Προς το περιεχόμενο

instant freezing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!!! σχετικα προσφατα εκανα μια αναβαθμιση στο συστημα. εχω καποια παγωματα στην οθονη για σκαρτο δευτερολεπτο και δεν το εχω αντιληφθει καπου αλλου μεχρι ωρας εκτος απο το World of tanks μιας και ειναι το μοναδικο παιχνιδι που παιζω.

το συστημα εχει ως εξης. mobo asrock fatality b450 gaming k4,  CPU amd ryzen 3600. GPU sapphire nitro rx580 8gb. RAM 16 gb corsair vengeance. ssd samsung evo 250gb with os win 10 pro. second ssd kingston hyper x 120gb third disk is a hdd seagate 2 tb.

καμια γνωμη τι μπορει να φταιει ή τι γινεται;

• Like 1
Δημοσ.

Σε τι ανάλυση το τρέχεις;

Έχει η οθόνη σου freesync; Άμα έχει δες άμα ενεργοποιημένο η όχι.

Επίσης σε ποιον δίσκο βρίσκεται το παιχνίδι;

Δημοσ.

στο recommended ειναι sto ultra settings. Εκανα αλλαγη στισ ρυθμισεις της αναλυσης αλλα παλι το εκανε ακομα και το low(ta fps πηγαν στο θεο εδω γυρω στα 450-500 fps) to WoT ειναι εγκατεστημενο πλεον στο smasung και πιο πριν στο kingston.

samsung monitor me freesync.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

στο recommended ειναι sto ultra settings. Εκανα αλλαγη στισ ρυθμισεις της αναλυσης αλλα παλι το εκανε ακομα και το low(ta fps πηγαν στο θεο εδω γυρω στα 450-500 fps) to WoT ειναι εγκατεστημενο πλεον στο smasung και πιο πριν στο kingston.

samsung monitor me freesync.

ενεργοποίησε το freesync στην οθόνη σου και δες άμα συνεχίζει το πρόβλημα. Άμα το κάνει πάλι δοκίμασε με v sync.

Δυστυχώς άμα δεν λυθεί το πρόβλημα νομίζω πως έχεις θεμα με thermal throttling. Αν μπορείς παρατήρησε πόσους βαθμούς πιάνει η gpu με κάποιο πρόγραμμα (θα σου πρότεινα το msi afterburner   https://www.msi.com/page/afterburner)

Δημοσ.

η καρτα γραφικων δεν ανεβαινει πανω απο τους 55 κελσιου το πολυ. το v sync πως το δοκιμαζω; ενεργοποιημενο ειναι το freesync .

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

η καρτα γραφικων δεν ανεβαινει πανω απο τους 55 κελσιου το πολυ. το v sync πως το δοκιμαζω; ενεργοποιημενο ειναι το freesync .

To v sync βρισκεται στα setting του WOT στο graphics tab.(vertical synchronization)

Πλέον δεν νομίζω οτι βρισκεται εκεί το πρόβλημα αλλά δοκιμασε το. Εχεις αλλαξει με καποιο software το clock, to voltage η τα ανεμιστηρακια; Αν ναι δοκιμασε το εξης: απενεργοποιησε οποιοδηποτε preset εχεις για την καρτα και τρεξε το παιχνιδι σε recommended setting με v sync.

Για WOT νομίζω θα επρεπε να είχες παραπανω βαθμους, το 55 δεν μου φαινεται σωστο.

Δημοσ.

ειχα φτιαξει μονο μια κλιμακα για τα ανεμιστηρακια. τα υπολοιπα δε τα πειραξα. θα το κανω και αυτο που λες και θα σου πω ξανα.

Δημοσ.

λοιπον εκτος απο παγωμα στο wot μου εκανε στο μοζιλα κατι σαν κυματισμο οταν εκανα scroll down το ποντικι ε και στο τελος εφαγα και μια πρασινη οθονη.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

λοιπον εκτος απο παγωμα στο wot μου εκανε στο μοζιλα κατι σαν κυματισμο οταν εκανα scroll down το ποντικι ε και στο τελος εφαγα και μια πρασινη οθονη

Wow... ολα αυτα επειδη το γύρισες στις αρχικές ρυθμίσεις ;;;;

Οι βαθμοι μεχρι ποσο φτασανε στο wot;

(Αμα προκαλει οντως τόσα προβληματα γυρνα το στο προφιλ που ειχες για την ωρα)

Δημοσ.

Ελεγξε οτι εχεις τα τελευταια drivers. Σε καθε περιπτωση, κατεβασε τα πιο προσφατα και αν ειναι ιδια δε χανεις κατι. Σαν τελευταια επιλογη, η καρτα σου λογικα εχει ενα διακοπη που αλλαζει το bios, συμβουλευσου το manual για το που βρισκεται και ποτε μπορεις να αλλαξεις θεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, EVAN.DRZ είπε

Wow... ολα αυτα επειδη το γύρισες στις αρχικές ρυθμίσεις ;;;;

Οι βαθμοι μεχρι ποσο φτασανε στο wot;

(Αμα προκαλει οντως τόσα προβληματα γυρνα το στο προφιλ που ειχες για την ωρα)

χωρις τη κλιμακα που ειχα φτιαξει στα ανεμιστηρακια εφτασε τους 65 βαθμους η καρτα. αρχικες ρυθμισεις ναι ειχαν μπει.

9 ώρες πριν, KostasBezaitis είπε

Ελεγξε οτι εχεις τα τελευταια drivers. Σε καθε περιπτωση, κατεβασε τα πιο προσφατα και αν ειναι ιδια δε χανεις κατι. Σαν τελευταια επιλογη, η καρτα σου λογικα εχει ενα διακοπη που αλλαζει το bios, συμβουλευσου το manual για το που βρισκεται και ποτε μπορεις να αλλαξεις θεση.

εξαρχης ηταν για games και εκει εχει μεινει για βελτιστη αποδοση σε αυτα. ολοι οι drivers ειναι οι τελευταιοι. δε ξερω μηπως πρεπει να ξεκινησω ξανα εξαρχης. windows και να περναω σιγα σιγα τα προγραμματα ξανα.... πφφφφφ βαριεμαι.

λετε να φταιει το hdmi που συνδεω καρτα με οθονη;   Μήπως φταίει η τροφοδοσία της κάρτας και πρέπει το εξαπινο να του δώσω ρεύμα από άλλη παροχή του τροφοδοτικου;

Επεξ/σία από kitsoklis
Δημοσ.

3 ώρες πριν, kitsoklis είπε

λετε να φταιει το hdmi που συνδεω καρτα με οθονη;

μου φαινεται πολυ απιθανο... 

(οι 65 βαθμοι ειναι πιο φυσιολογικοι και ακινδυνοι.)

Κοιτα γενικα απο το ψαξιμο που εκανα η rx580 εχει πολλα θεματα με το wot.

Καλυτερα να δοκιμασεις καποιο αλλο παιχνιδι(πιο απαιτητικο) και να παρακολουθεις ταυτοχρονα θερμοκρασια και το usage.

Πριν απο αυτα, κανε ενα καθαρο install ξανα τους drivers και το φορματ μην το σκεφτεσαι ακομα.. ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να λυσει το προβλημα σου.

Επισης μπορει να φταιει ο δισκος αμα ειναι τερμα γεματος και τρεχει και windows.

Δημοσ.

o ssd ο μισος ειναι αδειος. πρωτα που το ειχα σε αλλο ssd και ειχε μονο το παιχνιδι και εκει το εκανε. Δηλαδη εκει μου το πρωτοεκανε. στειλε κανα λινκ να δω τι θεματα εχει. εκτος και εαν φταιει καποιος αλλος απο τους αλλους 2 δισκους που εχω στο συστημα και το προκαλει. δε ξερω...αρχιζω και τα περνω....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kitsoklis είπε

o ssd ο μισος ειναι αδειος. πρωτα που το ειχα σε αλλο ssd και ειχε μονο το παιχνιδι και εκει το εκανε. Δηλαδη εκει μου το πρωτοεκανε. στειλε κανα λινκ να δω τι θεματα εχει. εκτος και εαν φταιει καποιος αλλος απο τους αλλους 2 δισκους που εχω στο συστημα και το προκαλει. δε ξερω...αρχιζω και τα περνω....

Σορρυ αλλα δεν βρισκω τα φορουμ που ειχα βρει... 

δες μηπως βοηθησει κατι απο αυτα:

https://community.amd.com/thread/216858

*Η ram σε ποσα mhz τρεχει; εχεις ενα stick η δυο 2x8;

**Το τροφοδοτικο ποσα watt ειναι; και τι πιστοποιηση εχει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...