Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Tιποτε φιλε μακαρι να παραλαβεις και να παραλαβουν κι αλλοι που το εχουν παραγγειλει.

Ναι ετσι ακριβως αυτο θα εγραφα τωρα αλλα το εψαχνα να σιγουρευτω μην δωσω λαθος πληροφορια.

SMS δεν🤔🤔🤔.

Θα δείξει, αλλά να μην έχουν στείλει τίποτα και να αλλάζει η κατάσταση μόνη τους είναι λογο κουφό νομίζω.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

SMS δεν🤔🤔🤔.

Θα δείξει, αλλά να μην έχουν στείλει τίποτα και να αλλάζει η κατάσταση μόνη τους είναι λογο κουφό νομίζω.

Εδω χθες δεν δουλευε το site ολοκληρο τι ψαχνεις να βρεις.

Δημοσ.

Πήγα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος σήμερα και ανέφερα το περιστατικό με την λάθος τιμή , ο υπάλληλος μου είπε εφόσον πλήρωσες 4€ θα πάρεις το προϊόν για 4€ δεν είναι δικός μας λάθος 

Δημοσ.
Στις 24/11/2019 στις 8:24 ΜΜ, greengr21 είπε

Μη ξεχασετε να αγορασετε το GTA V στα 20ευρω για 785η φορα τη βλακ φραντει

Αν θυμάμαι σε άκυρη μέρα πριν 1 χρόνο στα 13 είχα πάρει και με ένα πακέτο που μου είχε δώσει και έξτρα λεφτά +δωρεάν buildings κλπ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DOR1K1N είπε

Μου ήρθε SMS για να δω την παραγγελία των 4(+3 ευρώ μεταφορικά)

Πέρασε δηλαδή? Εμένα ακόμα μέσα στον Κωτσόβολο λέει έχει καταχωρηθεί

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε

κανονικοτατα.. εχει ξεκινησει το δικο του ταξιδι!! :P

ε λογικα θα το παρω και εγω! Μου εφτιαξες την μερα να'σαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα μήνυμα από τον Κότσο, παραλαμβάνω αύριο από Γενική. Αν είναι όντως στα 7€, μιλάμε για την αγορά της χρονιάς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και καποιο προγραμματακι για το μικροφωνο ετσι ωστε να εχουμε "επαγγελματικη" ηχογραφηση?

Επεξ/σία από iSAD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε βρείτε άκρη ενω εχω παραλάβει SMS κανονικα, ενώ φαίνεται να έχει αναχωρήσει από το κέντρο διαλογής το πακέτο και να βρίσκεται προς τον προορισμό του λαμβάνω αυτό το email...🤔

inCollage_20191126_215905951.jpg

Επεξ/σία από rosgr100
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Άντε βρείτε άκρη ενω εχω παραλάβει SMS κανονικα, ενώ φαίνεται να έχει αναχωρήσει από το κέντρο διαλογής το πακέτο και να βρίσκεται προς τον προορισμό του λαμβάνω αυτό το email...🤔

inCollage_20191126_215905951.jpg

Δύο σενάρια σκέφτομαι,

ή μέσα στο χαμό που θα γίνεται στα logistics λόγο των ημερών έφυγαν κάποιες παραγγελίες και μετά ήρθε το mail

ή έχεις κάνει άλλη παραγγελία όπως πχ τον δίσκο 1ΤΒ που είχαν βγάλει το Σ/Κ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...