ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Atallos1 είπε Εννοείται έρχεται νόμιμη απόδειξη @ThanosR92 Απλά δεν υπάρχει λόγος να επέμβει το skroutz , ίσα ίσα που παίρνει προμήθεια . Πιο λογικό είναι να έκλεισαν απλά το app από τον Σιακο επειδή δεν προλαβαίνουν Δεύτερη επιβεβαίωση:
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Το να σου λέει ότι να ναι δεν παίζει έτσι ?
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Atallos1 είπε Το να σου λέει ότι να ναι δεν παίζει έτσι ? Δηλαδή μου λέει και αυτός και η άλλη στο κατάστημα ότι να ναι! Μάλιστα! Πιστεύεις ότι αυτός δεν θα κερδίσει αν εγώ κάνω μια παραγγελιά 50 ΕΥΡΩ, ενώ το skroutz θα χάσει 25 από την παραγγελιά μου ; To Skroutz έκανε την διαφήμιση που ήθελε να κάνει και τώρα τέλος! Πόσο ποιο απλό ; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από ThanosR92 2
overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδια πεινασα. Παω να πληρωσω φουλ τιμη σε efood 😥
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μα ακριβώς κάτω από σένα στη προηγούμενη σελίδα απαντάει ότι το έκλεισαν αυτοί ! Δεν είναι ότι δεν θέλει να κερδίσει , αν δεν έχει άτομο να εξυπηρετήσει δεν μπορεί να κερδίσει
desertman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Με διαφορά η καλύτερη Black Friday προσφορά. 5
silentpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 ευτυχως περα απο την αλλαγή του οριου απο ημερησιο, τα μαγαζια κλεινουν απο μονα τους λογω δουλειάς.
alexinhogr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Χαμηλή ποιότητα, κακοπληρωμενο προσωπικό, δεν παίρνει το ποσοστό του το σκρουτζ για την διαφήμιση κ ο εργοδότης για να βγάλει τα έξοδα πράττει με κοινή λογική Έλληνα : γιατί να πάρουν από άλλο, θα δουλέψουμε εμείς τζάμπα. 😂😂😂😂
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Χρόνια είχα να πάρω delivery και όταν έπαιρνα πάντα είχα παρέα, ποτέ μόνος. Ε...τρεις μέρες τώρα το ξέσκισα. Μια πιτσαρία είχε και 2+1 δώρο, σύνολο 7 και κάτι ευρώ. Δώσε black friday στο λαό...
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με επίσημη απάντηση του Skroutz μου λέει με την πολιτική που έχουν στην σελίδα τους, στους κανόνες μπορούν να το κλείσουν οπότε θέλουν όταν μιλάμε για το Visa Promo. Και γιαυτό το έκλεισαν όπως και όσα μαγαζιά βλέπετε κλειστά είναι από το Skroutz Food. Καλησπέρα και πάλι Μιας και συζητάμε για την περίοδο του Visa Promo, να σε ενημερώσουμε πως ο λόγος για τον οποίο αυτή τη στιγμή το κατάστημα είναι κλειστό, είναι λόγω της πολιτικής ορθής χρήσης που ισχύει τόσο για τους χρήστες, όσο και για τα καταστήματα που συμμετέχουν στην πλατφόρμα του Skroutz Food. Φυσικά, υπό κανονικές συνθήκες τα καταστήματα επιλέγουν πότε θα είναι ανοιχτά και ενεργά στην πλατφόρμα μας και πότε όχι. Σε ευχαριστούμε πολύ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από ThanosR92 1
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Βασικά τώρα είμαστε εντάξει ; Εχω την εντυπωση οτι μιλατε με σκρουτζ support και κακως απανταει σαν ιδιοκτητης καταστηματος... Πατησατε κατω δεξια στο λινκ "χρειαζεσαι βοηθεια?"? 😛 Απορω γιατι δεν εβαλαν επιλογη take away Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από kage
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, kage είπε Εχω την εντυπωση οτι μιλατε με σκρουτζ support και κακως απανταει σαν ιδιοκτητης καταστηματος... Πατησατε κατω δεξια "χρειαζεδαι βοηθεια?"? 😛 Όχι είναι το Support του Siakou!
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εισαι σιγουρος?Πως βγαινει το chat τ μαγαζιου? Εκανα τις παραγγελιες μ...το status αναβοσβηνει μια ανοιχτο μια κλειστο 😛 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από kage
Shadows Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Πρεπει να ειναι απο τις πιο τιμιες προσφορες των τελευταιων χρονων,ελπιζω το abuse που θα εκαναν αρκετοι να μην ειναι αποτρεπτικο για το μελλον.
panos7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Shadows είπε Πρεπει να ειναι απο τις πιο τιμιες προσφορες των τελευταιων χρονων,ελπιζω το abuse που θα εκαναν αρκετοι να μην ειναι αποτρεπτικο για το μελλον. αφου υπάρχει πολιτική ορθης χρησης δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα abuse. υπηρχανε καποια ορια απο την αρχη. θεωρω οτι ειναι δικο τους λαθος απο την αρχη αν αφησεις ελευθερα ορισμενα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα