billyg599 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Εγώ πήρα απο cosmodata πρόσφατα ένα Thinkpad X230 και είναι σε άψογη κατάσταση. Έχει και IPS οθόνη. Γαλλικό πλητρολόγιο το οποίο άλλαξα. Το καλύτερο λαπτοπ που έχω αγοράσει λαμβανομένης υπόψη και τις τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Βρίσκεις και τα ονομάζουν και εκθεσιακά κομμάτια ή και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Κακή η εμπειρία τελικά από το refurbished laptop που εν μέσω κορονοϊού με άφησε στους 3 μήνες. Διαβάστε και τα προηγούμενα post. Δυνατό βέβαια αλλά μάλλον ο προηγούμενος χρήστης θα ήταν η NASA που ο υπάλληλος που το είχε χρεωθεί το δούλευε 24 ώρες το 24άωρο. Μετά το πήρα εγώ ξελιγωμένο λίγο πριν ίσως την απόσυρση. Το dv-rom ήταν στα τελευταία του και το ένα μεγαφωνάκι ίσα που έπαιζε. Το dvd-drive το άλλαξα. Το μεγαφωνάκι είναι στο βάθος δεν μπήκα στην διαδικασία.Το μαγαζί κλειστό. Αν θέλω πρέπει να το στείλω με courier στην Μεταμόρφωση. Διάγνωση δική μου αφού σβήνει ξαφνικά μάλλον ανεμιστηράκι αφού βλέπω ότι δεν λειτουργεί. Θαρρώ ότι δεν 'ήταν refurbished αλλά βαριά μεταχειρισμένο. Ένα spray και έτοιμα για πούλημα. Πιθανόν και με το κιλό αγορασμένα. Ευτυχώς έχω άλλους υπολογιστές και κάνω την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, mr.Vox είπε Κακή η εμπειρία τελικά από το refurbished laptop που εν μέσω κορονοϊού με άφησε στους 3 μήνες. Διαβάστε και τα προηγούμενα post. Δυνατό βέβαια αλλά μάλλον ο προηγούμενος χρήστης θα ήταν η NASA που ο υπάλληλος που το είχε χρεωθεί το δούλευε 24 ώρες το 24άωρο. Μετά το πήρα εγώ ξελιγωμένο λίγο πριν ίσως την απόσυρση. Το dv-rom ήταν στα τελευταία του και το ένα μεγαφωνάκι ίσα που έπαιζε. Το dvd-drive το άλλαξα. Το μεγαφωνάκι είναι στο βάθος δεν μπήκα στην διαδικασία.Το μαγαζί κλειστό. Αν θέλω πρέπει να το στείλω με courier στην Μεταμόρφωση. Διάγνωση δική μου αφού σβήνει ξαφνικά μάλλον ανεμιστηράκι αφού βλέπω ότι δεν λειτουργεί. Θαρρώ ότι δεν 'ήταν refurbished αλλά βαριά μεταχειρισμένο. Ένα spray και έτοιμα για πούλημα. Πιθανόν και με το κιλό αγορασμένα. Ευτυχώς έχω άλλους υπολογιστές και κάνω την δουλειά μου. Εγγύηση δεν είχες ; Και εγώ παλιότερα επειδή δεν είχα τα απαιτούμενα χρήματα κοιταζα για τη συγκεκριμένη λύση αλλά τα περισσότερα είναι ήδη αρκετά δουλεμενα και απρόσεκτα . Τελικά προχώρησα σε σύνθεση σταθερού Η/Υ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, mr.Vox είπε Κακή η εμπειρία τελικά από το refurbished laptop που εν μέσω κορονοϊού με άφησε στους 3 μήνες. Διαβάστε και τα προηγούμενα post. Δυνατό βέβαια αλλά μάλλον ο προηγούμενος χρήστης θα ήταν η NASA που ο υπάλληλος που το είχε χρεωθεί το δούλευε 24 ώρες το 24άωρο. Μετά το πήρα εγώ ξελιγωμένο λίγο πριν ίσως την απόσυρση. Το dv-rom ήταν στα τελευταία του και το ένα μεγαφωνάκι ίσα που έπαιζε. Το dvd-drive το άλλαξα. Το μεγαφωνάκι είναι στο βάθος δεν μπήκα στην διαδικασία.Το μαγαζί κλειστό. Αν θέλω πρέπει να το στείλω με courier στην Μεταμόρφωση. Διάγνωση δική μου αφού σβήνει ξαφνικά μάλλον ανεμιστηράκι αφού βλέπω ότι δεν λειτουργεί. Θαρρώ ότι δεν 'ήταν refurbished αλλά βαριά μεταχειρισμένο. Ένα spray και έτοιμα για πούλημα. Πιθανόν και με το κιλό αγορασμένα. Ευτυχώς έχω άλλους υπολογιστές και κάνω την δουλειά μου. Αφού λες για Μεταμόρφωση μάλλον αναφέρεσαι στην Cosmodata. Επειδή έχω πάρει καμμιά 30ριά refurbish πισί και 2-3 φορητά από αυτούς από ότι έχω δεί συνήθως τα λάπτοπ τους δεν είναι Grade A και θέλει λίγο ψάξιμο να βρείς κάτι καλό. Το θετικό πάντως είναι ότι 2-3 φορές που είχα πρόβλημα με εξυπηρέτησαν αμέσως. Σε κουβέντα με τεχνικό τους από ότι είδα όλα τα refurbish έρχονται με παλέτες κατευθείαν από το εξωτερικό από εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά και όλα είναι από leasing αλλά δεν προλαβαίνουν να τα ελέγξουν εδώ οπότε σε περίπτωση προβλήματος είτε το αλλάζουν είτε πέρνεις πιστωτικό την αξία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι και την πρώτη φορά με το dvd-rom μου είπαν για πιστωτικό αλλά το είχα σετάρει. Αν και το δοκίμασα στην αρχή δεν εμφάνιζε πρόβλημα στο cd. Σε dvd μερικά τα διάβαζε και άλλα όχι. Σε dual layer δεν ξεκίναγε καθόλου. Έβαλα ένα άλλο δικό μου που είχα και πήγα και μου έδωσαν ένα άλλο dvd-rom για καβάτζα. Να δούμε τώρα πως θα το χειριστούν το θέμα αφού δίνουν ένα χρόνο εγγύηση. Γενικά σαν μαγαζί σε ότι έχω αγοράσει μου έχουν φερθεί άψογα. Πέσαμε και στην καραντίνα τώρα και όλα υπολειτουργούν. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα