Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγες μέρες έρχεται στο σπίτι γραμμή 100/10 της wind... Συνεπώς και καινούργιος εξοπλισμός. 

Μην τα πολυλογώ ανοίγω λαπτοπ συνδέομαι (στην γραμμή που βλέπω διότι έχει δύο μια 2.4G και μια 5G) μπαίνω speed test να δω ταχύτητες και πάνω από 50 δεν βλέπω με τα πολλά βάζω καλώδιο από περιέργεια και βλέπω κανονικά 100 download 10 upload... Και στου πατέρα μου το λαπτοπ το οποίο είναι του 2009 στο wifi πιάνει μέχρι 20 download. 

Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω φταίνε οι υπολογίστες και τα κινητά τα οποία δεν είναι 5G για να μπουν στο άλλο κανάλι; 

Και τέλος στο δωμάτιο μου το οποίο είναι 10 μέτρα από το ρουτερ αν βάλω wifi extender ώστε να έχω καλώδιο ethernet από το μαραφέτι θα πιάσει τα 100 η τζάμπα θα το πάρω; 

Δημοσ.

Απόλυτα φυσιολογικό στους 2,4GHz. Καλύτερα είναι στους 5GHz και ειδικά με 11ac εξοπλισμό.

Αλλά σαν την ενσύρματη σύνδεση δεν υπάρχει τίποτα που να την πλησιάζει (όχι να την φθάσει).

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το ρουτερ είναι τόσο μακρύα η καλύτερη λύση ειναι powerline ...100 ακατέβατα τόσο μακρυα απο ρούτερ δε θα δεις όμως με τίποτα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aek21.23 είπε

Απο τη στιγμή που το ρουτερ είναι τόσο μακρύα η καλύτερη λύση ειναι powerline ...100 ακατέβατα τόσο μακρυα απο ρούτερ δε θα δεις όμως με τίποτα

Επειδή τα μέτρησα τα μέτρα είναι 4 και 2 αντίστοιχα στον άλλο υπολογιστή. Τα ίδια βγάζω είτε δίπλα είτε 4 μέτρα μακριά. Αν πάρω ενισχυτή που να βγάζει enthernet θα πιάσω πάνω από 50mbps; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akis2002 είπε

Επειδή τα μέτρησα τα μέτρα είναι 4 και 2 αντίστοιχα στον άλλο υπολογιστή. Τα ίδια βγάζω είτε δίπλα είτε 4 μέτρα μακριά. Αν πάρω ενισχυτή που να βγάζει enthernet θα πιάσω πάνω από 50mbps; 

η καλύτερη λύση είναι ένα καλώδιο 4 μέτρων,υπάρχει...αν δε βολέυει powerline....αλλά αφου είσαι τόσο κοντά και το ασύρματο δεν έπρεπε να είναι κακό..

Δημοσ.

Εξαρτάται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ασύρματων συσκευών που έχει και πόσο κορεσμένη είναι η μπάντα των 2,4GHz. Σε αντίθεση με ότι θεωρεί ή πιστεύει πολύς κόσμος, όσο ανεβαίνουμε σε ταχύτητες στο DSL, αντίστοιχα δυσκολεύει να πιάσουμε την πραγματική ταχύτητα σε ασύρματη σύνδεση.

Όπως έγραψα καλύτερα είναι με χρήση συσκευών που υποστηρίζουν το 11ac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...