως Απεριόριστα,το είχε δοκιμάσει κανείς την προηγούμενη φορά;

τυπικα απεριοριστα. εγω που τα ειχα παρει, και το εκανα hotspot στον υπολογιστη για να κανω stream απο το απειρο το γυρισε στις 100 χιλιαδες καποια στιγμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το unlimited ειναι μονο για καρτοσυμβολαια? Σε 4 whats up δεν εχει ερθει κατι μονο τα 5GB για 7 μερες. Βεβαια ισως το δινουν σταδιακα απο Παρασκευη 29 μεχρι δευτερη γραφουν απλα σε μερικους ηρθε πιο νωρις. Το απεριοριστα ειναι καπου στα 3.5TB νομιζω.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tiniakos είπε

Τελικά θα δοθεί και σε Whatup ή όχι το απεριόριστο;

Δεν ξερουμε σιγουρα. Σιγουρα ειναι τα 5GB για 7 μερες. Τα unlimited ειναι σιγουρα για καρτοσυμβολαια και συμβολαια για 3 μερες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...