Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Το λεω σαν αστικο μυθο γιατι πολλοι το λενε αλλα τυχαινει υπερβολικα σπάνια. 

Πιο πολυ δηλαδη παιζει να παθεις ζημια απο στατικο ηλεκτρισμο πχ,παρα αυτο. 

Συν το οτι δεν εχω διαβασει και κατι πιο επισημο κιολας. 

Και εγω τις εμπειριες μου παραθετω. 

Οπως ειπα ξανα οτι θελει αποφασιζει. 

Απλα να δωσει +50 ευρω για χειροτερη μαρκα, για τετοιο λογο το θεωρω τσαμπα λεφτα. 

Να ηταν μικροτερη η διαφορα για εφαμιλλες μαρκες,οκ. 

Η να εφτιαχνε κανα ακριβο συστημα,αντε να λεγαμε να τα σκασει. 

Ναι το ιδιο ειναι. Αν δε θες να δωσεις τα παραπάνω,παρε το. 

Και εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ πρόβλημα με τα απλά ups. 4 Υπολογιστές από το 2013, τροφοδοτικά ποιοτικότατα corsair και xfx, φυσικά όλα με active pfc, ups όλα power walker από eshop, άπειρες διακοπές ρεύματος και πτώσεις τάσεων (έχει πρόβλημα η περιοχή μου). 

Συνεχίζουν ακάθεκτα. Φυσικά έχω αλλάξει μπαταρίες πολλές φορές, από Δήσιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν διαθετετε το κατι παραπανω (ποσο ειναι η διαφορα, 40€) παρτε το ups με εξοδο sine wave. Αυτο ειναι το ποιοτικο εργαλειο χωρις εξωφρενικη τιμη. Η Powerwalker βγαζει γενικα ποιοτικα μηχανηματα, δεν ειναι καποια τυχαια εταιρεια στο χωρο. Μη κρινετε εαν δεν γνωριζετε.

Εαν δεν τα διαθετετε παρτε το APC.

P.S Το μοντελο που παρεθεσα στην αρχη, ειναι οτι πρεπει για εγκαταστασεις σε "ευαισθητα" μηχανηματα (routers, PBX, DVR, Alarm κτλ..)

Εχει επισης το ατου οτι απλα πατας το κουμπι και ανοιγει, και δεν εχει και δευτερευων πληκτρο (παρατεταμενο πατημα) οπως εχουν τα υπολοιπα μοντελα. Το εχουμε εγκαταστησει σε πολλες εφαρμογες, ειδικα σε νησια και εχουμε σωθει. Εχετε το υπ'οψιν σας

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ.

Οπως γραφω πιο πανω με ενδιαφέρει η αγορα ενος ups ίσα ίσα για να κλείνει σωστά το pc με ένα μικρο περιθώριο χρόνου, σε περιπτωση διακοπης ρευματος.
Ειμαι συνταξιουχος δασκαλος και δεν εχω απαιτησεις. Τωρα ειδα ενα ups στο e-shop το POWERWALKER VI 850 GX LINE INTERACTIVE UPS 850VA/480W με 59,90 ευρω, παρακληση στους φιλους να μου πουν αν θα κανει τη δουλεια μου, για να το αγορασω. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αναζητώ κάποιο είδος mini ups με το οποίο να μπορώ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος να τροφοδοτώ δύο συσκευές χαμηλών απαιτήσεων (πχ κάμερες), απλά η μία έχει usb καλώδιο ενώ η άλλη κανονικό για πρίζα...

Κάποια πρόταση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να κανω και εγω μια ερωτηση. 

Προεκυψε πρόβλημα στο apc bx1400 που ειχα. 

Επειδη δεν εχουν διαθέσιμο μου στειλαν εναν br1200g. Δε λεω αψογη η εξυπηρέτηση της apc αλλα ειναι ενα πανακριβο ups χωρις να βλεπω καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο και σκεφτομαι να το πουλησω οπως ειναι συσκευασμενο και να πάρω ενα cyberpower cp1500epfclcd που εχει καλυτερο χρονο μεταβασης,ειναι pure sinewave,περισσοτερα va και πιο φθηνο και θα μου μεινουν και λεφτα στη τσεπη. 

Τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...