koslol8 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Το εχει κανενας να μας πει εντυπωσεις; Απο gps πως τα παει; Με ενδιαφερει μονο το "αθλητικο" κομματι, δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με τις ειδοποιησεις απο εφαρμογες. Αυτο ή το garmin vivoactive 3 music; Αυτο ειναι πολυ πιο ομορφο και με μεγαλυτερη μπαταρια. Καπου ειδα οτι στις μετρησεις δεν σου δειχνει το pace ;!;! Ειναι δυνατον sportwatch να μην το κανει αυτο;
ballin95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, geormitk είπε Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Εμφανίζει κανονικά ελληνικά στο messenger και sms οπότε φαντάζομαι και στις άλλες εφαρμογές. Επίσης οταν μας παίρνουν τηλέφωνο εμφανίζεται η επαφή στο κινητό μας. Δεν υπάρχει ηχείο ούτε ακουστικό στο ρολοι οπότε μόνο μπορούμε να απορρίψουμε μια κλήση και να δούμε ειδοποιήσεις. Δλδ ούτε να ακούσεις τα φωνητικά από viber whats app έχει Κάνα ρολογακι αντίστοιχο που ακούς και αν γίνεται να απαντάς υπάρχει ?
george1703 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Σε σύγκριση με amazfit pace, amazfit gtr 47 και το παραπάνω ποιο θα προτείνατε; το huawei έχει ποικιλία watchfaces???
dieccast Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Τρομερό ρολόι άνετα η καλύτερη οθόνη σε smartwatch σε αυτά τα χρήματα.να ρωτήσω συνδέσει με iPhone προφανώς έτσι ;
leas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 119 μόνο το ρολόι δεν ισχυει πια. https://www.skroutz.gr/s/16175186/Huawei-Watch-GT-Black.html Από 109 το ρολόι μόνο
thiva7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Λοιπόν έχω το ρολόι δύο μέρες και έχω να πω είναι φοβερό απλά. Θα ήθελα περισσότερα θέματα. Ξέρει κανεις πως μπορώ να βάλω έξτρα εμφανίσεις?
koslol8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thiva7 είπε Λοιπόν έχω το ρολόι δύο μέρες και έχω να πω είναι φοβερό απλά. Θα ήθελα περισσότερα θέματα. Ξέρει κανεις πως μπορώ να βάλω έξτρα εμφανίσεις? Να ρωτησω κατι...το gps δουλευει καλα; Σε περιπτωση που βγεις για τρεξιμο, αναμεσα στις διαφορες πληροφοριες που σου δειχνει, εχει και το pace; (ρυθμος με τον οποιο τρεχεις)
george1703 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, thiva7 είπε Λοιπόν έχω το ρολόι δύο μέρες και έχω να πω είναι φοβερό απλά. Θα ήθελα περισσότερα θέματα. Ξέρει κανεις πως μπορώ να βάλω έξτρα εμφανίσεις? Επίσης, έχει την λειτουργία όπως το amazfit να ανοίγει η οθόνη με το γύρισμα του καρπού;
mitskitsamal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, george1703 είπε Επίσης, έχει την λειτουργία όπως το amazfit να ανοίγει η οθόνη με το γύρισμα του καρπού; Ναι 26 λεπτά πριν, koslol8 είπε Να ρωτησω κατι...το gps δουλευει καλα; Σε περιπτωση που βγεις για τρεξιμο, αναμεσα στις διαφορες πληροφοριες που σου δειχνει, εχει και το pace; (ρυθμος με τον οποιο τρεχεις) Ναι 2 ώρες πριν, thiva7 είπε Λοιπόν έχω το ρολόι δύο μέρες και έχω να πω είναι φοβερό απλά. Θα ήθελα περισσότερα θέματα. Ξέρει κανεις πως μπορώ να βάλω έξτρα εμφανίσεις? Δεν νομίζω να παιρνει έξτρα.
geodyter Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, mitskitsamal είπε Ναι Ναι Δεν νομίζω να παιρνει έξτρα. Έχει παραπάνω εμφανίσεις στο ρολόι αν εννοείς αυτό, στην εφρμογή Health του κινητού που τις κάνεις εγκατάσταση από εκεί στο κινητό.
koslol8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μπορουμε να μαζευτουμε τελικα 3 ατομα να κανουμε μια παραγελια στο Γερμανο για να μας ερθει πιο φθηνα; Ο @@stelios18120 και ο @generalb31 που εδειξαν προθυμια ειναι ακομα ζεστοι; Απο αθηνα και εγω, περιοχη Ιλιον.
george1703 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από george1703
generalb31 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, koslol8 είπε Μπορουμε να μαζευτουμε τελικα 3 ατομα να κανουμε μια παραγελια στο Γερμανο για να μας ερθει πιο φθηνα; Ο @@stelios18120 και ο @generalb31 που εδειξαν προθυμια ειναι ακομα ζεστοι; Απο αθηνα και εγω, περιοχη Ιλιον. Εγω το πηρα ηδη!!
koslol8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, generalb31 είπε Εγω το πηρα ηδη!! Καλοριζικο! Αναμενουμε εντυπωσεις επομενως! 1
stark Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Όσοι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε GPS (για activities, κλπ), ξεχάστε το Amazfit GTR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα