Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την τίμησα την υπηερσία. Ενημερωτικά, από visa Πειραιώς και στο ebanking πέρασε κανονικά η έκπτωση.

Μέχρι τις 29 του μήνα με βλέπω να κοιτάω σε black friday deals για ρούχα ένα νουμερο πάνω.

Δημοσ.

Με χρεωστική Visa της Εθνικής την πήρε κανονικά την έκπτωση, μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας στην εφαρμογή. Για όσους κάνουν δίαιτα προτείνω σαλατούλα (όχι αυτές με σως) και κανένα καλαμάκι. Η καλύτερη προσφορά της Black Friday (Week) κατ’εμέ !

• Sad 1
Δημοσ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ! Πόσο μαλ.. μπορεί να είμαι ;
Πεινάω σα διάολος . Πέφτει το μάτι μου στην προσφορά . Λέω "Εδώ είμαστε ! Την κάναμε λαχείο !!!"

Βάζω στοιχεία κάρτας, επιβεβαιώνω συναλλαγή : "Μπράβο μαλ .... χρησιμοποιησες την mastercard κάρτα σου   👌  :shock:

• Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Billator είπε

Δεν ξέρω αν πιάνει αλλά έχει η Revolut Virtual Visa :P 

Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω μιας και δεν υπάρχει κανένα κατάστημα στην περιοχή μου που να χρησιμοποιεί skroutz. 

Πιανει

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν και γενικά προσέχουμε και ελάχιστες φορές παραγγελνουμε από έξω δεν μπορούσα να αρνηθώ μετά από καιρό ένα σάντουιτς από το Αυθεντικό στο Περιστέρι. Respect λέμε. 😀 😋✌️🤙

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν και γενικά προσέχουμε και ελάχιστες φορές παραγγελνουμε από έξω δεν μπορούσα να αρνηθώ μετά από καιρό ένα σάντουιτς από το Αυθεντικό στο Περιστέρι. Respect λέμε. 😀 😋✌️🤙

Ποικιλία από Βεάκη 56 στα 7 ευρώ για μένα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, torter10 είπε

Με χρεωστική Visa της Εθνικής την πήρε κανονικά την έκπτωση, μόλις έβαλα τα στοιχεία της κάρτας στην εφαρμογή. Για όσους κάνουν δίαιτα προτείνω σαλατούλα (όχι αυτές με σως) και κανένα καλαμάκι. Η καλύτερη προσφορά της Black Friday (Week) κατ’εμέ !

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Μαζί με την Black Friday έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου από της Hellas Direct μπορώ να πω ότι μου έφτιαξαν την ημέρα. Αν και τις επόμενες ημέρες ακολουθήσουν κάποιες πραγματικά καλές προσφορές θα είναι. money well spent που λένε και στο χωριό μου. 😀 

4 λεπτά πριν, nighthawk6969 είπε

Ποικιλία από Βεάκη 56 στα 7 ευρώ για μένα 😛

Αν και δεν έχει τύχει ποτέ να το δοκιμάσω το συγκεκριμένο μαγαζί ή αλήθεια ήταν ότι το περιεργαζομουν αρκετή ώρα μέχρι που τελικά αποφάσισα να πάρω από το Αυθεντικό. Μέχρι την Παρασκευή θα μπω στον πειρασμό να παραγγείλω. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη ειναι black friday οχι αστεια...Μεχρι 60 ευρω αγορες-σουβλακια πιτσες κτλ πληρωνοντας τα μισα καθε μερα και αν θες να αγορασεις κρεατα ψιλικα η ποτα το ποσο αυτο ισχυει μια φορα μεσα στο διαστημα που γινεται η προσφορα.Καλα δεν λεω η διαβασα λαθος τους ορους?

Παραθετω. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης: Η έκπτωση "-50%" ισχύει για τα πρώτα 60€ συνολικής αξίας παραγγελιών με Visa κάθε ημέρα ανά χρήστη, από 25 έως 29 Νοεμβρίου 2019.  Για παραγγελίες από τα καταστήματα των κατηγοριών κρεοπωλείο, ποτά - cocktails και ψιλικά, η έκπτωση "-50%" εφαρμόζεται για έως 60€ συνολικής αξίας παραγγελιών με Visa σε όλο το διάστημα από 25 έως 29 Νοεμβρίου 2019.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, silentpower είπε

Ισχυε για ολα τα ειδη το 60αρι την ημερα. Αλλαξε χθες και εγινε 60 συνολικα

Αμα δεν ειχε αλλαξει θα ειχα παραγγειλει ολα τα ποτα για τα χριστουγεννα :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, circadian είπε

μάλλον κάποιοι το ξεφτίλισαν

Δεν ξέρω το περίμεναν εκεί στο skroutz, ο,τι δεν θα στοκάρουμε ποτά και φαγήτα για 1 χρόνο; Για ποιους μας πέρασαν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...