Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και λόγω δουλειάς η ενδυμασία μου πρέπει να είναι ή κοστουμι ή σακακι και επειδή από τα ετοιματζίδικα δεν βρισκω πολλές φορές αυτό που ψ'αχνω ή μάλλον καλύτερα επειδή είμαι ιδιότροπος θα ήθελα να ράψω ένα σακάκι αρχικά και κοστούμι αργότερα χειροποίητο ώστε να κάθεται ακριβώς πανω μου. Μου αρέσει κιολας οτι θα κάνω κάτι διαλέγοντας εγώ από μόνος μου το ύφασμα. Γνωρίζεται όμως αν στα Γιάννενα υπάρχει κάποιος αξιόλοηος ράφτης; Επίσης σκεφτηκα για αγορά online όπως το suitsupply αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχθει αυτό που περιμένω.

Ρίξτε ιδέες γενικά παιδιά ακόμα προτεινεται και ποιότητα υφάσματος εκτός από μάλλινο.

Δημοσ.

Δυστυχώς στην επαρχία έχουν μείνει ελάχιστοι εξ όσων γνωρίζω, η Αθήνα έχει αρκετά σοβαρά μαγαζιά που μπορείς να ραφτεις και ίσως αξίζει να το σκεφτείς ως επιλογή. 

Στα Γιάννενα μπορείς να πας και να ρωτήσεις τον κ. Λεκκα (στην κατηφόρα δίπλα από τη στρατολογια). Είναι από τους παλιότερους ραφτες στα Γιάννενα και πολύ καλός κατά τη γνώμη μου. Κάνει σίγουρα επιδιόρθωσεις σε υφιστάμενα κοστούμια κλπ αλλά δεν ξέρω αν αναλαμβάνει πλέον ράψιμο. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζει να σε κατευθύνει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Helionar είπε

Δυστυχώς στην επαρχία έχουν μείνει ελάχιστοι εξ όσων γνωρίζω, η Αθήνα έχει αρκετά σοβαρά μαγαζιά που μπορείς να ραφτεις και ίσως αξίζει να το σκεφτείς ως επιλογή. 

Στα Γιάννενα μπορείς να πας και να ρωτήσεις τον κ. Λεκκα (στην κατηφόρα δίπλα από τη στρατολογια). Είναι από τους παλιότερους ραφτες στα Γιάννενα και πολύ καλός κατά τη γνώμη μου. Κάνει σίγουρα επιδιόρθωσεις σε υφιστάμενα κοστούμια κλπ αλλά δεν ξέρω αν αναλαμβάνει πλέον ράψιμο. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζει να σε κατευθύνει. 

Φίλε μου Αθήνα δεν υπάρχει περίπτωση μονο Θεσσαλονικη αν μπορέσω αλλα εφοσον χριάζεται τουλάχιστον 2 φορές να δοκιμάσω το αποκλειω. Μου είπαν επίσης και για κάποιον Χήρα Σπυρο που έχει κατάστημα με ρούχα αλλα δεν γνωρίζω αν εχει εμπειρία και τι πρεπει να προσέξω για να ξέρω αν κάποιος ράγει καλα.  Προς το παρόν θέλω να ράψω ενα σακάκι, σε navy blue απόχρωση και μάλλον το βλέπω για μάλλινο. Ποσο να υπολογίζω κόστος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...