Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Στην ακυρωσαν την παραγγελια τελικα? Δεν είχα προλάβει καν να την κάνω εγώ.
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vasalpa είπε Δεν είχα προλάβει καν να την κάνω εγώ. Νομιζα την ειχες κανει ρε φιλος γι'αυτο σου απαντησα ετσι. Κατσε να μηπως προλαβε κανεις αλλος να μας πει τι εγινε.
dlmltrls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μου ήρθε κανένα άκυρο. Στέλνουν νέο e-mail; Εγώ την έκανα κανονικά και μου ήρθε επιβεβαιωση Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από dlmltrls
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dlmltrls είπε Δεν μου ήρθε κανένα άκυρο. Στέλνουν νέο e-mail; Εγώ την έκανα κανονικά και μου ήρθε επιβεβαιωση Οποτε απλα μας ενημερωνεις για να δουμε πως θα εξελιχθει μηπως εχει παραγγειλει κι αλλος.
dlmltrls Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 ακυρο μου ριξαν αλλη μια ακυρη προσφορα.......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα