Colt 7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια Θελω να διαθεσω ενα budget στα 200-220 ευρω και ειμαι αναμεσα στο περσινο mi8 , και στα φετινα mi9 lite και note 8 pro .Το μεγεθος δεν αποτελει παραγοντα αποτρεπτικο ( γνωριζω τις διαφορες στα μεγεθη). Με ενδιαφερει η αξιοπρεπης καμερα , η οθονη και ενα casual gaming . Απ οσο διαβαζω , με εξαιρεση το note 8 pro τα αλλα 2 εχουν amoled . Απο την αλλη και παροτι για τον mediatek δεν ακουγονται τα καλυτερα , το note 8 pro δειχνει να παταει το mi9lite σε benchmarks. Το mi8 διαθετει λογικα τον δυνατοτερο επεξεργαστη απο τα 3 , αλλα υστερει σε φωτογραφικη ? Ευχαριστω εκ των προτερων. 1
TasosPk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω οταν ειμουν σε παρομοιο διλλημα επελεξα το Mi 8 για τους εξεις λογους. Amoled οθονη Snapdragon 845 εναντι mediatek και snap 71x OIS στον φακο της καμερας η οποια με gcam χωρις root κανει παπαδες. σημειωση δεν εχω δει καθολου το note 8 pro, κοιτουσα τα mi 9 variants.Γενικα παντως απο αποψη αποδοσης νομιζω το mi 8 ειναι η περισσοτερο vfm επιλογη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από TasosPk 1
vargas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 To αντίθετο ισχύει για την φωτογραφική .Έχει πολύ ανώτερη φωτογραφικη από τα άλλα δύο το mi 8 1
kajwbtfe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, vargas είπε To αντίθετο ισχύει για την φωτογραφική .Έχει πολύ ανώτερη φωτογραφικη από τα άλλα δύο το mi 8 Αυτό ακριβώς.Απλα η μπαταρία του είναι ένα θέμα.Οχι τίποτα τρελό αλλά θα μπορούσε καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα