Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Εχει παραγγειλει κανένας από αυτά τα site? Εχετε μεινει ικανοποιημένοι; Πως στείλατε τα μετρας σας; Γενικά ποια η εμπειρία σας; Παρόμοια site με χαμηλοτερο κόστος μπορειτε να προτεινετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mylo είπε Γαμπρός ή κουμπάρος; Επαγγελματίας 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mylo είπε Δικηγόρος ή πωλητής; Πανελίστας Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, mylo είπε Δικηγόρος ή πωλητής; Ανακριτης?😛
ELTASSOS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κορακι...;...αν ναι τοτε σε σατεν μαυρο jcrew οτι καλυτερο σε αυτη τη περιπτωση. Ακριβος αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του...ΑΘΑΝΑΤΟ. Θα το εχεις μια ζωη, μη σου πω και παραπανω. Διαφημιση θα τους κανεις. Προχωρα αφοβα. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από ELTASSOS
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Κορακι...;...αν ναι τοτε σε σατεν μαυρο jcrew οτι καλυτερο σε αυτη τη περιπτωση. Ακριβος αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του...ΑΘΑΝΑΤΟ. Θα το εχεις μια ζωη, μη σου πω και παραπανω. Διαφημιση θα τους κανεις. Προχωρα αφοβα. Τυφλα να'χει ο Κουγιας δηλαδη.
Narayan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Προτάσεις για να ράψω κοστούμι με γιλέκο, Πειραιά / Δ.Π. μεριά; Ενδεικτική φώτο
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Κορακι...;...αν ναι τοτε σε σατεν μαυρο jcrew οτι καλυτερο σε αυτη τη περιπτωση. Ακριβος αλλα θα τα βγαλει τα λεφτα του...ΑΘΑΝΑΤΟ. Θα το εχεις μια ζωη, μη σου πω και παραπανω. Διαφημιση θα τους κανεις. Προχωρα αφοβα. Εσύ είσαι ο αστείος της παρέας; Βασικά έτσι σου έχουν πει;
cb_papi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Έχω καμια 10αρια απο Suitsupply. Είμαι ικανοποιημένος και επειδή είμαι και 1.70, το 23 short μου παει τέλεια χωρις καμία αλλαγή. Στην αρχή θα χρειαστεί πιθανότατα να αγοράσεις 2-3 μεγέθη για να βρεις πιο σου κάνει και να επιστρέψεις τα υπόλοιπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Πως γινεται αυτό; Αγοράζει και επιστρέφεις χωρις επιβάρυνσή; Μεχρι πόσες φορές μπορει να γίνει αυτό; από ποιότητα τι βλέπεις;
ELTASSOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Chrisito είπε Εσύ είσαι ο αστείος της παρέας; Βασικά έτσι σου έχουν πει; το θεμα μας είναι να βρεις κοστουμιά που να σε αναδεικνυει και ναναι και vm.... βλεπω δυσκολευεσαι, μη σε νοιαζει όμως είμαι διπλα σου. ότι χρειαστείς γραψε.
dpolal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Chrisito είπε Πως γινεται αυτό; Αγοράζει και επιστρέφεις χωρις επιβάρυνσή; Μεχρι πόσες φορές μπορει να γίνει αυτό; από ποιότητα τι βλέπεις; Αν χρειάζεσαι μια ποιό «ενισχυμένη εικόνα» λόγο του επαγγέλματος σου και πρέπει να φορέσεις κουστούμι ΔΕΝ αγοράζεις σχεδόν ποτέ από τα φθηνιάρικα ετοιματζίδικα και σίγουρα ΠΟΤΕ από το ίντερνετ. Το κουστούμι είναι ρούχο που χρειάζεται να το προβάρεις επάνω σου με πλήρες πακέτο (πουκάμισο, γραβάτα κλπ), δεν θα πας με π.χ. αθλητικό παπούτσι και κατά προτίμηση καλό είναι να έχεις μαζί σου κάποιον που ξέρει 2-3 πράματα αν εσύ δεν γνωρίζεις. Διαφορετικά, ακόμα και Hugo Boss να αγοράσεις μπορεί να φαίνεται χάλια επάνω σου. Το τέλειο είναι να πας σε έναν καλό ράφτη όπου πρώτα θα επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα (άλλο είναι για πρωί, άλλο για βράδυ π.χ.) και μετά θα στο ράψει επάνω στο σώμα σου ακριβώς όπως χρειάζεται. Θα κοστίσει παραπάνω βέβαια αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπουμε στις ταινίες και μένουμε με το στόμα ανοικτό πολλές φορές. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από dpolal 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, dpolal είπε Αν χρειάζεσαι μια ποιό «ενισχυμένη εικόνα» λόγο του επαγγέλματος σου και πρέπει να φορέσεις κουστούμι ΔΕΝ αγοράζεις σχεδόν ποτέ από τα φθηνιάρικα ετοιματζίδικα και σίγουρα ΠΟΤΕ από το ίντερνετ. Το κουστούμι είναι ρούχο που χρειάζεται να το προβάρεις επάνω σου με πλήρες πακέτο (πουκάμισο, γραβάτα κλπ), δεν θα πας με π.χ. αθλητικό παπούτσι και κατά προτίμηση καλό είναι να έχεις μαζί σου κάποιον που ξέρει 2-3 πράματα αν εσύ δεν γνωρίζεις. Διαφορετικά, ακόμα και Hugo Boss να αγοράσεις μπορεί να φαίνεται χάλια επάνω σου. Το τέλειο είναι να πας σε έναν καλό ράφτη όπου πρώτα θα επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα (άλλο είναι για πρωί, άλλο για βράδυ π.χ.) και μετά θα στο ράψει επάνω στο σώμα σου ακριβώς όπως χρειάζεται. Θα κοστίσει παραπάνω βέβαια αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπουμε στις ταινίες και μένουμε με το στόμα ανοικτό πολλές φορές. Φίλε μου το επόμενο κοστούμι μου θα είναι το 8ο και εχω περάσει πάρα πολλές μάρκες. Απο αυτά ποιοτηκά μόνο δυο μου βγηκαν καλά και μάντεψε ειναι μαρκας ότι να ναι (tresor). Από όλα ομως μόνο ένα κάθεται τόσο γαντι πάνω μου που ούτε ο ράφτης θα μπορούσε να το φέρει σε τέτοια μέτρα. Από κοστούμι ακόμα δεν θελω αλλά ξέμεινα από σακάκια και θέλω την καλύτερη δυνατή ποίότητα σε ύφασμα (αυτό μπορώ να το βρω) αλλά και έναν ράφτη να μου το φέρει όπως το κοστούμι που έχω. Βρηκα έναν στα γιάννενα αλλα επειδή ξέρω πως μονο σε αθηνα θεσσαλονικη υπάρχουν έμπιστοι τον φοβάμαι. και διάβασα για suitsupply και j crew πολύ καλά λογια αλλά ουτε πουκαμισο δεν θα έπαιρνα χωρις να το προβάρω. Αλλά διαβασα παντού οτι ότι δεν σου κάνει το επιστρέψεις. Ειναι λίγο τσιμπιμενα αλλα αν ειναι να δώσω 200 ευρω για ένα σακακι και να κάνει οκ. αν πρέπει να πάνε χαμένα 3 για να βγει το τεταρτο σωστά τότε τι να το κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα