spirosR2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Το κινητό μου note 9 άρχισε εδώ και λίγο καιρό να εμφανίζει σημάδια απο burn in στην οθόνη του. Το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό αυτή τη στιγμή δε το καταλαβαίνεις αμέσως χωρίς ειδικά τεστ στην οθόνη αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει. Κατέβασα το display tester από playstore που έχει και τεστ για burn in και εκεί φαινοντε αρκετα ευκολα τα σημαδια που αφηνει το burn in. Αν το παω σε αντιπροσωπεια εντος εγγυησης θα το δεχτουνε για αντικατασταση οθονης αυτη τη στιγμη με το προβλημα να ειναι μικρο; Αν ναι που πρεπει να το παω; Επειδη το μαγαζι που αγοραστηκε είναι αρκετά μακριά μπορώ να το παω κατευθείαν σε κάποια αντίπροσωπεια πχ στη smartec που έχει καλες κριτικές; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από spirosR2
samsunglife Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Κατευθείαν smartec πας. Υπόψιν ότι αν σου αλλάξουν οθόνη θα σου αλλάξουν μάλλον και μπαταρία δωρεάν 2 1
spirosR2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση ξέρει κανείς πως γίνετε ο έλεγχος για το burn in. Σε εμένα δεν έχει πολύ γι'αυτό ρωτάω γιατί Μήπως δε το καταλάβουν και το παω άδικα. Κάνουν κάποιο ειδικο τεστ που θα το βρουν σίγουρα;
κουξκουκ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Σίγουρα θα στο βρούν μην ανησυχείς για αυτό , τώρα πρέπει να σκεφτείς όμως τι έκανες με την συσκευή και το εμφάνισε,ναι μεν είναι αδυναμία των amoled αλλά το note9 έχει οθοναρα,το δουλεύεις σαν gps γιατί συνήθως εκεί την πατάνε ...
spirosR2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το gps το εχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα γυρω στις 12-15 φορές κάπου εκει. Κυρίως στο facebook μπαίνω ούτε υπερθερμενεται ούτε τίποτα. Απλά διακρίνω κάτι σαν σκιές κυρίως στα 3 κουμπιά κάτω και σκέφτηκα ότι μοιάζει αρκετά με burn in. Είναι πολύ προσεγμένο ούτε πτώση δεν έχει τόσο καιρό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από spirosR2
κουξκουκ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Κοίτα τι να κάνεις ... 1 κατέβασε μια φωτογραφία σκέτη λευκή 2 ανέβασε την φωτεινότητα 100% 3 βάλε την φωτογραφία φουλ screen Άμα βλέπεις τα κουμπιά από κάτω τότε έχεις burn in.. 1
spirosR2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ το δοκίμασα. Διακρίνοντας όντως τα 3 κουμπιά κάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα