MdK777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, σκεφτόμουν για αγορά soundbar σε τιμές έως 250 ευρώ. Τι λέτε για αυτή εδώ στα 250; https://www.plaisio.gr/tileoraseis/home-cinema/blackfriday/sony-soundbar-5-1-htrt4_2748975 αυτή ή την jbl 2.1 άμα παίξει στα 250; Δεκτές και άλλες προτάσεις. Ευχαριστώ.
kamui Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβώς την ίδια χαλβαδιάζω λόγω brand και 5.1 (ενσύρματο φυσικά σε αυτά τα λεφτά). Για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν πολλά reviews με μόνο θετικό τα καλά σχόλια του amazon. Πάντως MdK777 αν ψαχτείς λίγο στο φορουμ σε αυτά τα λεφτά όλοι για JBL 2.1 πάνε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από kamui 1
MdK777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ναι γενικά θετικά σχόλια διαβάζω κι εγώ για τη Sοny. Το μόνο που αναφέρουν κάποιοι σαν αρνητικό είναι ότι δεν είναι τόσο δυνατό το woofer. Το 5.1 με ψήνει κι εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ένταση όσο το να μου δίνει την αίσθηση surround ήχου. Παίζει σε αυτό να είναι καλύτερη η jbl 2.1;
kamui Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν διαβάσεις 4-5 θέματα πιο κάτω που έχει μερικές συζήτήσεις για soundbar αλλά και 5.1 home cinema πάντα βλέπω την JBL 2.1 ως την "Δυνατή" λύση για αυτά τα λεφτά. Αρκετά σχόλια στο insomnia και αλλού μιλάνε για την Sony HT-RT3 ως πιο αδύναμη και από 100W σύστημα και δεν πιστεύω ότι η HT-RT4 έχει τρομερές διαφορές εκτός από τα stand για τα rear speakers Τώρα όπως λένε όλοι αν απλά θες να έχεις καλύτερο ήχο από τα ηχεία της TV ( όπως και εγώ και γι αυτό δεν θέλω να ξεφύγω σε budget ) ότι και να πάρεις θα σου φανεί υπέροχο (Ακόμη και απλά 2.1 ηχεία PC) Ο μόνος λόγος που ακόμη το σκέφτομαι είναι για τη πλήρη "συμβατότητα" της Sony TV μου με το ηχοσύστημα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από kamui
tzampatzis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Η JBL bar 5.1 πάντως πάει στα 550 αυτή τη στιγμή και σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Νομίζω αξίζει τα λεφτά της αν θέλει κάποιος την ευκολία του ασύρματου setup.
kamui Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tzampatzis είπε Η JBL bar 5.1 πάντως πάει στα 550 αυτή τη στιγμή και σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων. Νομίζω αξίζει τα λεφτά της αν θέλει κάποιος την ευκολία του ασύρματου setup. Δεν έχεις άδικο. Μερικοί εδώ πρέπει να έχουν δακρύσει ακούγοντας την...απλά η τιμή είναι 2Χ οπότε φεύγει πολύ.
MdK777 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Απ' όσο διαβάζω, τελικά για να φτιάξεις ένα καλό ήχο στην tv πρέπει να τα σκάσεις καλά. Άρα μήπως δεν έχει νόημα να επενδύσεις σε soundbar, μέχρι να πάρεις απόφαση να δώσεις λεφτά για ένα καλό home cinema; Μήπως εντέλει να πάρω κανά creative stage 2.1 με 75 ευρώ (που λένε και γι αυτό πολύ καλά λόγια ), μέχρι να αποφασίσω να πάω σε home cinema; Είναι χαοτική η διαφορά με την jbl 2.1;
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Κοίτα αν είσαι τόσο αναποφάσιστος εννοείται μην πάρεις τίποτα. Εγώ για την TV των 800 ευρώ πιστεύω 200-300 είναι οκ να επενδύσω για τον ήχο. Δεν θέλω να κάνω cinema το σπίτι. Αν παραμείνεις σε αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να κοιτάξεις και την Yamaha YAS-207 που διαβάζω πολύ καλά reviews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα