giorgos1966 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Αντιμετωπιζω εδω και μερες το εξης κουφό... Οταν κανω αναστολη στο pc, μετα που το ανοιγω παλι δεν ανοιγει αυτοματα η οθόνη μου. Μονο εαν τον (pc) απενεργοποιησω,σβησω τελειως την οθονη μου και την ανοιξω, εχω εικονα. Στην οθονη οταν λειτουργει το pc μου βγαζει ενδειξη: display go to sleep. Μία βοήθεια παρακαλώ τι να κοιταξω; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από giorgos1966 1
EVAN.DRZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Θα πρότεινα για αρχη να κανεις reset την οθονη, να την αποσυνδεσεις απο το pc και να την ξαναβαλεις. Άμα συνεχίσει το πρόβλημα κάνε ενα reinstall στους drivers της καρτας γραφικών. Επίσης άμα δεν δουλέψει τίποτα απο τα παραπανω δες αυτο τα λινκ μηπως βοηθησει: https://www.maketecheasier.com/fix-a-monitor-not-waking-up-after-sleep/ (αγνοοησε το πρωτο tip για τις asus) (αα μπορεί να φταιει και το power plan που εχεις επιλεξει, δοκιμασε σε high performance mode)
giorgos1966 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, EVAN.DRZ είπε Θα πρότεινα για αρχη να κανεις reset την οθονη, να την αποσυνδεσεις απο το pc και να την ξαναβαλεις. Άμα συνεχίσει το πρόβλημα κάνε ενα reinstall στους drivers της καρτας γραφικών. Επίσης άμα δεν δουλέψει τίποτα απο τα παραπανω δες αυτο τα λινκ μηπως βοηθησει: https://www.maketecheasier.com/fix-a-monitor-not-waking-up-after-sleep/ (αγνοοησε το πρωτο tip για τις asus) (αα μπορεί να φταιει και το power plan που εχεις επιλεξει, δοκιμασε σε high performance mode) Καλημερα.Θα το κοιταξω φιλε μου.Ευχαριστω. 1
giorgos1966 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τελικά η μητρική τα έπαιξε... Άλλαξα κάρτα γραφικών... άλλη οθόνη... επεξεργαστή και τίποτα. Πλέον δεν ανοίγει. Είμαι στο ψάξιμο να βρω καμμια καλή μεταχειρισμένη μητρικη. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από giorgos1966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα