Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω δε τειθεται θεμα abuse. Πολυ καλύτερη προωθητική ενεργεια απο το να δωσει ενα σκασμο λεφτά στον τυπο και να μας τα κανει ζεπελιν οπως τοσα μαγαζια με τις φανταστικες black Friday προσφορές τους .

Δημοσ.

Σταματήστε τη γκρίνια κι επωφεληθείτε όσο και όπως μπορείτε. Ανοιχτό - κλειστό, ουδεμία σημασία έχει, άλλοι έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.

Grow up!

• Like 5
Δημοσ.

Τα περισσότερα μαγαζιά από όταν ξεκίνησα να πληρώνουμε προμήθεια σε εταιρείες για να βρουν δουλειά και να κάνουμε διαφήμιση βάλανε τις μερίδες από 5 ευρώ στα 7 και τα 8 εγώ δεν παρήγγειλα ούτε πρόκειται να παραγγείλω ποτέ γιατί ο δικός μου που εξυπηρετούμε μαζί με καμία 300αρια άλλους επαγγελματίες σε τρία χιλιόμετρα απόσταση όταν παραγγέλνουμε κατευθείαν μας δίνει και καλή τιμή και δώρο μία σαλάτα από ότι ακούγεται φτιάχνει ξενοδοχείο στην Αλβανία και αφήσε τους άλλους να ψάχνονται

Δημοσ.

Τέλος η προσφορά. Να σηκώσουμε τα χέρια αυτοι που θα γυρίσουμε ξανά στον κόκκινο ανταγωνιστή 😂

Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 11:38 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Picanha black Angus.... Γα**σε!

Είχα πάρει άλλη φορά όμως από το συγκεκριμένο απλές μπριζόλες ελληνικές και Ολλανδίας και πραγματικά ήταν για πέταμα.

Screenshot_20191128_233706.jpg

Πόσο έκανε φίλε;

Επίσης όσο δεν έχω φάει από delivery τους τελευταίους 4-5 μήνες το έφαγα σε 3 μέρες. Ευχαριστώ σκρουτζ 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ την αρχική κοινοποίηση εκείνη την μακρινή κρύα νύχτα του Νοέμβρη. Αυτές τις μέρες ξεχάσαμε εις την οικίαν τι πάει να πει μαγείρεμα. Έπειτα από 9 παραγγελίες και 63 ευρώ νιώθω υπερπλήρης: τυλιχτά (σουβλάκια), πίτσες, ζυμαρικά, κρέπες, club sandwich και άλλα μόνο καφέ δεν πήραμε! Μας κάνανε να νιώθουμε βασιλιάδες, μακράν η καλύτερη προσφορά που μπήκε στο Black Friday, ούτε περιμένω να ξαναμπεί ποτέ άλλοτε τέτοιου βεληνεκούς για μάσα...

Υ.Γ. Όσοι κράζατε τα κλειστά μαγαζιά και το skroutz που δεν καταφέρατε να πάρετε και άλλα ποτά και νωπά κρέατα για το σπίτι και κοιτάζατε τους όρους, απλά ντροπή! Ψάχνατε το δέντρο και χάσατε το δάσος.

Να είχα και άλλα στομάχια να έτρωγα και άλλα...

Επεξ/σία από angelponiros
  • Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kkailas είπε

Πόσο έκανε φίλε;

Επίσης όσο δεν έχω φάει από delivery τους τελευταίους 4-5 μήνες το έφαγα σε 3 μέρες. Ευχαριστώ σκρουτζ 😂

17€ για 1.2kg βγήκε με την έκπτωση. Για 4 καλές/χοντρές μπριζόλες picanha black Angus ήταν τρελό κελεπούρι. 

Πήρα και rib eye αλλά τις έχω αφήσει σε vacuum να ωριμάσουν λίγο ακόμα, αλλά φαίνονται ωραίες.

Για όποιον θέλει να πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί καλές μπριζόλες από μοσχάρι, μόνο το black Angus αξίζει. Είχα πάρει πριν κανένα μήνα διάφορες κοπες από ελληνικό και ολλανδικό μοσχάρι και ακόμα κλαίω τα λεφτά. Μηδέν ενδομυικο λίπος και καμία γεύση. Ακόμα και το κόψιμο που τους είχαν κάνει ήταν τραγικό. Αδύνατο να ψηθεί σωστά για τα δικά μου γούστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ συνεχίζω και σήμερα αφού η χθεσινή τελευταία παραγγελία των 35 ευρώ εμπεριειχε και το σημερινό γευμα μας. Φούρνο μικροκυματων αλλά δεν βαριέσαι. Πάντα τέτοια skroutz και σίγουρα είσαι ο βασιλιάς της Black Friday week! 

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.

Εγώ πήρα 1 πικανια, 1 rib eye και 0.5 κιλα κιμά black gus για κανένα burger. 

Όλα πήγανε 29 ευρώ περίπου τελική. 

Αντε και του χρόνου :)

Δημοσ.

Παιδιά το ξαναλέω, ενός λεπτού σιγή για την καλύτερη ίσως και σίγουρα μεγαλύτερη σε διάρκεια του φετινού Black Friday!
Ας μπει ένα ΤΕΛΟΣ για το τυπικό στον τίτλο, να 'μαστε καλά να την θυμόμαστε!

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...