Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με το νέο έτος σκέφτομαι να αγοράσω το HEMNES του IKEA (έχω ακόμα 1-2 έπιπλα της σειράς η οποία και μ' αρέσει σχεδιαστικά). Το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Λέω να το πάρω είτε με Leirsund ή Lonset τάβλες σε 1,40 επί 2,00. Τώρα έχω κρεβάτι 1,60 επί 2,00 και θέλω να... περιορίσω λίγο το χώρο που πιάνει στην κρεβατοκάμαρα.

Δημοσ.

Εμείς πηραμε αυτο https://www.ikea.gr/domatia/upnodomatio/krevatia/krevatia-me-apothikeutiko-horo/dipla-uperdipla/malm-skeletos-krebatioy-psilos-4-apothikeytika-koytia/99022673

Και αυτο https://www.ikea.gr/domatia/upnodomatio/stromata/stromata-me-elatiria/dipla-uperdipla/hovag-strwma-me-elatiria-se-thikes-skliro/10244516

Πριν 5 μηνες.

Παραπονο ποιοτητας δεν εχουμε με ο,τι εχουμε  παρει απο ΙΚΕΑ.

Ειχαμε παρει και πριν 10 χρονια το ιδιο σχεδιο κρεβάτι σε μονο και ειναι σαν καινουργιο κι ας εχει κανει 3 μετακομισεις.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Άλλη μια ερώτηση να κάνω. Θα έχω πρόβλημα με το κρεβάτι αν έχω αγοράσει ήδη το στρώμα? Αγόρασα ένα στρώμα 2.00x1.60, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει αν αγοράσω ένα κρεβάτι αντίστοιχου μεγέθους?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, katerina.eleutheriou1985 είπε

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Άλλη μια ερώτηση να κάνω. Θα έχω πρόβλημα με το κρεβάτι αν έχω αγοράσει ήδη το στρώμα? Αγόρασα ένα στρώμα 2.00x1.60, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει αν αγοράσω ένα κρεβάτι αντίστοιχου μεγέθους?

Όχι είναι απίθανο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μη μπαίνει καν είναι όντως λίγο δύσκολο, θα πρέπει να έχουν κάνει πατάτα και οι δύο ή ο ένας.

Αλλά πόσο τέλεια θα εφαρμόζει ώστε να μπορείς π.χ. να στρώνεις τα σεντόνια άνετα χωρίς να τρως τα χέρια σου ή να υπάρχει μεγαλύτερο κενό και να ξεστρώνονται πιο γρήγορα, δε νομίζω να μπορεί να στο πει κάποιος.

Κι εγώ όμως δε θεωρώ ότι θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης υπάρχουν κρεβάτια που το στρώμα απλά ακουμπάει πάνω στο τελάρο, δεν μπαίνει μέσα στις πλευρές του κρεβατιού, οπότε εκεί δεν έχεις τέτοια προβλήματα.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω να πάρω διπλό κρεβάτι για το νέο μου σπίτι.Τα χρήματα που θέλω να δώσω κυμαίνονται στα 100-200

Έχω πάει σε άπειρα μαγαζιά και βλέπω πως σ' αυτές τις τιμές κυριαρχεί η μοριοσανιδα-μελαμινη

Η αληθεια είναι ότι διαβάζω κατά καιρούς πως δεν είναι και ότι πιο υγιεινό υλικό.οποτε φοβάμαι να πάρω κάτι τέτοιο.

Βλέπω κάτι μεταλλικά τωρα που μου αρέσουν και έχουν καλή τιμή.Αξιζει η αγορά μεταλλικού κρεβατιού;είναι σταθερά;τρίζουν μετά από καιρό;ποια η εμπειρία σας;

Δημοσ.

Αρχικά, εννοείς 100-200€ χωρίς το στρώμα προφανώς.

Κατά δεύτερον, σε αυτά τα χρήματα νομίζω πως δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην τρίζει μετά από καιρό.

Δημοσ.

Με 200€ δε νομίζω να πάρεις κάτι της προκοπής. Βρες 2-3 παλλέτες για αρχή και μάζεψε πιο πολλά λεφτά ~500€ γιατί μετά από 5-6 χρόνια θα βρίζεις που δεν το έκανες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα αντίκα κρεβάτι. Έκανε 60€. 1.50Χ200. Το έτριψα , το έβαψα.

Μασίφ ξύλο, σκαλιστό, βαρύ, στιβαρό, πανέμορφο, με συναισθηματική αξία λόγω προσωπική δουλειάς, σώσιμο ενός έργου τέχνης (όπως το βλέπω εγώ). 

Δεν συγκρίνεται με κανένα μοντέρνο κρεβάτι, ειδικά με κάτι σκουπίδια από MDF τύπου ΙΚΕΑ. Μόνο οι τάβλες ζυγίζουν όσο όλο το κρεβάτι από MDF. 

Επεξ/σία από liakjim
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μια μικρή έρευνα που έκανα στο IKEA, το πιο φθηνό με ποιοτικό ξύλο είναι αυτό:

https://www.ikea.gr/domatia/upnodomatio/krevatia/krevatia-dipla-uperdipla/hemnes-skeletos-krebatioy/69002266

Θα έπρεπε να μην πωλούνται με τάβλες αλλά να άφηναν τον πελάτη να επιλέξει, αν κάποιος θέλει να αγοράσει το ακριβότερο τελάρο είναι τσάμπα λεφτά να πληρώνει ντε και καλά ένα μέτριας ποιότητας, μαζί με το κρεββάτι.Επίσης οι τάβλες των τελάρων είναι μικρές και λεπτές και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν.

Επεξ/σία από infini
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όχι, γενικά ως διπλά θεωρούμε τα 1.40-1.50, υπέρδιπλα τα 1.60 και king size τα 1.80.

Δεν είναι πανάκεια όμως, το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας ανεξάρτητα απ' το πώς συνηθίζουμε να το λέμε.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...