Alex-V Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ποιες εταιριες προτεινετε για refurbished laptop? Και απο θεμα αξιοπιστιας και οικονομικα και καλα χαρακτηριστικα. Πχ. Απο pcrama κοβω περα. Ειχα παρει εναν σταθερο και ειχε προβλημα στην VGA θυρα και μια εδειχνε μια οχι. Ψαχνω για ενα παλικαρι ενα λαπτοπ για τυπικη χρηση. Απλο ιντερνετ και καμια εργασια office. Πηγε το ματι μου σε αυτο εδω που εχει και ssd και ειναι και 12.1 που αποτι μου ειπε θα τον βολεψει. Ειδα ομως εχει w7 τα οποια ληγουν. Μπορω να τους πω να βαλουν 10 η να τα βαλω εγω? http://www.cosmodata.gr/product/333412/notebook-refurbished-efkeries/lenovo-thinkpad-x201-othoni-12-1-intel-core-i5-1is-genias-4gb-ram-120gb-ssd-windows-7-professional 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Το συγκεκριμένο Lenovo το έχει πάρει η σύζυγος τα Χριστούγεννα του '17 και το χρησιμοποιεί για τη χρήση που χρειάζεσαι κι εσύ, χωρίς πρόβλημα. Του έχω περάσει win10 με αναβάθμιση με τον κωδικό που έχει στην ετικέτα. Το είχαμε πάρει 210 ευρώ αν θυμάμαι καλά, τώρα βλέπω ότι έπεσε κι άλλο η τιμή του. Λίγο καλύτερο είναι το Dell Latitude E6230 που είχα πάρει κι εγώ πριν 3 περίπου χρόνια, ειδικά το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο βοηθάει πολύ, αλλά βλέπω ότι κρατάνε τιμή αυτά ακόμα. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την αγορά refurbished προϊόντων, εφ' όσο λειτουργούν σωστά και έχουν εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Διαλεξε: http://www.cosmodata.gr/product/334845/notebook-refurbished-efkeries/dell-latitude-3150-othoni-11-6-intel-pentium-n3540-2-16ghz-8gb-ram-128gb-ssd-windows-10-pro-us-keyboard https://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-11-3150-Notebook-Review.141442.0.html https://www.notebookcheck.net/Intel-Pentium-N3540-Notebook-Processor.117416.0.html http://www.cosmodata.gr/product/296482/notebook-refurbished-efkeries/lenovo-thinkpad-x230-othoni-12-5-intel-core-i5-3is-genias-33xxm-4gb-ram-320gb-hdd-windows-7-professional https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-X230-2306-2AU-Laptop-Review.75317.0.html 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Διαλεξε: http://www.cosmodata.gr/product/334845/notebook-refurbished-efkeries/dell-latitude-3150-othoni-11-6-intel-pentium-n3540-2-16ghz-8gb-ram-128gb-ssd-windows-10-pro-us-keyboard https://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-11-3150-Notebook-Review.141442.0.html https://www.notebookcheck.net/Intel-Pentium-N3540-Notebook-Processor.117416.0.html http://www.cosmodata.gr/product/296482/notebook-refurbished-efkeries/lenovo-thinkpad-x230-othoni-12-5-intel-core-i5-3is-genias-33xxm-4gb-ram-320gb-hdd-windows-7-professional https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-X230-2306-2AU-Laptop-Review.75317.0.html Οπα που το ξετρυπωσες το πρωτο ρε συ? Δεν το προσεξα χαχα. Καλο φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Alex-V είπε Ποιες εταιριες προτεινετε για refurbished laptop? Και απο θεμα αξιοπιστιας και οικονομικα και καλα χαρακτηριστικα. Πχ. Απο pcrama κοβω περα. Ειχα παρει εναν σταθερο και ειχε προβλημα στην VGA θυρα και μια εδειχνε μια οχι. Ψαχνω για ενα παλικαρι ενα λαπτοπ για τυπικη χρηση. Απλο ιντερνετ και καμια εργασια office. Πηγε το ματι μου σε αυτο εδω που εχει και ssd και ειναι και 12.1 που αποτι μου ειπε θα τον βολεψει. Ειδα ομως εχει w7 τα οποια ληγουν. Μπορω να τους πω να βαλουν 10 η να τα βαλω εγω? http://www.cosmodata.gr/product/333412/notebook-refurbished-efkeries/lenovo-thinkpad-x201-othoni-12-1-intel-core-i5-1is-genias-4gb-ram-120gb-ssd-windows-7-professional Εάν καταλήξεις πάντως στην σειρά της Thinkpad θα μείνει ευχαριστημένος τόσο απο το πληκτρολόγιο αλλά και την αντοχή τους. Έχω και εγώ απο Refubished το T410 για 2ο κυρίως όταν φεύγω εκτός. Του έχω προσθέσει Ssd και Ram έχει σύνολο 6 Gb με W7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ είμαι ικανοποιημένος με το lenovo thinkpad t410. του έχω επίσης βάλει 6gb ram και ssd και πάει ικανοποιητικότατα για βασικές εργασίες. Το δοκίμασα κάποια στιγμή και με τα 10αρια και τα πήρε κανονικά αλλά ξαναγύρισα στα 7 κλασικα... Με βόλεψε επίσης και η e-sata port του που παρόλο που χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία (δίνω απο την κίτρινη θύρα usb) σηκώνει άνετα 2,5" σκληρό με το ειδικό σε Υ e-sata+usb cable που πήρα απο το ebay και έτσι έχω έξτρα χώρο σε sata σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bbbb είπε Και εγώ είμαι ικανοποιημένος με το lenovo thinkpad t410. του έχω επίσης βάλει 6gb ram και ssd και πάει ικανοποιητικότατα για βασικές εργασίες. Το δοκίμασα κάποια στιγμή και με τα 10αρια και τα πήρε κανονικά αλλά ξαναγύρισα στα 7 κλασικα... Με βόλεψε επίσης και η e-sata port του που παρόλο που χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία (δίνω απο την κίτρινη θύρα usb) σηκώνει άνετα 2,5" σκληρό με το ειδικό σε Υ e-sata+usb cable που πήρα απο το ebay και έτσι έχω έξτρα χώρο σε sata σύνδεση. Που δοκίμασα w10 είχα θέματα με την μπαταρία ( όσο κρατούσε) βασικά δεν υπήρχαν οδηγοί. Πλέον δουλεύει W7 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 χμ. Δεν δοκίμασα με μπαταρία επάνω. Το είχα στο ρεύμα χωρίς. Στα w7 λέει για αντικατάσταση μπαταρίας όταν την βάζω. Δοκίμασα και peppermint και εκεί μου έκανε εντύπωση που έλεγε πόσα mah έχουν απομείνει πλέον με πλήρη φόρτιση (λιγότερα απο τα μισά..) απο τα προβλεπόμενα που έχει η μπαταρία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγορά laptop refurbished από την Cosmodata. Το DVD-rom ήταν στα τελευταία του. Είχα ένα άλλο και το αντικατέστησα. Το ένα μεγαφωνάκι έχει πρόβλημα. Ακούγεται πολύ πιο σιγά από το άλλο. Έχουμε τελικά μπερδέψει την έννοια του refurbished με την έννοια του μεταχειρισμένου και στον άρπα κόλα έλεγχο και μετά πέρασμα refurbished windows και έτοιμο για πούλημα. Πάντως ήταν πρόθυμοι να το αντικαταστήσουν με κάποιο αντίστοιχης τιμής. Έχω να πω ότι ο έλεγχος δεν είναι και ο καλύτερος πριν τα βγάλουν για πούλημα. Κατά τα άλλα πάει σφαίρα. Η μπαταρία ήταν ΟΚ ενώ μου είπαν ότι για αυτό δεν μπορούν να μου εγγυηθούν. Τέσπα. Το κρατάω. Άλλωστε πιάνουν τα χέρια μου και το συμμαζεύω όταν χρειάζεται. Στην Αμερική , στην Αγγλία πάντως σε αυτήν την κατάσταση πάνε για απόσυρση ή προωθούνται σε χώρες της Αφρικής. Σημαντικό πάντως είναι από όπου και να προέρχεται ένα τέτοιο μηχάνημα είναι να μην έχει λειτουργήσει σε χώρο καπνιστών. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από mr.Vox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Αγορά laptop refurbished από την Cosmodata. Το DVD-rom ήταν στα τελευταία του. Είχα ένα άλλο και το αντικατέστησα. Το ένα μεγαφωνάκι έχει πρόβλημα. Ακούγεται πολύ πιο σιγά από το άλλο. Έχουμε τελικά μπερδέψει την έννοια του refurbished με την έννοια του μεταχειρισμένου και στον άρπα κόλα έλεγχο και μετά πέρασμα refurbished windows και έτοιμο για πούλημα. Πάντως ήταν πρόθυμοι να το αντικαταστήσουν με κάποιο αντίστοιχης τιμής. Έχω να πω ότι ο έλεγχος δεν είναι και ο καλύτερος πριν τα βγάλουν για πούλημα. Κατά τα άλλα πάει σφαίρα. Η μπαταρία ήταν ΟΚ ενώ μου είπαν ότι για αυτό δεν μπορούν να μου εγγυηθούν. Τέσπα. Το κρατάω. Άλλωστε πιάνουν τα χέρια μου και το συμμαζεύω όταν χρειάζεται. Στην Αμερική , στην Αγγλία πάντως σε αυτήν την κατάσταση πάνε για απόσυρση ή προωθούνται σε χώρες της Αφρικής. Σημαντικό πάντως είναι από όπου και να προέρχεται ένα τέτοιο μηχάνημα είναι να μην έχει λειτουργήσει σε χώρο καπνιστών. H Cosmodata και κάθε άλλη εταιρεία που πουλάνε refurbish στον τελικό καταναλωτή δεν κάνουν έλεγχο. Τα παραλαμβάνουν απευθείας από εισαγωγείς wholesalers (άλλες εταιρείες) που είναι αυτοί υπεύθυνοι για τον καθαρισμό & έλεγχο τους και όλα αυτά γίνονται εκτός Ελλάδας συνήθως. Το μόνο καλό είναι πως οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή βλάβη είτε διορθώνονται αμέσως, είτε γίνεται αντικατάσταση από το ίδιο το κατάστημα, είτε πέρνεις πιστωτικό χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις. Από προσωπική πείρα η Cosmodata αντικαθιστά εντός 2-3 ημερών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι ακριβώς. Άνοιξα το καπάκι για να αλλάξω το dvd rom και είδα ασφάλειες της εγγύησης, ημερομηνία του 2019 και σφραγίδες warranty στην Αγγλική γλώσσα. Το πληκτρολόγιο σε όλα τα διαθέσιμα προς πώληση laptop ήταν στα Λατινικά. Αυτό δεν ενδιαφέρει τον καταναλωτή. Εξωτερικά και με το μάτι όλα όσα ήταν διαθέσιμα είχαν την ίδια φθορά φαινομενικά. Ήταν σε παρόμοια κατάσταση. Πχ η φθορά από την χρήση στο πληκτρολόγιο. Ο καταναλωτής αγοράζει από την Cosmodata και όχι από αυτόν που έχει κάνε τον έλεγχο. Χθες που πήγα για άλλο λόγο στο κατάστημα προθυμοποιήθηκαν να μου κάνουν άμεσα ανταλλαγή. Εγώ ζήτησα να μου δώσουν ένα άλλο dvd-rom για να έχω στην άκρη. Αυτό δεν έγινε εφικτό. Από περιέργεια θα επικοινωνήσω με το aftersales για αυτόν τον λόγο. Και για να τα λέμε όλα. Αντίστοιχα το ίδιο laptop refurbished στο εξωτερικό, (δεν ξέρω βέβαια την φθορά του αν τα βάλουμε δίπλα δίπλα τότε θα καταλάβουμε) πωλείται πολύ ακριβότερα. Η έννοια του refurbished ***Shopping for refurbished products can be tough because different retailers may mean different things when they call a product "refurbished." While the term always refers to an item that's been inspected and repaired, the amount of work done can vary significantly. **Τhe term 'refurbished' refers to an item that's been inspected and repaired. ***For the most part, these are the terms used to describe refurbished products: ***Refurbished: A product restored to like-new condition, though the definition of "like-new condition" varies. ***Factory-refurbished or manufacturer-refurbished products are likely to be the best refurbs — but also the most expensive. ***Items refurbished by a third party might have just been given a quick once-over before being put up for sale. ***Certified: Products that have been tested to ensure they're in good working order, but not usually repaired. ***As with refurbished, the definition of "good working order" can vary. ***Pre-owned: While some refurbished products are returns or damaged items that have been repaired, some are outright used. This isn't necessarily bad, as long as they've been refurbished properly. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Εχω αγοράσει απο το https://www.laptopsdirect.co.uk/ δύο chromebook refurbished ,ενα HP και ένα Lenovo.Kαι τα δύο ήταν στην αυθεντική τους συσκευασία κλπ.Δεν φαινόταν να έχουν ανοιχτεί καν,ήταν όμως και τα δυο grade A1 ,μάλιστα στο lenovo είχε και το πανάκι ανάμεσα σε πληκτρολογιο και οθόνη. A1 Refurbished Grading Products as good as new .Often just opened and returned with zero use η διαφορά στην τιμή με καινούργιο ήταν κοντά στο 35% με 40% . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ναι. Έτσι είχα αγοράσει πολύ πολύ παλαιότερα από το εδώ praktiker έναν τηλεφωνητή Panasonic. Αυτούς με τις μικροκασσέτες. Ψηφιακές υπηρεσίες δεν είχε ο ΟΤΕ. Μέσα σε αυθεντική συσκευασία made in USA. Τον έχω ακόμα και την συσκευασία του. Η λέξη refurbished ήταν άγνωστη στους περισσότερους στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, mr.Vox είπε Και για να τα λέμε όλα. Αντίστοιχα το ίδιο laptop refurbished στο εξωτερικό, (δεν ξέρω βέβαια την φθορά του αν τα βάλουμε δίπλα δίπλα τότε θα καταλάβουμε) πωλείται πολύ ακριβότερα. Tα refurbish laptops έχουν κατηγορίες Grade. Αυτά που είναι στην Α1 νομίζεις ότι μόλις έχουν βγεί από το εργοστάσιο αλλά πωλούνται και ποιό ακριβά. Και εδώ βρίσκεις τέτοια σε διάφορα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα