Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γνωστή προσφορά από το Qwertee είναι πάλι εδώ. Για όποιον δεν το γνωρίζει το μαγαζί, το Qwertee πουλάει geeky και pop culture μπλουζάκια (εκτυπώσεις).

4 ευρώ μια τυχαία μπλούζα (στις 8 έχει δωρεάν μεταφορικά): Πάτε εκεί που λέει "BLACK FRIDAY INSANITEE SALE!!! " https://www.qwertee.com/

Επίσης αν κάνετε εγγραφή στο newsletter σας στέλνουν κωδικό για έξτρα -1 ευρώ στη παραγγελία (συνδυάζεται με τα πιο πάνω)

Το κατάστημα στέλνει από Ιρλανδία, δεν υπάρχει θέμα με το τελωνείο..

8 tshirt 32 euro

•  
Επεξ/σία από MetronAriston
  • Like 1
Δημοσ.

Προσοχή - τυχαία σχέδια.

Επίσης όσες φορές πήρα μου βγήκαν μικρότερα τα νούμερα από ότι τα περίμενα.  π.χ. γυναικείο medium δεν κάνει ούτε σε fit δεκαεξάχρονο - και σε εμένα πενηντάρι θέλω extra large το λιγότερο.  Και το λέω αυτό γιατί την πρώτη φορά πήρα large και ήταν μικρά - την δεύτερη XL και ήταν ελάχιστα μεγαλύτερα. 

Πληρώστε και το 1 ευρώ που ζητάει για την εγγύηση παραλαβής - δεν στέλνουν με tracking number..

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ετοιμαστείτε να πηγαίνετε στην δουλειά με μαγια η μέλισσα, Πόκεμον και σειλορμουν. 

😂😂😂

Να σου πω καλυτερα θα ηταν ο κοσμος ολοι μ'ενα χαμολεγο θα ηταν.

Σκεψου να σκαει στο δικαστηριο δικηγορος ετσι ε.........χαμενη υποθεση!

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα σχεδια μου εστειλαν μαλλον θα ξαναπαρω αφου για ποιοτητα και με πλυσιματα ειναι πολυ καλυτερα απο τα εδω 'φθηνα'

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Να σου πω καλυτερα θα ηταν ο κοσμος ολοι μ'ενα χαμολεγο θα ηταν.

Σκεψου να σκαει στο δικαστηριο δικηγορος ετσι ε.........χαμενη υποθεση!

Χαχαχα 

Ναι, αλλά είναι ανάλογα την δουλειά που κάνεις όπως λες 😁😁😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.qwertee.com/ 

Υπάρχει προσφορά για το Black Friday με τυχαία μπλουζάκια από όλη την συλλογή τους με 4€

Δωρεάν μεταφορικά έχεις αν πάρεις 8 μπλουζάκια μεχρι xl  ή για 2/3xl  6 μπλουζάκια 

Αν πάρεις λιγότερα υπολογίζεις +5 ευρώ μεταφορικά 

Το μαγαζι είναι έμπιστο για όσους δεν το ξέρουν ήδη, πρόσωπικα εγω έχω κάνει δυο παραγγελιες  σχετικά πρόσφατα και μπορώ να πω, πως η πιοτητα είναι αρκετά καλή (τα μπλουζάκια ειναι Gildan, που είναι από τα καλύτερα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εκτυπώσεις) 

Επεξ/σία από vaggelis dogas
  • Like 1
Δημοσ.

ΚΑλημέρες !

Ερώτηση σχετικά με το κόψιμο της μπλούζας.

Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται
σώμα ύψους 1,90 και βάρους 110 Kgr ;

Μην μείνουν κρεμασμένα δλδ ¨-))

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matiandal είπε

ΚΑλημέρες !

Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται

Εγώ 1.78 80 κιλά είμαι στο large αλλά έχω λίγο πλάτες. Έχει size chart καλό άμα δεις με βάση τα μπλουζάκια που έχεις ήδη

image.png.f9ec3bb76b7feac6b9c96f8088fbbce6.png

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matiandal είπε

ΚΑλημέρες !

XXL αν τις θελεις ανετες , XL αν τις θελεις σχετικα εφαρμοστες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matiandal είπε

ΚΑλημέρες !

Με 1.70 και 90 κιλά μου πάει καλά το L, ανάλογα με το πόσο κοιλιά έχεις μπορεί να σου είναι "κολλητό".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Θα πάρω εφαρμοστό να φαίνεται η κοιλιά αχαχαχαχαχ , εάν τα αγοράσω τελικά χρωστάω φώτοζζζ .

:-)

Επεξ/σία από matiandal
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...