Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,  σκοπεύω αυτές της μέρες να αγοράσω την gtx 1650 που σχετικά είναι φθηνή και πρόσφατο μοντέλο.

Έχω μία απορία..( τα specs μ// I3 2100 3.10 GHz, 8gb ram 665MHz, Motherboard 0GDG8Y, Χώρος 300gb

Από ότι διάβασα η κάρτα gtx 1650 με τον επεξεργαστεί μου i3 2100 (πιθανότατα θα υπάρχει μία απώλεια στα fps και στην απόδοση  )

δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις στα παιχνίδια γιατί πέρα την πλάκα τα specs του pc m είναι για κλάματα.. Ποία συμφέρει να αγοράσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένεις ένα μήνα, και παίρνεις GTX1650 Super ή RX 5500, οι τιμές τους θα είναι γύρω στα 160€ και 50% ποιο γρήγορες από την GTX 1650! Διαφορετικά παίρνεις τώρα την GTX 1650. Απαραίτητο κρίνεται να αναβαθμίσεις και CPU!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον ειναι για...κλαματα...οπως λες...καλυτερα να παρεις μια μεταχειρισμενη 1050 απο το φορουμ ειτε να κρατησεις λεφτα για αναβαθμιση γενικως... εσυ ξερεις.

Επεξ/σία από Suzumebachi
typo
Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις ότι με 160 ευρώ περίπου φτιάχνεις καινούργιο σύστημα (mobo, cpu,ram)με 3200g και 8 bg ram. Σίγουρα είναι καλύτερο από αυτό που έχεις τώρα και δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα αν ποτέ στο μέλλον χρειαστεί να βάλεις την 1650.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...