Προς το περιεχόμενο

[Tablet] Huawei MediaPad T5 10.1" 4GB/64GB 4G+ Tablet 189€ (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, arxyat είπε

λοιπον παρελαβα και εγω.. ωραια μεταλλικη κατασκευη...το μηχανημα παει σφαιρα..εγκατεστησα ηδη πολλες εφαρμογες..δειχνει να μην κολλαει πουθενα...ηχος ωραιος απο 2 εξοδους..ενημερωση ασφαλειας 9ος/2019..android 8..απο τα 64g μενουν τα 52...καμερα μετρια..το type c και η ταχυφορτιση νομιζω θα το κατετασαν σε αλλη κατηγορια..τωρα μπαταρια με μια ωρα χρηση πηγα στο απο το 70% στο 50% βαλε βγαλε εφαρμογες κλπ..περισσοτερα τις επομενες μερες...νομιζω αξιζει σαν συσκευη..αν τυχει και της αναλογης υποστηριξης σε αναβαθμισεις θα βγαλει μια 2ετια απροβληματιστα..

Kαρτα μνημης βαζει ?

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Patrick147 είπε

Τα LTE έχουν και Wifi ή μόνο με κάρτα έχουν internet;

Εννοείται έχουν και wifi, και μπορούν να δουλέψουν κανονικότατα χωρίς καθόλου κάρτα sim!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσα αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του κωτσου ισχύουν.. Σχετικά με τα ερωτήματα παραπάνω. Μνήμη παίρνει, έχει WiFi, ειναι LTE και και δέχεται και nano sim με Micro SD ταυτοχρόνως. 

Ps.. Καμία καλή θηκουλα να βρούμε γτ είμαι ένα βήμα πριν την γνήσια η οποία και δεν με ενθουσιάζει... Αν έχει αγοράσει κάποιος ας μας πει.. 

Επεξ/σία από arxyat
Δημοσ.

To tablet για τα λεφτά του είναι σούπερ.Πάει σφαίρα,έχει όντως έχει 4gb ram , καλό 4G και ωραία οθόνη. Μοναδικό μείον κάμερα αλλά οκ μην τα θέλουμε και όλα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dennis_7 είπε

Ναι, στο tray έχει ξεχωριστές θέσεις για κάρτα sd και κάρτα nano sim.

Ευχαριστω.....Ακομα κατι ..GPS εχει ? οσο και αν εψαξα για το συγκεκριμενο δε βρηκα κατι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxyat είπε

Όσα αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του κωτσου ισχύουν.. Σχετικά με τα ερωτήματα παραπάνω. Μνήμη παίρνει, έχει WiFi, ειναι LTE και και δέχεται και nano sim με Micro SD ταυτοχρόνως. 

Ps.. Καμία καλή θηκουλα να βρούμε γτ είμαι ένα βήμα πριν την γνήσια η οποία και δεν με ενθουσιάζει... Αν έχει αγοράσει κάποιος ας μας πει.. 

Εγώ θήκη για το δικό μου T5 16/2 πήρα Tri-Fold από δω

https://www.stoucky.gr/Huawei-aksesouar/huawei-tablets-cases

Είναι καλές και με καλή εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαταρία όταν το άνοιξα εχθές είχε 77%

Έκανα άπειρα update, πέρασα πολλά app, το ψαχουλεψα και είναι πλέον στο 60%

Καλή αυτονομία,αλλά μετά τις 2-3 φορτίσεις θεωρώ θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο ή μπαταρία. 😁

Overall εμπειρία από εχθές, άψογο για τα χρήματα του. 

Φοβερό vfm. 

Με κάρτα Sim άψογο, γενικα γρήγορο, ωραία οθόνη, καλή απόκριση, ωραία ηχεία, γενικά αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο €

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
Στις 25/11/2019 στις 11:46 ΠΜ, MdK777 είπε

Βγαίνει το mediapad t5 σε έκδοση 4gb/64gb; Γιατί το ψαξα σκρουτζ δεν το βρήκα. Εχω μπει στο site της Huawei και δείχνει να βγαίνει σε 2gb/16gb ή 3gb/32gb..

https://consumer.huawei.com/en/tablets/mediapad-t5/specs/

Μήπως γράφει ότι να ναι ο Κωτσόβολος;

Καλησπερα εβγαινε αλλα πλεον εχει σταματησει τελευταιους μηνες. Εγω το ειχα παρει 4/2019 απο skroutz. Πολυ καλο μηχανημα και ειχε κανονικα τοτε τις εφαρμογες google

Δημοσ.

Γιατί έβαλαν φορτιστή 1 amprere;Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 2 ampere.Τα κινητά με 2700 mAh και πάνω έχουν 1.5-2 ampere.

Λογικά θα φορτίζει πολύ αργά και ο φορτιστής θα καίει.Εμένα είχε μπαταρία 66% όταν το πήρα και τώρα είναι κάπου στο 38%.

Εκτός από την οθόνη και τον ήχο, στα συν του και το δυνατό σήμα Wi-Fi.

Καλό είναι να πάρει έστω android 9.

https://www.getdroidtips.com/huawei-mediapad-t5-android-10/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς άποψη ανάμεσα στις 2 προσφορές για το Huawei MediaPad T5 10.1":

1. 3Gb/32Gb με 159€ του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή
2. 4Gb/64Gb 4G+ με 189€ του ΚΩΤΣΟΥ

υποθέτω ότι πρόκειται ουσιαστικά για το ίδιο προϊόν αλλά με διαφορετικά specs - ποια αξίζει περισσότερο; Υποθέτω ότι πληρώνοντας 30€ για 1Gb RAM & 32Gb & 4G+ αξίζει τον κόπο, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας... 🤔

Επεξ/σία από apanta
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...