Jason15 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/canon-inkjet-polimixanima-pixma-mg3050_2961059 Δεν υπάρχει πια στο σκρουτζ αλλά ιστορικό χαμηλό 40€ https://www.skroutz.gr/s/10533434/Canon-Pixma-MG3050.html Συνδεσιμότητα : USB/WiFi Εκτύπωση Διπλής Όψης : Χειροκίνητη Μελάνια αυθεντικά απο ~15€ το ένα : https://www.skroutz.gr/c/98/melania-ektypwtwn-inkjet.html?from=catspan&keyphrase=PIXMA+MG3050 Φτηνότερος με wifi στο σκρουτζ απο ~33€: https://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6737/Wi-Fi.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από Jason15
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Αξίζει το έχει κάποιος; απλή χρήση και καμιά φώτο ίσως εκτύπωση.
alkis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Παιδια, δεν αξιζει. Ειναι για λιγες εκτυπωσεις και επισης τα μελανια ακριβα, τα ανακατασκευασμενα σε κανενα μαγαζι τις γειτονιας παζαρευονται απο 5 εως 10€ αλλα και παλι καποια στιγμη θα ξεραθουν. 1
hasiotis_john Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Unboxing .... (δείτε το με δική σας ευθύνη! 😛 ) 2
Dantε Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Unboxing .... (δείτε το με δική σας ευθύνη! 😛 ) WHAT THE FF** Ξαναγεμιζουν σε αυτο τα μελανια? Εαν ναι και καποιος εχει διαθεση να παρει χυμα και να γεμιζει,ισως αξιζει 2
lion2486 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ξερει κάνεις αν οι κεφαλές εκτύπωσης αλλάζουν με τα μελάνια; Επίσης δέχεται ανακατασκευασμένα μελάνια ή τα απορρίπτει;
kkailas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Unboxing .... (δείτε το με δική σας ευθύνη! 😛 ) Enough insomnia internet for today
vngls7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Σταμάτησε πρόσφατα να τραβάει χαρτί και το έστειλα πίσω. Το χρησιμοποίησα καμία 10αρια φορές μαξ. Έχει ξαναπαίξει στα 25 κάπου το καλοκαίρι που το πήρα εγώ, γενικά δεν θα το πρότεινα πάντως.
Skrez1982 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ το είχα παιδιά δύο μήνες και χάλασε με ελάχιστη χρήση . Έβγαζε κωδικό λάθους b203 και επιστροφή στον κατασκευαστή. Το είχα αγοράσει 50 ευρώ από media markt.
-TRANE- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 το εχω παρει και δε μπορω με τπτ να το συνδεσω στο wifi.Με usb το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη τι φαση
johnpap21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι γίνεται με το συγκεκριμένο pixma, αλλά θα σας γράψω τη δυσάρεστη εμπειρία μου με ένα τούμπανο πολυμηχάνημα pixma που είχε μεγάλη οθόνη, δυνατότητα χρήσης του χωρίς υπολογιστή για σχεδόν όλες τις λειτουργίες του + editing δυνατότητες μόνο απ' το ίδιο το μηχάνημα, αυτόματη διπλής όψης εκτύπωση και τύπωνε απευθείας σε οπτικούς δίσκους. Χωρίς να το δουλέψω ιδιαίτερα, γιατί τότε ήμουν φαντάρος λίγο μετά το τέλος της εγγύησης έβγαζε error code στον εκτυπωτή και τα τζίμάνια της Canon είχαν φτιάξει έτσι το OS του ώστε να μην μπορείς με τίποτα να δουλέψεις τον scanner του αυτόνομα... Φυσικά δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες για τις ασθένειες των inkject εκτυπωτών αφού τις είχε όλες και με το παραπάνω... Ξενέρωσα τόσο πολύ που από τότε ορκίστηκα για 2 πράγματα: 1) Να μην ξαναπάρω ΠΟΤΕ πολυμηχάνημα και 2) Να μην ασχοληθώ ποτέ με την Canon My 2 cents Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από johnpap21
Doubt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Είχα το μικρότερο μοντέλο της ίδιας σειράς. Για να σαρώσεις έπρεπε να έχει μελάνια πάνω, αλλιώς δεν... Μπορούσες όμως να τα βάλεις πάνω χωρίς να αφαιρέσεις την ταινία τους και λειτουργούσε κανονικά σαν σαρωτής, χωρίς να ξεραίνονται και τα μελάνια. Είναι και οικονομικά πολύ πιο λογικό να δώσεις 25 για αυτό από το να δώσεις 60+ για αυτόνομο σαρωτή. Παρόλα αυτά, με τις εφαρμογές σάρωσης που υπάρχουν για τα κινητά και την πτώση στις τιμές των laser, δεν βλέπω το λόγο να το αγοράσει κανείς ούτε καν για απλή οικιακή χρήση, εκτός αν χρειάζεται οπωσδήποτε έγχρωμη εκτύπωση.
BILL5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 7:00 ΜΜ, bilythekid είπε Μελάνια έχει; η πάνε έξτρα; Μελάνια έχει μέσα το πακέτο αλλά μετά πας Και τα ξανα γεμίζεις όπως το έκανα εγώ και είναι μία χαρά Απλώς σου έχει την ένδειξη ότι δεν ξέρεις πόσο μελάνι έχει μέσα Αυτό είναι το κακό γιατί μένουν τα λαμπάκια αναμμένα και θέλει τα καινούργια που δεν αξίζουν είναι πανάκριβα σαν μηχάνημα έχω το ίδιο σε μοντέλο από το 2014 6 χρόνια μια χαρά είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα