katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Έχετε να προτείνετε κάτι για αγορά διπλού κρεβατιού. Κάποιο μοντέλο που μείνατε ευχαριστημένοι ή τι να προσέξω? Θέλω ένα κρεβάτι με προσκέφαλο και να είναι κάπως υπερυψωμένο. Βλέπω διάφορες τιμές στο internet και δεν ξέρω τι είναι αυτό που ανεβάζει το κόστος. Έχει πχ νόημα να έχει αποθηκευτικό χώρο ή χαλάει την ποιότητα του κρεβατιού? 1
naimore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 προσφατα παρηγγειλα, 600 μου πηγε το κρεβατι, 500 το στρωμα (αμερικανικο, προσφορα) και 300 ο αποθηκευτικος, ο τελευταιος πιστευω ειναι χρησιμος και τον πηρα αδιαπραγματευτα 1
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ξεκινας απο το μεγεθος , να ειναι king size , δηλαδη 180 Χ 200 1 ώρα πριν, katerina.eleutheriou1985 είπε Βλέπω διάφορες τιμές στο internet και δεν ξέρω τι είναι αυτό που ανεβάζει το κόστος. Ε , η ποιοτητα του ξυλου/μεταλλου (αλλο μασιφ ξυλο ας πουμε, αλλο επενδυση ξυλου, αλλο μελαμινη της πλακας που θα ξεφτισει την επομενη μερα ) , η ποιοτητα ολης της κατασκευης * , το design κλπ * Εγω ειχα παρει ενα μεσαιας τιμης και ειχε αποδειχθει η κατασκευη , το βιδωμα βασικα , της πλακας τελειως .Περασα περαστες βιδες και τωρα δεν κουνιετι ουτε με σειρα 8 ριχτερ .Η ταν ομως απ'εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα, απ'εξω ιταλικο , απο μεσα κινεζικο
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, katerina.eleutheriou1985 είπε Έχει πχ νόημα να έχει αποθηκευτικό χώρο ή χαλάει την ποιότητα του κρεβατιού? Η ποιοτητα θα χαλασει μονο αν ειναι μαπα ποιοτητα απο την αρχη.Ο αποθηκευτικος χωρος η θα ειναι συρταρωτος η θα σηκωνεις το πλαισιο ολου του κρεβατιου.Που σημαινει οτι το πλαισιο πρεπει να ειναι σοβαρο, προφανως μεταλλικο, οπως οι σανιδες και το δεσιμο τους.Δηλαδη τσεκαρε το οσο μπορεις , μην το δεις μονο ωραιο στρωμενο και πεις νταξει
naimore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 εγω παντως δεν μπορεσα να το τσεκαρω γιατι θα το εφτιαχναν με αποθηκευτικο μετα
bluesattack Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ηταν να παρω σημερα , θα το εφτιαχνα μονος μου με δοκαρια σουηδικου ξυλου .Θα ηταν ρουστικ και ασηκωτο, θα αντεχε μεχρι και..οργιο 10 ατομων Ασε που θα το εφτιαχνα ακριβως στις διαστασεις που θα ηθελα , και με συρταρωτο χωρο απο κατω Ενα καρο λεφτα τωρα, για ενα πλαισιο με σανιδες , 4 μαδερια απο νοβοπαν mdf και ...καπλαμα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από bluesattack 3
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμείς πήραμε πριν 3 χρόνια διπλό ντυμένο με αδιάβροχο και αλέκιαστο ύφασμα και αποθηκευτικό χώρο από τον Χατζηστεργίου, συγκεκριμένα αυτό: https://www.xatzistergiou.gr/ntymena/krebati-sleep-strom-vittoria.html#/_-/_-1_60_2_00 Η γυναίκα μου δεν ήθελε με αποθηκευτικό χώρο γιατί ήθελε να καθαρίζει από κάτω, αλλά τελικά έχει βολέψει πολύ, χωράει πολύ πράμα. Η κατασκευή δεν είναι κακή, είναι αρκετά στιβαρό, αλλά δε μπορώ να πω ότι δεν τρίζει ΚΑΘΟΛΟΥ με το πέρασμα του χρόνου. Δεν το έχω ψάξει και πολύ όμως να εντοπίσω την πηγή γιατί δεν είναι τραγικό. Το πλαίσιο (του συστήματος ανύψωσης) είναι μεταλλικό και τα αμορτισέρ είναι της προκοπής. Το τελάρο είναι με ξύλινες τάβλες και ανατομικό. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από phanispal
katerina.eleutheriou1985 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε άλλα μοντέλα από την εμπειρία σας? Και με combo το στρώμα θα με διευκόλυνε ακόμα περισσότερο. Πραγματικά έχω χαθεί δεν ξέρω τι να αγοράσω. Και γω για αποθηκευτικό χώρο λέω να αγοράσω με το κρεβάτι να σηκώνεται προς τα πάνω. Κοιτούσα και από τα ΙΚΕΑ κλασικά αλλά λόγω παλιότερης αγοράς κρεβατιού δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν πας να δεις από κοντά την ποιότητα κατασκευής και λοιπές λεπτομέρειες, προφανώς δε θα βγάλεις άκρη απλά με φωτογραφίες στο internet. 1
meletis_m Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, katerina.eleutheriou1985 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχετε να προτείνετε κάτι για αγορά διπλού κρεβατιού. Κάποιο μοντέλο που μείνατε ευχαριστημένοι ή τι να προσέξω? Θέλω ένα κρεβάτι με προσκέφαλο και να είναι κάπως υπερυψωμένο. Βλέπω διάφορες τιμές στο internet και δεν ξέρω τι είναι αυτό που ανεβάζει το κόστος. Έχει πχ νόημα να έχει αποθηκευτικό χώρο ή χαλάει την ποιότητα του κρεβατιού? Το καλύτερο είναι να βρεις 3-4 μοντέλα και να πας σε 2-3 επιπλοποιούς / ξυλουργούς. Σίγουρα θα προσέξουν περισσότερη τη δουλειά από τα έτοιμα και εάν θες κάνεις και παραμετροποίηση όσο αφορά τους μηχανισμούς ή και το στρωμα
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, katerina.eleutheriou1985 είπε Έχετε να προτείνετε άλλα μοντέλα από την εμπειρία σας? Και με combo το στρώμα θα με διευκόλυνε ακόμα περισσότερο. Πραγματικά έχω χαθεί δεν ξέρω τι να αγοράσω. Και γω για αποθηκευτικό χώρο λέω να αγοράσω με το κρεβάτι να σηκώνεται προς τα πάνω. Κοιτούσα και από τα ΙΚΕΑ κλασικά αλλά λόγω παλιότερης αγοράς κρεβατιού δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Δεν ξέρω που θα καταλήξεις αλλά πέρνα μια μέρα και ρίξε μια ματιά στο ΙΚΕΑ. Σουηδικό βέβαια το βρίζουμε αλλά σε αυτές τις κατασκευές είναι κορυφαίο ειδικά σε ποιότητα. Έχω πάρει πριν 5-6 χρόνια ένα του γιου μου 150 x 200 μαζί με στρώμα σε καταπληκτική τιμή.Επίσης έχουν πολύ καλό και σταθερό σύστημα για κάτω από το στρώμα.Εκεί επίσης έχεις τη δυνατότητα να τα δοκιμάσεις όλα γιατί έχουν μεγάλη έκθεση με όλα τα μοντέλα τους. 1
lary7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Εδώ και 1 χρόνι πήραμε 1.40Χ2.00 απο Ραβέννα. Καλή ποιότητα στιβαρό με προσκέφαλο και το πιο βασικό χωρίς γωνίες για να μην φοβόμαστε για το μωρό. Έχει και αποθηκευτικό χώρο σηκώνοντας στο στρώμα, γενικά για την τιμή του βγήκε πολύ καλό.
mavlok Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να έχει οπωσδήποτε σανίδες συνδεδεμένες με ταινία, ποτέ χύμα. Επίσης να ξέρεις ότι τα πολύ φθηνά που βλέπεις σε διάφορες "ευκαιρίες" κατά πάσα πιθανότητα θα τρίζουν. 3 ώρες πριν, naimore είπε προσφατα παρηγγειλα, 600 μου πηγε το κρεβατι, 500 το στρωμα Καλά έκανες, το σωστό στρώμα είναι επένδυση, ας κοστίζει ακόμα και πιο πολύ απ' το κρεβάτι. Και φυσικά δοκιμή από κοντά και μακριά από αφρολέξ. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από mavlok 1
naimore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 εμοιαζε με αυτο: https://www.stromata.gr/-/138-illusion-ii-28cm.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα