Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα κολπάκι για μη μου κλείνει είναι το εξής, ανοίγω ένα παιχνίδι (Black squad συγκεκριμένα) minimize το παράθυρο και η οθόνη δεν κλείνει με τίποτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giotis25 είπε

Ένα κολπάκι για μη μου κλείνει είναι το εξής, ανοίγω ένα παιχνίδι (Black squad συγκεκριμένα) minimize το παράθυρο και η οθόνη δεν κλείνει με τίποτα 

υπαρχει πιθανοτητα κατι να ειναι απο τον υπολογιστη και οχι απο την οθονη, καμια καρτα γραφικων κοιταξες; τροφοδοτικο; 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giotis25 είπε

9 ώρες πριν, panos0100 είπε

υπαρχει πιθανοτητα κατι να ειναι απο τον υπολογιστη και οχι απο την οθονη, καμια καρτα γραφικων κοιταξες; τροφοδοτικο; 

Πάντως θα συμφωνήσω με τον Πάνο. Είναι πολύ πιθανό -αν όχι το πιο πιθανό- να μην φταίει η οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

επειδή ανέφερες το παιχνίδι, μπορεί να σβήνει η οθόνη όταν η κάρτα γραφικών μπαίνει σε power saving mode.

Θα σου καίει περισσότερο ρεύμα, αλλά μπορείς από το control panel της να τη γυρίσεις σε maximum performance mode να δοκιμάσεις και δε θα χρειάζεται να ανοίγεις το game.

Μου ακούγεται πάντως σαν θέμα κάρτα γραφικών-αντάπτορας-μετατροπή σήματος οπότε θα σου πρότεινα αν δουλέψει το παραπάνω, να το ξαναγυρίσεις όπως ήτανε και να δοκιμάσεις να το συνδέσεις σε καμιά τηλεόραση στο σπίτι με HDMI να δεις τι κάνει.

Επεξ/σία από Pantsu_Shogun
Δημοσ.

καλημέρες σε όλους

τελικά ολα δείχνουν ότι ο αντάπτορας φταίει, δοκιμη με hdmi οθόνη και το pc δεν έκλεισε ποτέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...