Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, circadian είπε

μάλλον κάποιοι το ξεφτίλισαν

47 λεπτά πριν, Pinkakos είπε

Δεν ξέρω το περίμεναν εκεί στο skroutz, ο,τι δεν θα στοκάρουμε ποτά και φαγήτα για 1 χρόνο; Για ποιους μας πέρασαν :P

Σιγα το στοκαρισμα 5 μερες επι 30 ευρω= 150 ευρω ανα καρτα.Απλα δεν περιμεναν οτι καποιοι θα εκμεταλευτουν αυτον το ποσο στο μεγιστο.Καθως αυτο ειναι πιο ευκολο σε τετοια ειδη οπως κρεατα που τα πετας στην καταψυξη η ποτα.Γιατι υπολογιζαν παραγγελιες φαγητων αλλα και ετσι να το σκεφτηκαν λογαριασαν χωρις τον φαγανο ελληνα.Εγω μονος μου τρωω 20 ευρω burger αν πεις να βαλεις και το γλυκακι τον καφε σου κτλ ανετα το πιανεις το 60αρι μεσα στην μερα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, icenex είπε

Σιγα το στοκαρισμα 5 μερες επι 30 ευρω= 150 ευρω ανα καρτα.Απλα δεν περιμεναν οτι καποιοι θα εκμεταλευτουν αυτον το ποσο στο μεγιστο.Καθως αυτο ειναι πιο ευκολο σε τετοια ειδη οπως κρεατα που τα πετας στην καταψυξη η ποτα.Γιατι υπολογιζαν παραγγελιες φαγητων αλλα και ετσι να το σκεφτηκαν λογαριασαν χωρις τον φαγανο ελληνα.Εγω μονος μου τρωω 20 ευρω burger αν πεις να βαλεις και το γλυκακι τον καφε σου κτλ ανετα το πιανεις το 60αρι μεσα στην μερα.

Εννοείται ότι ο μέσος άνθρωπος τρώει 30 μπέργκερ. Νομίζω λίγα λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Εννοείται ότι ο μέσος άνθρωπος τρώει 30 μπέργκερ. Νομίζω λίγα λες.

30 burger χλωμο :P αλλα και 30 ευρω να εννοεις με κανεις να αναρωτιεμαι ποσα burger παιρνεις και σε τι τιμη και απο που.Γιατι εγω υπολογιζα 2-3 με τιμη μεσο ορο τα 6-7 ευρω. με 200 γραμμαρια μπιφτεκι ποσα να φας δηλαδη?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Τσιμπησα 2 ποτα απο την καβα στο παγκρατι με κοστος 58.80 με καρτα πειραιως visa και χρεωθηκα 29.40.δοκιμασα να παραγγειλω μετα 2 πιτογυρα και μου αφαιρει 0.60 δηλαδη μιλαμε συνολο 30 ευρω ημερησιως αν κανεις αγορες με μεγιστο ποσο τα 60 ευρω.οποτε μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι φοβερη η συγκεκριμενη προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Τσιμπησα 2 ποτα απο την καβα στο παγκρατι με κοστος 58.80 με καρτα πειραιως visa και χρεωθηκα 29.40.δοκιμασα να παραγγειλω μετα 2 πιτογυρα και μου αφαιρει 0.60 δηλαδη μιλαμε συνολο 30 ευρω ημερησιως αν κανεις αγορες με μεγιστο ποσο τα 60 ευρω.οποτε μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι φοβερη η συγκεκριμενη προσφορα.

Καλησπερα

σκεφτομαι να κανω το ιδιο οσονα φορα την καβα στο παγκρατι , αλλα δεν ειμαι κοντα στην περιοχη

εσυ πως τα εκανες order? εβαλες διευθυνση σπιτιου σου και στα φερανε?

ή μπορεις να βαλεις διευθυνση ιδια με την καβα , ή ενα νουμερο πιο διπλα ξερω γω απο την ιδια την καβα,  και να πας 5' μετα και να παραλλαβεις απο την ιδια την καβα?

:)

Δημοσ.

Πάρε την κάβα και πες του. Θα βάλω παράδοση απ έξω. και θα πληρώσω ηλεκτρονικά γιατί περνάω από εκεί... 

Σιγά μη δε πουλήσει 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, icenex είπε

ρε παιδια πως λεγεται αυτη η Καβα να την βρω και εγω; :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, cris41 said:

Αμα χρησιμοποιήσουμε δεύτερο εμαιλ για νέο λογαριασμό με άλλο νούμερο θα περάσει;

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κι έλεγχος στον αριθμό της κάρτας. Αν έχεις και 2η Visa τότε λογικά δεν θα έχεις θέμα με 2ο account.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...