Jim skou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μιλήσουμε για το συγκεκριμένο Router Telekom Speedport Entry 2i της COSMOTE. Από την ημέρα που μου δόθηκε αυτό έχω ασταθή σύνδεση στο internet κατά διαστήματα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να λειτουργήσω σαν χρήστης (πιο πολύ η δυσκολία παρουσιαζεται στα video όπου αναγκάζομαι να ρίξω την ανάλυση μέχρι και στα 144p). Παλαιότερα με τον παλιό εξοπλισμό της cosmote δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τι μου προτείνεται να κάνω? 1
asmilon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Εχεις μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων να δηλωσεις το προβλημα; Ειναι πολυ πιθανο να εχεις θεμα στην γραμμη και το router να ειναι μια χαρα...
Jim skou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Όχι δεν έχω μιλήσει διότι 10χρονια τώρα δεν είχα προβλήματα αλλά με το που άλλαξα εξοπλισμό δημιουργήθηκαν
Jim skou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ασύρματη έχω το πρόβλημα... Είχα κάνει στο παρελθόν και reset μου είχε διορθωθεί το πρόβλημα αλλά μετά από λίγες μέρες πάλι τα ίδια. Έκανα και σήμερα το ίδιο και πάλι διορθώθηκε το πρόβλημα αλλά για πόσο θα μείνει έτσι δεν ξέρω.
jkoukos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δεν φημίζεται για την ασύρματη λειτουργία το Speedport, αλλά εξαρτάται και από διάφορους παράγοντες. Το παλιό router το έχεις ώστε να το βάλεις μόνο ως ΑΡ συνδεδεμένο στο Speedport και να δεις πως παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα