adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εχω κατι γνωστους που μαζευουν dvd opws kai polloi edw mesa Anarwtiemai ti ta kanoun Egw den prokeitai pote na katsw na dw deyterh fora thn idia tainia
epote Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ok loipon, esy mhn mazeveis dvd:P emeis pou tha th doume deyeterh trith kai dekath fora ta mazevoume, mousika cd giati mazeveis? den akous dio fores to idio komati? same with movies plus they look good:D
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Άλλοι συλλέγουν γραμματόσημα, νομίσματα ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και άλλοι συλλέγουν DVD. Τουλάχιστον τα DVD μπορείς να τα δεις με την παρέα σου
KaizerSoze Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Vasika etsi proxeira: Gladiator 5-6 fores Godafther 3-4(to kathena) Solaris 3(oi 2 synexomenes me tin 2i na einai to coomentary) The Conversation 2 Usual Supects 3 Den kanw ton exypno alla thelw na sou deixw oti kapoioi apo mas tis vlepoume tis tainies panw apo mia dioti gia mas 1 tainia den einai "vres ton dolofono sto telos".Episis yparxoun polles xriseis(p.x. thes na akouseis to commentary parallilla me tin tainia). Telos kai poly simantiko: Yparxoun konta sto...apeiro tainies pou den tis pianeis me tin 1i.P.x. pisteueis oti mporeis na katalaveis to 2001:Odysseia tou diastimatos se oli tis tin ektasi me 1 fora?Egw edw toxw dei 2 fores exwntas diavasei kai analyseis kai pali den exw prosexei oles tis leptomeries.Pisteyeis oti me mia fora tha katalavaines to Mulolland drive i to Lost Highway?
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 entaxei mh sygkrinoume ena tragoudaki me mia tainia to tragoudaki to akous 3 lepta kai paei kai pali meta apo kairo to variesai ki ayto enw mia tainia pou ksereis thn ypothesh einai aniaro na thn ksanadeis (oi tainies pou vlepontai kai deyterh fora einai metrhmenes sta daxryla) Apla skeptomai oti polles fores mazeyoume axrhsta pragmata pou isws na mhn ta xreiastoume kai pote
Elenitza Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 opos ke me to matrix kaizersoze ego den katalava tipota tin proti fora me tin 4i to pira idisi an ke oxi olo parolo poy diavazo analisis sinexia
me_robas Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Το να μαζεύεις DVD ή ότι άλλο (audio-cds, mp3, divx) είναι hobby. Επιπλέον είναι κάτι που το κάνουν οι ταινιόφιλοι και όχι όλος ο κόσμος. Εγώ ας πούμε δεν θα έκανα ποτέ μοντελισμό γιατί δεν μου αρέσει. Δεν έκατσα ποτέ όμως να ασχοληθώ με αυτούς που κάνουν!!! Φιλικά r0bas
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εντάξει βρε adi32, αν νομίζεις ότι οι ταινίες που βλέπονται πάνω από μία φορά είναι μετρημένες στα δάχτυλα, μην κάνεις συλλογή. btw, αν πέσει στα χέρια σου κανένα "άχρηστο" DVD, στείλε μου ένα pm
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 entaxei re paidia mhn arpazeste mia erwwthsh ekana den evrisa kanenan
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μάλλον δεν ήταν το κατάλληλο μέρος γιά να κάνεις αυτή την ερώτηση
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δηλώνω και εγώ DVD-μαζευτής 8) Αρκετές από τις ταινίες που έχω θα τις έβλεπα ξανά και ξανά. Ακόμη και 100 φορές. Η συλλογή μου είναι γύρω στις 60 ταινίες DVD. Έχω δει όλες από 1 φορά, ενώ κάποιες τις έχω δει ακόμη και 4-5 φορές. Όπως είπε και ο dim_b, οι ταινίες αυτές μπορούν να προβληθούν και με την παρέα σου. Προσωπικά, αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα προμηθευτώ projector και είμαι 100% ότι θα ξαναδώ όλες τις ταινίες που έχω από την αρχή, έτσι για να δω την διαφορά ποιότητας και διασκέδασης. Μην το βλέπεις τόσο στενά το θέμα "Συλλογές DVD". Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εδώ μέσα δεν θα έλεγαν όχι για μία ιδιωτική προβολή του Terminator 2 στις 80" και DTS (φέρτε το ποπ-κορν). Έχει τα καλά του το θέμα, αλλά το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οι οβολοί που δίνεις ώστε να τα μαζεύεις. Στο κάτω-κάτω δεν είναι να αγοράζεις κάθε DVD που βγαίνει. Αγόραζε μόνο αυτά που έχεις δει, ή ακούσει, ότι αξίζουν να τα έχεις (πχ. Indiana Jones Trilogy, StarWars Sixilogy κ.α.) ΥΓ. Άλλη πρόταση: Μαραθώνιος των Extended Versions του LOTR, και πάει λέγοντας
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ki egw to skeptomai gia projectora h apolaysh tou dvd einai ena 70% o projectoras kai ena 30% o hxos Dolby exei pesei mia mania kai o kathenas paei kai pairnei dvd apo ta supermarket kai ta vlepei se 14 ara tv pare mia videokaseta toulaxiston re mastora
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Να σου κάτι; Τα ποσοστά αλλάζουν ταινία με την ταινία, σκηνή με την σκηνή πχ. η σκηνή στο Terminator 2 που γίνεται η έκρηξη της νταλίκας στο ποτάμι είναι 10% η εικόνα και 90% ο ήχος. Ενώ στην ίδια ταινία στην σκηνή που παλεύουν τα Τ-1000 και Τ-800 στην "Galleria" το ποσοστό αντιστρέφεται. Αν πάρουμε έναν Μ.Ο. η εικόνα έχει ποσοστό μεγάλυτερο από 50% σίγουρα. Και στην τελική, ο projector τήνει να γίνει must για τους DVDόφιλους 8-)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μια μικρή γεύση της συλλογής του dim_b βρίσκεται εδώ >>> http://www.dvdprofiler.com/mc.asp?alias=dim&type=O&sc=C&ls=T Ηθικό δίδαγμα: τον μισώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.