timos71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Λογικα ειναι δικη τους πρωτοβουλια για να διαφημισουν τη πλατφορμα. Σε συνδυασμο με το blackfriday που θα αυξηθει πολυ και η κινηση στο σκρουτζ θα δοκιμασουν την υπηρεσια λογικα πολλα ατομα. Παντως ωραιο site αν και εχει το 1/3 των καταστηματων (σε σχεση με το e-food) στη περιοχη μου. Ευχαριστουμε και τον ts που ανεβασε τη προσφορα. 2
valkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nighthawk6969 είπε Από Σάββατο η δίαιτα τελικά... Αυτό λέω από τον Φλεβάρη του 1983 1
costacurta Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ότι να ναι. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη κάι δεν έχει τπτ. Η μόνη αξιόλογη πραγματική προσφορά μέχρι στιγμής
itheodo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στην Πάτρα υπάρχουν κάποια αξιόλογα μαγαζιά πάντως. Θα τιμήσω την προσφορά το βράδυ.
adi32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ελπίζω να είναι πιο ασφαλές τώρα με το νέο σύστημα των online πληρωμών. Μου είχαν υποκλέψει την κάρτα και είχαν παραγγείλει 40 φορές σε δύο μέρες από το efood και αυτοί τους παρέδιδαν κανονικά μέχρι που με ειδοποίησε η τράπεζα 2 μέρες μετά
greengr21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Ελπίζω να είναι πιο ασφαλές τώρα με το νέο σύστημα των online πληρωμών. Μου είχαν υποκλέψει την κάρτα και είχαν παραγγείλει 40 φορές σε δύο μέρες από το efood και αυτοί τους παρέδιδαν κανονικά μέχρι που με ειδοποίησε η τράπεζα 2 μέρες μετά off topic αλλα γιατι δεν ακυρωσες την καρτα κατευθειαν?την τραπεζα περιμενες?
adi32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, greengr21 είπε off topic αλλα γιατι δεν ακυρωσες την καρτα κατευθειαν?την τραπεζα περιμενες? Γιατί το έκαναν σκ και δεν ήρθε καμία ειδοποίηση
Lumini Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Γιατί το έκαναν σκ και δεν ήρθε καμία ειδοποίηση Και τα σκ δουλεύουν τα τμήματα των τραπεζών! Τηλεφωνικά!
snik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Είχε και κάποια χασάπικα στην περιοχή μου όποτε έκανα μια παραγγελία και τα έβαλα στην κατάψυξη. Αξίζει να το σκεφτείτε όσοι έχετε κρεοπωλεία κοντά σας μιας και είναι καλή η έκπτωση. 4
Craven Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lumini είπε Και τα σκ δουλεύουν τα τμήματα των τραπεζών! Τηλεφωνικά! Δεν το κατάλαβε μέχρι να τον ειδοποιήσουν λέει ο άνθρωπος Άσχετο, @adi32 από ποιο site στην υπέκλεψαν; Skroutz; 1
adi32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Craven είπε Δεν το κατάλαβε μέχρι να τον ειδοποιήσουν λέει ο άνθρωπος Άσχετο, @adi32 από ποιο site στην υπέκλεψαν; Skroutz; Από efood. Το οποίο χρησιμοποιεί άλλη τράπεζα από τη δική μου. Οπότε οι ειδοποιήσεις σε μένα ήρθαν τη Δευτέρα όταν ήδη είχε γίνει το κακό όλο το σαββατοκύριακο
ekkli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, adi32 είπε Από efood. Το οποίο χρησιμοποιεί άλλη τράπεζα από τη δική μου. Οπότε οι ειδοποιήσεις σε μένα ήρθαν τη Δευτέρα όταν ήδη είχε γίνει το κακό όλο το σαββατοκύριακο Πάρα πολύ σοβαρό αυτό και θα έπρεπε να γίνει θέμα. Μήπως είχες συνδεθεί από κάποιο δημόσιο ή δωρεάν ασύρματο δίκτυο και εκεί έγινε το κακό;
nek4d Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πειραιως visa δεν περασε. Alpha visa, ok. Δεν χρειαστηκε να δοκιμασω και αλλη τραπεζα, αλλα ας το αναφερετε εδω να μην παιδευονται οι επομενοι. Revolut, icard κλπ θα εχει ενδιαφερον αν περνανε και ειδικα οι virtual που ειναι πιο ανετες σε φραγη για περισσοτερη ασφαλεια. 1
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πέρασε κανονικά η δική μου Πειραιώς πάντως 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα