Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις άλλαξε η κατάσταση...

Έχει αποστέλλει!

Μπράβο που αν και μάλλον λάθος τιμή , τιμούν της παραγγελίες που έγιναν!!!

Ευχαριστώ τον TS!

• Like 2
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Έχει αποστέλλει!

Ευχαριστώ τον TS!

γιαυτο ο κοτσο παει καλα και οι δίπλα πανε για φούντο. εμεις με τα ακουστικα στο άλλο θεμα πηραμε (μάλλον) δωροεπιταγή 5 ολόκληρα ευρω! 

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Έχει αποστέλλει!

Ευχαριστώ τον TS!

Πως το βλεπεις οτι σταλθηκε? Γιατι προλαβα και εγω χθες να το παρω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

γιαυτο ο κοτσο παει καλα και οι δίπλα πανε για φούντο. εμεις με τα ακουστικα στο άλλο θεμα πηραμε (μάλλον) δωροεπιταγή 5 ολόκληρα ευρω! 

Ρίξε μια ματιά στα θέματα με τον σκληρό και το κινητό να δεις πόσο καλά τα πάει ο κοτσο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rosgr100 είπε

To πρωί που το είχα κοιτάξει έλεγε υπό εκτέλεση.

Τι να πω , ελπιζω να μου το στειλουν και εμενα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, leftpc είπε

Ρίξε μια ματιά στα θέματα με τον σκληρό και το κινητό να δεις πόσο καλά τα πάει ο κοτσο

τωρα τα είδα... καταλαβα. μας εχουν κανονικά στο δούλεμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rosgr100 είπε

Έχει αποστέλλει!

Ευχαριστώ τον TS!

Προσεξε μην κοτσαρουν καμια αντικαταβολη 39,90 γιατι το συστημα τα ειχε παιξει χθες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Προσεξε μην κοτσαρουν καμια αντικαταβολη 39,90 γιατι το συστημα τα ειχε παιξει χθες.

4+3 λέει  η παραγγελία, τοσο θα τους δώσω,  από την στιγμή που υπάρχει παραγγελία με μια συγκεκριμένη τιμολόγηση αν η αποστολή τιμολόγηθει  διαφορετικά θα κινηθώ όπως πρέπει, αν και εγώ το ξαναλέω μέχρι τώρα σωστά συμπεριφέρονται ακόμα και στους δίσκους,  όσοι πήγαν σε κατάστημα μετά από κράτηση τους πήραν κανονικά από την στιγμή που τους είχε έρθει ενημερωτικό SMS για παραλαβή.

Επειδή δεν αναφέρονται λεπτομέριες, ούτε κάποιο tracking βρίσκω ξέρουμε πως στέλνει ο Κωτσο?

Επεξ/σία από rosgr100
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να στελνει με Γενικη και speedex αν εννοεις για τις courier.

Σε ευχαριστω. Αντε να δούμε,  ούτε email πάντως μου ήρθε που να αναφέρει λεπτομέριες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Επειδή αναφέρονται λεπτομέριες, ούτε κάποιο tracking βρίσκω ξέρουμε πως στέλνει ο Κωτσο?

Κανονικά στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί και εκεί υπάρχει το tracking number.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rosgr100 είπε

Σε ευχαριστω. Αντε να δούμε,  ούτε email πάντως μου ήρθε που να αναφέρει λεπτομέριες. 

Tιποτε φιλε μακαρι να παραλαβεις και να παραλαβουν κι αλλοι που το εχουν παραγγειλει.

1 λεπτό πριν, LaMereda είπε

Κανονικά στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί και εκεί υπάρχει το tracking number.

Ναι ετσι ακριβως αυτο θα εγραφα τωρα αλλα το εψαχνα να σιγουρευτω μην δωσω λαθος πληροφορια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...