Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ενα προβλημα με το πικαπ ενα project essential ii. Ακούγεται σαν να ειναι βραχνιασμενο. Ειναι σωστα συνδεδεμένα τα ηχεία και ολα. Και ειναι καθαρή η βελονα και ο δίσκος. Εχετε καμια ιδεα; ευχαριστώ 

Δημοσ.

γειωση; συνδεση στο phono οχι στο line;

αλλαξες καποια στηριξη / βαση / επιπλο μετακινηση;

ποτε εγινε αυτο που λες; δηλαδη πριν λιγες μερες επαιζε κανονικα; και τωρα αλλαξε ;

ο δισκος καθαρος; ή το κανει με ολους; οταν λες καθαρη βελονα και δισκος με τι καθαριστηκαν; 

αλλη  πηγη πχ cd ακουγεται κανονικα;

Δημοσ.
Στις 24/11/2019 στις 11:12 ΜΜ, xrhstosiak είπε

γειωση; συνδεση στο phono οχι στο line;

αλλαξες καποια στηριξη / βαση / επιπλο μετακινηση;

ποτε εγινε αυτο που λες; δηλαδη πριν λιγες μερες επαιζε κανονικα; και τωρα αλλαξε ;

ο δισκος καθαρος; ή το κανει με ολους; οταν λες καθαρη βελονα και δισκος με τι καθαριστηκαν; 

αλλη  πηγη πχ cd ακουγεται κανονικα;δεν 

Δεν αλλαξα κατι. Έπαιζε κανονικά. Το κάνει με διάφορους δίσκους. Το ραδιόφωνο που εχω ακούγεται τέλεια. 

Μπορεί να έχει πάθει κατι το σύστημα της βελόνας; δεν βλέπω κάτι αλλα φοβάμαι μήπως δεν κοιτάω σωστά. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vourkate είπε

Δεν αλλαξα κατι. Έπαιζε κανονικά. Το κάνει με διάφορους δίσκους.

εχεις δηλαδη δισκους που παιζουν κανονικα; αν ειναι ετσι αυτοι που το κανουν αυτα εχουν καθαριστει με λαθος προιοντα και ειναι γεματοι στατικο

Δημοσ.

Δεν έχω δίσκους που παίζουν σωστά. Όταν το έγραψα δεν είχα δοκιμάσει το σύνολο της δισκοθήκης. Αλλά ναι ακούγονται βραχνά όλοι. Δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα πάνω στους δίσκους εκτός από το ειδικό σφουγγαράκι ακριβώς επειδή δεν ήξερα και δεν ήθελα να κάνω ζημιά.

Δημοσ.
Στις 27/11/2019 στις 3:08 ΜΜ, vourkate είπε

Δεν αλλαξα κατι. Έπαιζε κανονικά. Το κάνει με διάφορους δίσκους. Το ραδιόφωνο που εχω ακούγεται τέλεια. 

Να υποθέσω πως το πικάπ είναι συνδεδεμένο σε ραδιοενισχυτή,και στο ραδιόφωνο που είπες ακούς κανονικά;Οπότε τα ηχεία σου πρέπει να ok,σωστα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω και εγω Project πικαπ πολυ καλα μηχανηματα

δεν ξερω αν εχει αντιβαρο το δικο σου αν εχει και εχει πειραχτει ενδεχωμενος για αυτο να ακουγεται ετσι

προσπαθησε να το σεταρεις

https://www.avsite.gr/forum/threads/Περί-αζιμουθίου.156281/

διαβασε λιγο εδω να παρεις μια ιδεα οχι πως θα μπορεσεις να το κανεις μονος σου, εμενα μου το σεταραν τα παιδια στο ορφεους στουντιο οταν πηρα το πικαπ

ισως να εχει καει και η phono stage εισοδο στον ενισχυτη

Δημοσ.

Ετσι πως το περιγραφεις ειναι σιγουρα μαζεμενη πολλη σκονη πανω στη βελονα.Με ενα ειδικο βουρτσακι καθαρισε την και θα εισαι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...