Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Οι αποδείξεις που κόβονται από τα μαγαζιά είναι όσο είναι το full amount . Μάλιστα η παραγγελία που φτάνει στο μαγαζί αναφέρει το ποσό χωρίς την έκπτωση . Το "κακό" με την όλη υπόθεση είναι ότι δεν το γνώριζε κανείς , εννοώ δεν ενημέρωσαν τα μαγαζιά ότι τρέχουν τη συγκεκριμένη προσφορά . Οπότε αν ένα μαγαζί έχει 4 μηχανάκια να δουλέψει μια καθημερινή που περιμένει πάνω κάτω την συνηθισμένη δουλειά , βγαίνει εκτεθειμένος στους πελάτες γτ θα αργήσει μιας και δεν περίμενε την παραπάνω δουλειά
panos7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Θα καθυστερήσει η παραγγελια σου... Σε 70 ελεγε οτι θα ερχοταν. Σε μια ωρα ηρθε. Μια χαρα!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, panos7 είπε Σε 70 ελεγε οτι θα ερχοταν. Σε μια ωρα ηρθε. Μια χαρα! A οκ, γιατι εκανα και γω παραγγελια την ιδια ωρα με το ποστ σου και με καλεσαν 2 λεπτα μετα και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1.5 ωρα γιατι γινεται χαμος.
Innersense Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι κάθεστε και συζητάτε, μιλάμε για ίσως μια από τις καλύτερες και σοβαρότερες προσφορές που έπαιξαν αυτή την εβδομάδα και φυσικά ανήκω σε αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν από την πρώτη μέρα απορώντας με το πόσο συμφέρουσα είναι και το ποιος επωμίζεται το βάρος της μισοτιμής! Μου έκανε εντύπωση από την πρώτη παραλαβή ότι σε όλα τα συνοδευτικά χαρτιά της παραγγελίας δεν αναγραφόταν πουθενά η έκπτωση παρά ολόκληρη η τιμή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρξει διαφοροποίηση στο προϊόν. Συγχαρητήρια για την πιο επιτυχημένη κίνηση αυτού του Black Friday! Ερε κόσμος που θα φάει μισοτιμής Delivery σπίτι του σήμερα, μπροστά στην καινούργια τηλεορασάρα που μόλις αγόρασε! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Innersense 6
panos7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε A οκ, γιατι εκανα και γω παραγγελια την ιδια ωρα με το ποστ σου και με καλεσαν 2 λεπτα μετα και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει ΕΠΙΠΛΕΟΝ 1.5 ωρα γιατι γινεται χαμος. Εγω την εκανα γυρω στις 8:30. Ποσταρα πιο μετα Αφου σκεφτομαι να ανοιξω και δευτερο λογαριασμο να παραγγειλω κι αλλα
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Πάω να κάνω παραγγελιά στον Σιακο και λέει κλειστό! Δεν είναι χαζομάρα αυτό ? https://www.skroutz.gr/food/delivery-nea-filadelfeia/kreata-siakos
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Άμα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τι εννοείς είναι χαζομάρα ?
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Atallos1 είπε Άμα δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τι εννοείς είναι χαζομάρα ? Μίλησα με τον Σιακο και δεν έχουν ιδέα! Το Skroutz το έχει κλείσει μου είπαν!
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Αμφιβάλλω λιγάκι για αυτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Atallos1 είπε Αμφιβάλλω λιγάκι για αυτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις Πως γίνεται να αμφιβάλεις όταν στο λέει το ίδιο το μαγαζί ; Νομίζω αναφέρθηκε και ποιο πίσω ότι τα κλείνει το skroutz! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από ThanosR92 1
ThanosR92 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Spider.Man είπε Ο siakos το έκλεισε. Βασικά τώρα είμαστε εντάξει ; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από ThanosR92
alexinhogr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ερώτηση νόμιμη απόδειξη έρχεται σπίτι; δεν εννοώ το χαρτί της παραγγελίας. Επειδή είμαι επαρχία ρωτάω.
Atallos1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εννοείται έρχεται νόμιμη απόδειξη @ThanosR92 Απλά δεν υπάρχει λόγος να επέμβει το skroutz , ίσα ίσα που παίρνει προμήθεια . Πιο λογικό είναι να έκλεισαν απλά το app από τον Σιακο επειδή δεν προλαβαίνουν
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα εισαι απο επαρχια μενεις μπουκαλα και εσυ ....Αλλα καλη ερωτηση το full πόσο μαζι με φπα θα βλαστημανε την ωρα που μπηκαν στο skroutz οι αθηναιοι τους εχουν σκισει ... Ακομα και στην καλυτερη πεινιατα δεν εχω δει 50 % εκπτωση Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα