ELTASSOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Σου ειπα που να ραφτεις κοντα στα ιωανινα αλλα θελει να κανεις την υπερβαση
cb_papi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Chrisito είπε Πως γινεται αυτό; Αγοράζει και επιστρέφεις χωρις επιβάρυνσή; Μεχρι πόσες φορές μπορει να γίνει αυτό; από ποιότητα τι βλέπεις; Ναι έχει κάρτα επιστροφής μέσα με UPS. Δεν ξέρω πόσες φορές. Από ποιότητα τα υφάσματα είναι από Ιταλικούς wool mills και έχει διάφορες διαβαθμίσεις (110+). Για παράδειγμα ένα κοστούμι που είχα πάρει απο εκεί με ~500€ είναι με μαλλί Reda, που για την ίδια μάρκα και ποιότητα είχα πληρώσει 1600 σε Brooks Brothers. Δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κάποιο κοστούμι ακόμα αλλά έχω αρκετά οπότε δεν φοράω το ίδιο πάνω από 1-2 φορές το μήνα. Πιστεύω ότι είναι σε επίπεδα ακριβού Brooks Brothers (γιατί τα φτηνά τους σε επίπεδα 400-500 είναι αισχρά) και σίγουρα καλύτερα από κάτι άλλα σε στυλ Boss ή Βάρδας. Το παν βέβαια είναι να βρεις σωστό μέγεθος ή κάποιο κοντινό που να μπορεί να το διορθώσει ο μόδιστρος. Και το ακριβότερο κοστούμι να πάρεις, αν τα μανίκια σου καλύπτουν το χέρι ή δεν σου κάνει στους ώμους, χάλια θα φαίνεται. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από cb_papi
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cb_papi είπε Ναι έχει κάρτα επιστροφής μέσα με UPS. Δεν ξέρω πόσες φορές. Από ποιότητα τα υφάσματα είναι από Ιταλικούς wool mills και έχει διάφορες διαβαθμίσεις (110+). Για παράδειγμα ένα κοστούμι που είχα πάρει απο εκεί με ~500€ είναι με μαλλί Reda, που για την ίδια μάρκα και ποιότητα είχα πληρώσει 1600 σε Brooks Brothers. Δεν μου έχει τύχει να χαλάσει κάποιο κοστούμι ακόμα αλλά έχω αρκετά οπότε δεν φοράω το ίδιο πάνω από 1-2 φορές το μήνα. Πιστεύω ότι είναι σε επίπεδα ακριβού Brooks Brothers και σίγουρα καλύτερα από κάτι άλλα σε στυλ Boss. Το παν βέβαια είναι να βρεις σωστό μέγεθος. Και το ακριβότερο κοστούμι να πάρεις, αν τα μανίκια σου καλύπτουν το χέρι ή δεν σου κάνει στους ώμους, χάλια θα φαίνεται. φίλε μου έχω ένα το οποίο της tresor το οποίο ειναι λες και φτιάχτηκε για εμενα. πραγματικα εδωσα μολις 180 ευρώ αλλά αξιζει και το τελευταιο ευρω. Για να ραψω ενα σακάκι μονο τι υφασμα προτείνεις; βσικα διαφορά του wool από τα 110+ και 120+;
ELTASSOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Οι καλοι ραφτες σπανιζουν οποτε αν δεν κανεις, οπως ειπαμε , σε βλεπω με κανα ετοιματζιδικο made in vietnam. Εχεις πμ. Παντως μην παρεις ετοιματζηδικο θα γελανε ολοι οσοι ξερουν....κανει μπαμ. Το σωστο ρουχο πρεπει να εχει ατελειες.
cb_papi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Όσο υψηλότερο το νούμερο τόσο πιο λεπτεπίλεπτο είναι το ύφασμα. Εξαρτάται, αν το θες για τη δουλειά και το φοράς συχνά δεν θα πήγαινα πάνω απο 120-130, γιατί φθείρεται και πιο εύκολα. Η τεράστια διαφορά είναι μεταξύ 100% wool και συνθετικού. Μόνο 100% wool να παίρνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cb_papi είπε Όσο υψηλότερο το νούμερο τόσο πιο λεπτεπίλεπτο είναι το ύφασμα. Εξαρτάται, αν το θες για τη δουλειά και το φοράς συχνά δεν θα πήγαινα πάνω απο 120-130, γιατί φθείρεται και πιο εύκολα. Η τεράστια διαφορά είναι μεταξύ 100% wool και συνθετικού. Μόνο 100% wool να παίρνεις. φιλε δυστυχως το σακάκι απαραιτήτως κάθε μέρα επομένως μάλλον θα πρέπει να πάρω δυο. απο παντελόνια κι αυτα wool προτείνεις; Μεχρι πέρσυ επαιρνα monte napoleone αλλά λόγω καθημερινής χρησης δνε εβγαλαν και πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα