christakos07 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cris41 είπε Παιδιά πρόλαβα πήρα από την Canava αλλά επειδή έλειπα τους πήρα και τους είπα θα περάσω να τα πάρω μιας και είναι δίπλα μου. Πήγα και τα πήρα πριν και τους ρώτησα τι παίζει κλπ. Δε προλαβαίνουν να εξυπηρετησουν τόσο κόσμο και όταν τους ρώτησα για το κέρδος μου είπανε win win και για τους δύο μας. Υποψιάζομαι ότι δε θα βάζει όλα τα λεφτά η Visa και Skroutz. Υπάρχει ενδεχόμενο να το ανοίξουν αύριο;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, theof28 είπε Ελεγε τπτ το κρέας????? Picanha black Angus.... Γα**σε! Είχα πάρει άλλη φορά όμως από το συγκεκριμένο απλές μπριζόλες ελληνικές και Ολλανδίας και πραγματικά ήταν για πέταμα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από SagoniasSlutRos 5
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Picanha black Angus.... Γα**σε! Είχα πάρει άλλη φορά όμως από το συγκεκριμένο απλές μπριζόλες ελληνικές και Ολλανδίας και πραγματικά ήταν για πέταμα. 🤢🤮🤮
llldoomlll Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Απο σιακο παντως εμεινα φουλ ικανοποιημενος, 6:59 στο pc για καμια παραγγελια ακομα Canava θελει πιο γρηγορα χερια ζητημα να μεινει 2 λεπτα online 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, theof28 είπε 'Eλεγα να κάνω bbq την Κυριακή!!!!!! Πήγαινε carnicero που έχει 30% αν θες black Angus 1
theof28 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δεν εξαρτάται όμως να είναι το κατάστημα κοντά στην εμβέλεια της διεύθυνσης που έχεις ορίσει???
akiskorago Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μπράβο skroutz.gr ωραία προωθητική ενέργεια να ξέρουμε να μην αγοράσουμε ποτέ από το μαγαζάκι σου, αν είσαι και στα υπόλοιπα τόσο ερασιτέχνης όπως σε αυτή την προσφορά και δεν έχεις και επιλογή για κριτική στα καταστήματα μακριά και αγαπημένοι. Ρε παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Εργάζομαι σε κατάστημα που συνεργάζεται με το Skroutz. To ποσό το καλύπτει πλήρως το skroutz. Αντί να λέτε μπράβο που βοηθάει και τα μαγαζιά και τους καταναλωτές, αρχίζετε και τις ειρωνείες από πάνω. Οι άνθρωποι ξεκίνησαν επισημά πριν από ένα μήνα σχεδόν και έχουν ήδη αρκετά καταστήματα. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής όπως αξιολογήσεις θα μπουν σύντομα. Η αγορά παίζει με μονοπώλιο σχεδόν τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να πάνε καλά για να βοηθήσει να πέσουν λίγο οι προμήθειες που υπάρχουν τώρα. Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από akiskorago 9 2
greed Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ξέρουμε τι ποσοστό κρατάει το Σκρουτζ; Αν θυμάμαι καλά ο ανταγωνιστής βαστάει το 12%
nova_centurion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Επειδή διαβάζω τα σχόλια ειδικα για τα ποσοστά που κρατανε efood και Σκρουτζ , θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Τα 10-12% που κρατανε αυτές οι εταιρείες ποιος νομίζετε ότι τα πληρώνει? Εμεις τα πληρώνουμε είτε με ακριβότερες τιμές είτε με χαμηλότερη ποιότητα. Θεωρώ εξωφρενικές τις χρεώσεις απο τους μεσάζοντες αυτούς και εις βάρος της κοινωνίας μας. Είναι ακριβώς το ίδιο με το νταβατζιλίκι των τραπεζών με τις εξωφρενικές χρεώσεις εξόδων για κάρτες κλπ. Ως καταναλωτές πρέπει να τιμωρούμε όσους είναι άπληστοι. Και θεωρώ άπληστους και το efood και το Σκρουτζ. 4 1 1
Aias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 χθες βραδυ στις 21:30 απο μαγαζι-πιτσαρια που συχνα παραγγελνω,που ειναι στην προσφορα του σκρουτζ ,παράγγειλα και εκει που εκανε 10 λεπτα να ερθει αλλες φορες, η παραγγελια εκανε 1 ωρα και 15 λεπτα (με εκτιμωμενο χρονο 50 λεπτα). Δοκιμασα και το support του skroutz που ειναι λιγο στα σκαρια (πολυ μπροστα το efood), ο κυριος ηταν πελαγωμενος και αλλη παραγγελια ειχα κανει και αλλο μαγαζι μου ελεγε. Τελικα το βρηκαμε - μεσα ακουγονταν φασαρια- και μου ειπε θα τους παρει και με παιρνει πισω (οπως και στο efood) . Με πηρε πραγματι σε 2 λεπτα και μου ειπε οτι με τον χαμο με την προσφορα δεν προλαβαινουν τα μαγαζια και οτι ερχεται η παραγγελια. Σε 5 λεπτα ηταν σπιτι μου και το παιδι που τα φερνει εφυγε τρεχοντας και μου λεει οτι δεν προλαβαινουν με τοσο χαμο απο την προσφορα του skroutz food. Τελικο αποτελεσμα το site skroutz food αν και δεν εχει την εμπειρα του efood στεκεται αξια στον χωρο και με καλο support αν και λιγο 'στα σκαρια' - πολυ εξυπνη η κινηση με το 50% γιατι απο την Δευτερα η Τριτη που εκανα την πρωτη παραγγελια μεχρι χθες που εκανα την τελευταια ειχαν μπει επιπλεον στις λιστες αλλα 20 -30 μαγαζια βγαινοντας κερδισμενοι ετσι και οι 3 (πελατες-skroutz food - μαγαζια ) και αν συνεχισει ετσι με προσφορες ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος και το efood τελικα θα κανει καμια ουσιαστικη προωθηση οπως με το 1+1 . Επισης σημερα που ειναι τελευταια μερα του -50% και ειναι και παρασκευη που ο κοσμος καθετε στην τν να χαλαρωσει θα γινει πανικος .οποτε οποιος θελει ντελιβερι να το κανει μεχρι 19:00-19:30 γιατι μετα θα ζωριστει 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Την τίμησα και εγώ την προσφορά το βραδάκι. Τρεις τετράγωνες γίγας πίτσες πλήρωσα το 12,5 ευρώ απο 25 Η μία φαγώθηκε από δύο άτομα και το ένα (εγώ) ευτραφής..... No worries θα φαγωθούν για πρωινό και μεσημεριανό φαΐ στο σπίτι μου χαμένο δεν πάει πότε ! Χαχαχα Value 1
panos7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Εγώ σήμερα τιμησα τον σιακο με τα κρέατα και 60 ευρώ παραγγελία... Στη μισή τιμή.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, panos7 είπε Εγώ σήμερα τιμησα τον σιακο με τα κρέατα και 60 ευρώ παραγγελία... Στη μισή τιμή. Θα καθυστερήσει η παραγγελια σου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 15 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Θα καθυστερήσει η παραγγελια σου... Παρήγγειλα προχθές στον Σιάκο μέσω skroutzfood, η παραγγελία μου ήρθε σε 45'. Και ενώ η αξία της παραγγελίας ήταν 58,55 ευρώ, χρεώθηκα μόνο 29,28 ευρώ. Η απόδειξη λιανικής όμως πάνω στην παραγγελία είχε την πραγματική αξία δηλ. 58,55. Που σημαίνει ότι το skroutzfood επωμίζεται τη διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα