juve11 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ένα πρόβλημα από χθές...ενώ όλα δούλευαν οκ, δοκίμασα να ανοίξω το pc και δεν άνοιγε.. ούτε ανεμιστήρες,ούτε τίποτα. Λέω , μάλλον τροφοδοτικό ειναι.. Αποσύνδεσα περιφερειακά, πάλι τπτ... Η κάρτα γραφικών ειναι μια palit 1050ti. Αποσυνδεω μόνο το 6πινο pci-e από την κάρτα και ανοίγει , φυσικά δεν έχω σήμα... μαύρη οθόνη, αλλά το pc bootαρει.. Δοκίμασα μια gt 730 ,που έχω (δεν έχει έξτρα τροφοδοσία) και το pc ανοίγει κανονικά... Το ερώτημα είναι, Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα , κάποιο βραχυκύκλωμα πχ ,το καλώδιο pci-e του τροφοδοτικού και να γλυτώσω την αλλαγή κάρτας; Ή δεν παίζει κάτι τέτοιο και σίγουρα πάω για αλλαγή κάρτας γραφικών; Δυστυχώς δεν έχω άλλο τροφοδοτικό να τσεκαρω,ώστε να μου λυθεί η απορία.. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από juve11
ilos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Αφού είσαι κομπλέ με άλλη κάρτα κατά 99.9% η palit απεβίωσε.
juve11 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ξέρει κάποιος τι εγγύηση έχει; Είναι αγορασμενη 4/18
atheatos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2719&lang=en&pn=NE5105T018G1-1076F&tab=ov Aυτη ειναι η καρτα σου? 1050τι με εξαπηνο? Σιγουρα? Ποσα watt ηταν?
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, juve11 είπε Ξέρει κάποιος τι εγγύηση έχει; Είναι αγορασμενη 4/18 Έχει τουλάχιστον δυο χρόνια όποτε πας για αλλαγή κάρτας μέσα σε εγγύηση. Μην πεις τίποτα για δοκιμές. Απλα μια μέρα δεν έβγαζε εικόνα. 1
juve11 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Ναι οκ...έτσι κι αλλιώς δεν την πείραξα.. Θα μιλήσω με το κατάστημα. Αυτή είναι η κάρτα
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, juve11 είπε Ναι οκ...έτσι κι αλλιώς δεν την πείραξα.. Θα μιλήσω με το κατάστημα. Αυτή είναι η κάρτα Ελπίζω να μην έγινε overclock.
juve11 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δεν τις έκανα ,όχι.. Την έστειλα σήμερα αφού μίλησα με το κατάστημα... Μου είπαν ,Θα την στείλουν για έλεγχο κι αν δεν ευθυνομαι εγώ για την βλάβη ,θα αντικατασταθεί... Αλλά δεν τις έκανα τίποτα ρε παιδιά... Δλδ αν πχ έγινε από τάσεις γιατί αυτές τις μέρες έβρεχε, ευθυνομαι εγώ και δεν την καλύπτει η εγγύηση;
KostasBezaitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Το πιο πιθανο ειναι καποια απο τις ασφαλειες (fuses) της καρτας να εχει καει και κανει trigger το overvoltage ή overcurrent protection του τροφοδοτικου. Σε περιπτωση που δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση σε καποιον που γνωριζει ειναι 15 λεπτα επιδιορθωση, ανταλλακτικο κατω του ευρω και οσο παρει για εργασια.
Coppermine Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ελπίζω να μην έγινε overclock. Γιατί τι θα γίνει θα τον κάνουν ντα? 1
juve11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, KostasBezaitis είπε Το πιο πιθανο ειναι καποια απο τις ασφαλειες (fuses) της καρτας να εχει καει και κανει trigger το overvoltage ή overcurrent protection του τροφοδοτικου. Σε περιπτωση που δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση σε καποιον που γνωριζει ειναι 15 λεπτα επιδιορθωση, ανταλλακτικο κατω του ευρω και οσο παρει για εργασια. Μακάρι φίλε μου.. αν δεν κάτσει με την εγγύηση ,να είναι κάτι που διορθώνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα