MetronAriston Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η γνωστή προσφορά από το Qwertee είναι πάλι εδώ. Για όποιον δεν το γνωρίζει το μαγαζί, το Qwertee πουλάει geeky και pop culture μπλουζάκια (εκτυπώσεις). 4 ευρώ μια τυχαία μπλούζα (στις 8 έχει δωρεάν μεταφορικά): Πάτε εκεί που λέει "BLACK FRIDAY INSANITEE SALE!!! " https://www.qwertee.com/ Επίσης αν κάνετε εγγραφή στο newsletter σας στέλνουν κωδικό για έξτρα -1 ευρώ στη παραγγελία (συνδυάζεται με τα πιο πάνω) Το κατάστημα στέλνει από Ιρλανδία, δεν υπάρχει θέμα με το τελωνείο.. 8 tshirt 32 euro Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από MetronAriston 1
papars Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Προσοχή - τυχαία σχέδια. Επίσης όσες φορές πήρα μου βγήκαν μικρότερα τα νούμερα από ότι τα περίμενα. π.χ. γυναικείο medium δεν κάνει ούτε σε fit δεκαεξάχρονο - και σε εμένα πενηντάρι θέλω extra large το λιγότερο. Και το λέω αυτό γιατί την πρώτη φορά πήρα large και ήταν μικρά - την δεύτερη XL και ήταν ελάχιστα μεγαλύτερα. Πληρώστε και το 1 ευρώ που ζητάει για την εγγύηση παραλαβής - δεν στέλνουν με tracking number.. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ετοιμαστείτε να πηγαίνετε στην δουλειά με μαγια η μέλισσα, Πόκεμον και σειλορμουν. 😂😂😂 1
salida Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στα ανδρικά δεν είχα ποτέ θέμα. Τα γυναικεία νούμερα είναι μικρά όντως ! 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ετοιμαστείτε να πηγαίνετε στην δουλειά με μαγια η μέλισσα, Πόκεμον και σειλορμουν. 😂😂😂 Να σου πω καλυτερα θα ηταν ο κοσμος ολοι μ'ενα χαμολεγο θα ηταν. Σκεψου να σκαει στο δικαστηριο δικηγορος ετσι ε.........χαμενη υποθεση! 1
Aias Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 μια χαρα σχεδια μου εστειλαν μαλλον θα ξαναπαρω αφου για ποιοτητα και με πλυσιματα ειναι πολυ καλυτερα απο τα εδω 'φθηνα' 2
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Να σου πω καλυτερα θα ηταν ο κοσμος ολοι μ'ενα χαμολεγο θα ηταν. Σκεψου να σκαει στο δικαστηριο δικηγορος ετσι ε.........χαμενη υποθεση! Χαχαχα Ναι, αλλά είναι ανάλογα την δουλειά που κάνεις όπως λες 😁😁😋
vaggelis dogas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.qwertee.com/ Υπάρχει προσφορά για το Black Friday με τυχαία μπλουζάκια από όλη την συλλογή τους με 4€ Δωρεάν μεταφορικά έχεις αν πάρεις 8 μπλουζάκια μεχρι xl ή για 2/3xl 6 μπλουζάκια Αν πάρεις λιγότερα υπολογίζεις +5 ευρώ μεταφορικά Το μαγαζι είναι έμπιστο για όσους δεν το ξέρουν ήδη, πρόσωπικα εγω έχω κάνει δυο παραγγελιες σχετικά πρόσφατα και μπορώ να πω, πως η πιοτητα είναι αρκετά καλή (τα μπλουζάκια ειναι Gildan, που είναι από τα καλύτερα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εκτυπώσεις) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από vaggelis dogas 1
matiandal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 ΚΑλημέρες ! Ερώτηση σχετικά με το κόψιμο της μπλούζας. Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται σώμα ύψους 1,90 και βάρους 110 Kgr ; Μην μείνουν κρεμασμένα δλδ ¨-))
circadian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, matiandal είπε ΚΑλημέρες ! Ερώτηση σχετικά με το κόψιμο της μπλούζας. Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται σώμα ύψους 1,90 και βάρους 110 Kgr ; Μην μείνουν κρεμασμένα δλδ ¨-)) Εγώ 1.78 80 κιλά είμαι στο large αλλά έχω λίγο πλάτες. Έχει size chart καλό άμα δεις με βάση τα μπλουζάκια που έχεις ήδη 1
bas.lambri Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, matiandal είπε ΚΑλημέρες ! Ερώτηση σχετικά με το κόψιμο της μπλούζας. Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται σώμα ύψους 1,90 και βάρους 110 Kgr ; Μην μείνουν κρεμασμένα δλδ ¨-)) XXL αν τις θελεις ανετες , XL αν τις θελεις σχετικα εφαρμοστες.
Narayan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, matiandal είπε ΚΑλημέρες ! Ερώτηση σχετικά με το κόψιμο της μπλούζας. Μπορείς /μπορεί κάποιος , που να τα έχει δοκιμάσει , να δώσεις μία "εικόνα" για το τί νούμερο χρειάζεται σώμα ύψους 1,90 και βάρους 110 Kgr ; Μην μείνουν κρεμασμένα δλδ ¨-)) Με 1.70 και 90 κιλά μου πάει καλά το L, ανάλογα με το πόσο κοιλιά έχεις μπορεί να σου είναι "κολλητό". 1
Torasu Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Πήρα μια οχτάδα, με το καλό με Σειλορμουν και Candy Candy στο γυμναστήριο 1 2
matiandal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ !!! Θα πάρω εφαρμοστό να φαίνεται η κοιλιά αχαχαχαχαχ , εάν τα αγοράσω τελικά χρωστάω φώτοζζζ . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από matiandal 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα