Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αντικειμενικός είπε

Και τα funboys συγκρίνουν μια κάρτα 1200 ευρώ με μια κάρτα 400 ευρώ. Καλα σας κάνει και η nvidia και η apple.

FLAGSHIP με FLAGSHIP συγκριση. Όταν οι κόντρα βγάζει 20+ frames παραπάνω και όταν η 2 γενιές πίσω πατάνε το flagship σου, χρεώνω στον Θεό. Μακάρι η AMD να ήταν ικανή να ρίξει τις τιμές της NVidia όπως έκανε με intel αλλά ακόμα ζεί στο 1992....... Fanboy μάλλον εσύ είσαι που δεν καταλαβαίνεις πόσο κακό κάνει στην αγορά η ανικανότητα της AMD να κοντράρει της NVidia.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με αυτη την κινηση γειωνει κανονικοτατα τους πελατες που εδωσαν ενα καρο λεφτα και πηραν μια 2080 Ti.

Γενικα αυτο τον καιρο η καλυτερη λυση σε αποδοση/τιμη ειναι η GTX 1080 Ti.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αντικειμενικός είπε

Και τα funboys συγκρίνουν μια κάρτα 1200 ευρώ με μια κάρτα 400 ευρώ. Καλα σας κάνει και η nvidia και η apple.

Ακριβώς. Τα fanboys της and συγκριναν τις 2 κάρτες λίγες σελίδες πίσω. 

4 ώρες πριν, Gr3yf0x είπε

Ενταξει η σειρα "super" της nvidia, ειναι το μεγαλυτερο middle finger της εταιριας στον καταναλωτη ever.
Rip σε οσους επενδύσαν στα απλα μοντελα, και RIP γενικα σε ολους μας που δεν θα ξερουμε αν πρεπει
να επενδυσουμε σε μια gpu γιατι σε 2 μηνες μπορει να βγει η super η duper εκδοση της καρτας σε ιδια τιμη με καλυτερη αποδοση...

Τι επένδυση κάνεις σε gpu??? Ξέρεις τι θα πει επένδυση? Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Τι ακριβώς χάνει ο κάτοχος της 2080ti με την έλευση της Super? 

2 ώρες πριν, tommy^ είπε

Με αυτη την κινηση γειωνει κανονικοτατα τους πελατες που εδωσαν ενα καρο λεφτα και πηραν μια 2080 Ti.

Άρα να μην ξαναβγεί κάρτα ποτέ για να μη γειωθουν όσοι πήραν 2080ti....

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Τι ακριβώς χάνει ο κάτοχος της 2080ti με την έλευση της Super? 

Τίποτε, εκτός και είναι ψυχάκιας με τα bench.  

Αν ισχύει πάντως μου φαίνεται εντελώς αψυχολόγητη αυτή η κίνηση. Με την προσδοκία της 3χχχ  ποιος  enthousiastic θα πάρει τώρα 2080ti super. Ακόμα και κάποιος με 1070 θα περιμένει. 

Εκτός και αν η 3χχχ φάει delate  για τέλος 2020, αρχές 2021. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Τίποτε, εκτός και είναι ψυχάκιας με τα bench.  

Αν ισχύει πάντως μου φαίνεται εντελώς αψυχολόγητη αυτή η κίνηση. Με την προσδοκία της 3χχχ  ποιος  enthousiastic θα πάρει τώρα 2080ti super. Ακόμα και κάποιος με 1070 θα περιμένει. 

Εκτός και αν η 3χχχ φάει delate  για τέλος 2020, αρχές 2021. 

Ε αμα πέσει λίγο η τιμή και με το +10% επιδόσεις μπορεί αν σπρώξει τους αναποφάσιστους. Εγώ σκέφτομαι εδώ και κανα 2 μήνες να τσιμπήσω μια Ti, τώρα με την Super ίσως το επιχειρήσω. Αν και έρχονται οι AMPERE οπότε είναι και αυτό λόγος αναμονής.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε

Ε αμα πέσει λίγο η τιμή και με το +10% επιδόσεις μπορεί αν σπρώξει τους αναποφάσιστους. Εγώ σκέφτομαι εδώ και κανα 2 μήνες να τσιμπήσω μια Ti, τώρα με την Super ίσως το επιχειρήσω. Αν και έρχονται οι AMPERE οπότε είναι και αυτό λόγος αναμονής.

ώσπου να ξεκαθαρίσει η ημερομηνία παρουσίασης της 3χχχ  στη θέση σου δεν θα έκανα τίποτα προς το παρόν. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Τι επένδυση κάνεις σε gpu??? Ξέρεις τι θα πει επένδυση? Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Τι ακριβώς χάνει ο κάτοχος της 2080ti με την έλευση της Super? 

Εγω φιλος ειπα απλα οτι αν ειναι να βγαλει να βγαλει με την μια την super, δεν μπορει να βγαζεις την απλη να σκαει ο αλλος 800 ευρω και σε 3-4 μηνες να του λες: ξερεις κατι παρε τωρα την super στα ιδια λεφτα με την δικια σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

Εγω φιλος ειπα απλα οτι αν ειναι να βγαλει να βγαλει με την μια την super, δεν μπορει να βγαζεις την απλη να σκαει ο αλλος 800 ευρω και σε 3-4 μηνες να του λες: ξερεις κατι παρε τωρα την super στα ιδια λεφτα με την δικια σου. 

Ούτε 800 ευρώ είχει η ti, ούτε 3,4 μηνες περασαν απο την κυκλοφορια της. :)

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε

Ούτε 800 ευρώ έχει η ti, ούτε 3,4 μηνες περασαν απο την κυκλοφορια της. :)

To αρχικο μου μηνυμα μιλαει για την σειρα super γενικα οχι για την ti

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

To αρχικο μου μηνυμα μιλαει για την σειρα super γενικα οχι για την ti

Και επαναλαμβανω οτι όποιος αγόρασε σειρά 2χχχ όταν κυκλοφόρησε δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί με τις super. Περιμένει Ampere.

Αν τώρα κάποιος πήρε πριν ένα μήνα 2χχχ , τότε ναι ισχύει αυτό που λες, αν και σε απόδοση δεν έχασε και πολλά. Ψυχολογικό είναι το θέμα περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Οχι, δεν ειπα αυτο.

Να βγει οταν βγει η νεα σειρα RTX 30xx (π.χ. 3080 Ti).

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

Και η 3080ti που θα βγει στα ιδια λεφτα και θα ειναι 30-40% πανω ας πουμε δεν μας πειραζει? Δηλαδη απλα επειδη λεγεται super θα ενοχληθει ο κατοχος? Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θες να μου πεις. Ξεχνα το ονομα. Η nvidia εβγαλε καινουργια καρτα πιο γρηγορη απο την 2080ti. Που ειναι το κακο σε αυτο? 

1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Οχι, δεν ειπα αυτο.

Να βγει οταν βγει η νεα σειρα RTX 30xx (π.χ. 3080 Ti).

Αρα αν την λεγανε 3080ti αντι για super θα ηταν κομπλε?

• Like 1
Δημοσ.

ποιος θα δωσει τοσα λεφτα για την 2080 ti super  οταν σε ενα χρονο και λιγοτερο θα βγει η νεα σειρα ? Ουτε καν αξιζει να δωσεις την παλια σου την 2080 ti και να πληρωσεις την διαφορα.Βεβεαια αν εγω ειχα τοσα λεφτα οσο πχ ενας ποδοσφαιριστης καλο ονομα δεν θα ειχα καν την 2080ti αλλα την Τitan RTx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...