Προς το περιεχόμενο

Συλλογες DVD σε τι χρησιμευουν?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tha simfoniso me ton timiman, eikona kai hxos eksartontai apo thn tainia

ALLA gia mena prosopika, megalh othonh kai xalia hxos=den mporo na do thn tainia ypofero

gamatos hxos kai mikrh othonh=den mporo na do thn tainia ypofero:P

kaliterh lish? projectoras kai aksioprepes 5.1 systhma:P:D YEAH BABY!

ton dim_b poloi apo mas edo mesa ton misoume, den tou to exo pei alla otan mou edose to toy story eixa maxairi mazi mou alla ton lipithika

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

@ dim_b: Σε μισώ, το επαναλαμβάνω. Κάνε ένα update για να προσπαθήσω να σε καθαρίσω.

Δημοσ.

elenitza:

an kapnizeis posa xalas? gia rouxa? den mporei gia KATI tha xalas leyta:P o dim tha xalaei say 60 eyro to mhna gia dvd (pou poly amfivalo, mallon ligotera xalaei) meses akres ta idia h kai ligotera apo ena kapnisth gia tsigara:P

• Super Moderators
Δημοσ.

@ epote:

1. Κι όσοι καπνίζουμε και αγοράζουμε πού και πού και κανά DVD; Να δηλώσουμε πτώχευση; :P

2. Και πού το ξέρεις ότι ο dim_b δεν καπνίζει;

Δημοσ.

ego den exo toso megali syllogi kai ayto giati de thelo na gino kleftis. Pros theou den ennow oti o dim einai kleftis i ta exei peiratika, kai exigoumai amesos:

Tha skaso fraga na paro aythentiko kati pou me kataporwnei kai axizei. Otidhpote den einai mesa se ayti tin kathgoria tha to paro peiratiko i de tha to paro (mallon to deytero). koinws den klebv xrimata apo tis etairies epeidi outos i allos de tha ebgazan tipota apo mena. an paro kati peiratiko kai telika do oti axizei pao kai to perno aythentiko.

Gia paradeigma den me peiraxe pou edosa de thymamai kai ego posa euro gia na paro DVD trilogia to "The Crow", opos de tha me peiraxei na skaso osa zitisoun gia to DVD Box tou Starwars...

Alla epeidi kapnizo, de mas pairnei na dinoume 60-70 euro to mina gia DVD... :D

(Ligo off-topic alla kati eprepe na po kai ego)

Δημοσ.
@ epote:

1. Κι όσοι καπνίζουμε και αγοράζουμε πού και πού και κανά DVD; Να δηλώσουμε πτώχευση; :P

2. Και πού το ξέρεις ότι ο dim_b δεν καπνίζει;

1. Κόψτε το κάπνισμα γιά να αγοράζετε περισσότερα DVD και να γλυτώσετε και την πτώχευση :P

2. He knows... ;)

Θα σου έλεγα να διαβάσεις ένα topic στο Μπλα-Μπλα, αλλά είναι αρκετά μεγάλο και είναι λίγο ακατάλληλο γιά καπνιστές. :lol:

Δημοσ.

οι συλλογές dvd έχουν πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά άμα ασχολείται φίλος σου και έχεις dvd-r. :lol:

πέρα όμως από την πλάκα δυστυχώς και εγώ θα ήθελα μια καλή συλλογή από αυθεντικά dvd και όχι όλα αυτά τα avi που έχω γεμίσει.

Επίσης δε δουλεύω ακόμα και δε μπορώ να πω στο πατέρα να μου τα στάξει για διάφορες αγορές. Ενοίκιο,dsl,φως,νερό, κινητό, σταθερό, καφέδες, τσιγάρα,βενζίνες κτλ όλα τα πληρώνει και δε μου πάει να ζητάω και άλλα.

Στο μέλλον που ελπίζω να είμαι ανεξάρτητος :P ελπίζω να ξεκινήσω και εγώ κάτι ανάλογο. Προς το παρόν έχω μόνο δύο αυθεντικά , τα δύο πρώτα extended του άρχοντα και αφού πάρω και το τρίτο δε νομίζω για αρκετό καιρό να αγοράσω άλλο.

Είναι όμως κάτι όμορφο να ασχοληθείς,ειδικά σε ταινίες που αξίζουν.

Δημοσ.

Ακριβώς παιδιά. Το θέμα είναι να αγοράζεις κάποια ταινία που σου άρεσε και όχι να αγοράζεις ότι καινούριο βγαίνει.

Dreamstorm, κάνεις σωστές επιλογές και μπράβο σου

mindtrapper, συμφωνώ 100% μαζί σου

Δημοσ.

An exeis to mikrovio, den ypologizeis tpt

ki egw ta skaw gia original dvds ,pollakis

an+meta tin eleusi tou dvd-r,den mporw

n'antistathw stin apli antigrafi titlwn pou

m'endiaferoun.Ena allo paratragoudo pou

eixa ksananaferei edw,einai oi ellinikes

ekdoseis.Protimaw na min exw gr subs

alla to dvd na einai collector's edition,

diplo,5.1kai me kalo kadro,para na plirwnw

ta diplassia kai na einai mufa ekdosi.

Opote an den kapnizete kai kserete

kala agglika, go play,go play.com!

(na pw ki egw kati, estw ligo pio offtopic) :)

Δημοσ.

Ρε παιδια, εσεις που κατακρινετε τις συλλογες DVD δε λαμβανετε υποψη το επιπεδο της τηλεορασης; Εγω εκτος απο καμμια ειδηση/καιρο δε βλεπω τιποτε αλλο. Ειναι ολα για τα σκουπιδια. Οποτε βρω χρονο βλεπω καποια ταινια που αξιζει να ξαναδεις. Υπαρχουν ταινιες που εχω δει και 4 φορες το χρονο. Φυσικα και ανταλλασω με φιλους και γνωστους για να αυξησω τη συλλογη. Δε θα γραψω οτι βλακεια πεσει στα χερια μου. Κανω αυστηρη επιλογη και βγαινω κερδισμενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...