Προς το περιεχόμενο

[smartwatch + body scale ] HUAWEI WATCH GT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προϊόν του τιτλου το βρηκα στο πλαισιο  στα 139ευρω χωρις εξτα μεταφορικα

https://www.plaisio.gr/smart-tech-gadgets/blackfriday/huawei-watch-gt-body-fat-scale_3011097/

gt.md.jpg

η επομενη τιμη στο σκουρτζ ειναι

https://www.skroutz.gr/s/18110842/Huawei-Watch-GT-Smart-Body-Fat-Scale.html?from=sku_color_variations

179

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και παίρνοντας 3 (αν συνεννοηθείτε άλλοι 2) με κάρτα eurobank στο γερμανό έχεις άλλο ένα 15% έκπτωση και βγαίνει στα 101€.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, hajimike είπε

Συμφέρει λόγο της ζυγαριάς φίλε μου η προσφορά. Το είδα και γω στο Γερμανό σκέτο το ρολόι 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, geormitk είπε

Αξίζει για χρήση ως smartwatch , ειδοποιήσεις εφαρμογών, μηνύματα, κλήσεις? θα συνδεθεί με xiaomi mi max 2.

Συνδέεται άνετα κατεβάζοντας την εφαρμογή της huawei + το persistente apk. 

Από τα πιο "τίμια" smartwatches εκεί έξω, άψογη οθόνη, τεράστια αυτονομία.  

Προχώρα άφοβα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφέρει φουλ, αν γίνει compination με ένα - 15% από eurobank, είναι από τις καλές προσφορές της BF

44 λεπτά πριν, hajimike είπε

Η προσφορά σου είναι χωρίς την ζυγαριά δεν συμφέρει. 

Του θέματος αξίζει φουλ η προσφορά. 

Είμαι μέσα για αγορα ενός πακέτου, αν θέλεται αλλά δύο άτομα από Αθήνα, πείτε μου να πάμε Γερμανό να μας βγει 101€ έκαστος. 

😉😎

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ξέρει κανείς παρακαλώ αν είναι αδιάβροχο , αν απαντάς κλήσεις και αν μπορείς να στείλεις φωνητικά μέσω viber whats app 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ballin95 είπε

Ξέρει κανείς παρακαλώ αν είναι αδιάβροχο , αν απαντάς κλήσεις και αν μπορείς να στείλεις φωνητικά μέσω viber whats app 

Ναι και στην θάλασσα, όχι, όχι. 😊

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος να το προτιμήσω σε σχέση με το amazfit gtr;
Να το τσιμπήσω τώρα που γυρίζει ή να περιμένω μήπως το amazfit gtr βγεί στα 99,99ευρώ;

Δημοσ.

Ξέρουμε αν εμφανίζει κανονικά τα sms/μηνύματα από εφαρμογές (viber, κτλ) στα ελληνικά και αν βγάζει την επαφή/τον αριθμό όταν μας παίρνουν τηλέφωνο;

Δημοσ.

Μόλις το πήρα στα χέρια μου.
Εμφανίζει κανονικά ελληνικά στο messenger  και sms οπότε φαντάζομαι και στις άλλες εφαρμογές. Επίσης οταν μας παίρνουν τηλέφωνο εμφανίζεται η επαφή στο κινητό μας.

Δεν υπάρχει ηχείο ούτε ακουστικό στο ρολοι οπότε μόνο μπορούμε να απορρίψουμε μια κλήση και να δούμε ειδοποιήσεις.

Καλή αγορά.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...