Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τηλεοράσεις είναι ολόιδιες, η διαφορά είναι στο VA panel σε σχέση με το IPS. Θα μπει σε σαλόνι στα 2,5 μέτρα απόσταση και ο ένας καναπές είναι 30 μοιρες πλάγια ΤΟ ΠΟΛΥ (με το μυαλό τώρα όπως το σκέφτομαι). PQI η ips έχει 1300 ενώ η VA 1900,  μία έχει Tizen 4.0 και η άλλη Tizen 5.0 (η IPS δε θα αναβαθμιστεί σε Tizen  5.0;). 

Επίσης τώρα έχω μία Samsung UE40EH6030 FHD με  full array back-light  και 100Hz του 2013, φαντάζομαι οι νέες θα έχουν πολύ καλύτερη εικόνα, ε; 

Δεν ξέρω τί να αποφασίσω! Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Την 43RU7402 μεταξύ αυτών των δύο χωρίς δεύτερη σκέψη. 

* Οι Samsung απο 2018 και μετά δεν υποστηρίζουν αρχεία με κωδικοποίηση DTS από εξωτερική πηγή πχ σκληρό ή usb. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, klainmein είπε

Οι τηλεοράσεις είναι ολόιδιες, η διαφορά είναι στο VA panel σε σχέση με το IPS. Θα μπει σε σαλόνι στα 2,5 μέτρα απόσταση και ο ένας καναπές είναι 30 μοιρες πλάγια ΤΟ ΠΟΛΥ (με το μυαλό τώρα όπως το σκέφτομαι). PQI η ips έχει 1300 ενώ η VA 1900,  μία έχει Tizen 4.0 και η άλλη Tizen 5.0 (η IPS δε θα αναβαθμιστεί σε Tizen  5.0;). 

Επίσης τώρα έχω μία Samsung UE40EH6030 FHD με  full array back-light  και 100Hz του 2013, φαντάζομαι οι νέες θα έχουν πολύ καλύτερη εικόνα, ε; 

Δεν ξέρω τί να αποφασίσω! Ευχαριστώ!

φίλε μου πού τις βρήκες αυτές τις τιμές, υπάρχουν κάπου ηλεκτρονικά? γιατί την 7400 τη βρίσκω 390 τη φθηνότερη

Δημοσ.

Στον Γερμανό με eurobank κάρτα.

2 ώρες πριν, Payne83 είπε

Την 43RU7402 μεταξύ αυτών των δύο χωρίς δεύτερη σκέψη. 

* Οι Samsung απο 2018 και μετά δεν υποστηρίζουν αρχεία με κωδικοποίηση DTS από εξωτερική πηγή πχ σκληρό ή usb. 

Ναι αλλά με θέαση σε 45 μοίρες (πλαϊνο καναπέ) δε θα έχω θέμα με χάλια εικόνα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δηλαδη ταινια απο USB δεν παιζουν?

Λογικά παίζουν αρκεί η κωδικοποίηση του ήχουν να μην είναι σε DTS

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Κάπως μπέρδεψα τις πληροφορίες που έδωσες. Εάν υπάρχει μεγάλη γωνια δεν θα σε βολέψει VA πάνελ. 

Δες κάτι σε IPS ή PLS που είναι η 7092. 

Παίζουν οι Samsung ταινία από usb αλλά εάν έχει κωδικοποίηση DTS τότε θα έχεις θέμα με τον ήχο. 

Θέλει πχ bluray για μετατροπή σε PCM πριν περάσει στην Samsung. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Ναι έχεις δίκιο. Κάπως μπέρδεψα τις πληροφορίες που έδωσες. Εάν υπάρχει μεγάλη γωνια δεν θα σε βολέψει VA πάνελ. 

Δες κάτι σε IPS ή PLS που είναι η 7092. 

Παίζουν οι Samsung ταινία από usb αλλά εάν έχει κωδικοποίηση DTS τότε θα έχεις θέμα με τον ήχο. 

Θέλει πχ bluray για μετατροπή σε PCM πριν περάσει στην Samsung. 

Δε με ανησυχεί το θέμα γιατί έχω και android tv box, τα βλέπω από εκεί αν είναι ή συνδέω το laptop στην τελική. Έχω πελαγωσει γενικά...Hisense, LG ή Samsung... Μετα να επιλέξω VA ή θα έχω θεμα, βλέπεις πώς θα μπει η τηλεόραση στη φώτο που ανέβασα; Ένα παιδί που πήρε τη Hisense (με VA Panel) είπε δε θα έχω κανένα θέμα. Γενικά μόνο με αγγελίες ασχολούμαι στο insomnia, τώρα άρχισα να σχολιάζω λόγω BF, αλλά η συμμετοχή από άτομα που γνωρίζουν από τηλεοράσεις είναι πολύ μικρή για να μας βοηθήσουν. Και δυστυχώς έχουν τόσα μοντέλα και διαφορετικούς τύπους ανά χώρα που δε βρίσκεις ούτε reviews...

626D78CC-D1CF-4E8E-BDF9-651E966FAC52.jpeg

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγε να μην ακούσεις κανένα και να πας να τις δεις απο κοντά. 

Αυτές οι Samsung (7102, 7402 κτλ) υπάρχουν σχεδόν σε κάθε μαγαζί. Σύγκρινε και με μια με IPS LG η Sony και θα καταλάβεις εάν η γωνιά σου αλλοιώνει πολύ τη εικόνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω χθες πηγα στον Κοτσο. Πηγαίνοντας ειχα κλεισει στο μυαλο μου να  παρω την LG 43αρα UM7100 λογω IPS και επειδή θα παει για σαλονι. Διπλα ηταν η Samsung RU7400, δεν ξερω τι ρυθμισεις ειχαν (μου ειπαν ολες στον Δυναμικο) αλλα την φωτεινοτητα και τα χρωματα της Samsung δεν τα επιανε η LG. Από γωνιες θεασης δεν βρηκα τρελη διαφορα, θα πρεπει να καθεσε σε γωνια 160 μοιρων για να καταλάβεις διαφορα… 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Παρακολουθώ το θέμα καθώς επείγομαι να πάρω tv μόλις μου έκαψε φλάντζα lg 32LH500, ξαφνικά!

Ενδιαφέρομαι για την UE43RU7402 λόγω του va και της τιμής.

Τι διαφορά έχει από την 7400????

Επίσης, επειδή δεν ξέρω τι σημαίνει το dts, δε θα μπορώ καθόλου να παίζω ταινίες από usb? Ταινίες online, υποστηρίζε?

Ευχαριστώ για  τα φώτα σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...