Nemogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, έχω ένα eshop με περίπου 5000 προϊόντα που είναι συνδεμένο με το skoutz και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος (plugin?)να ελέγχω τα προϊόντα στο skroutz πχ αν είμαι το μοναδικό κατάστημα που έχει αυτό το προιον η αν έχω την ακριβότερη/χαμηλότερη τιμή σε ένα προιον. Αυτή τη στιγμή τα κάνω ενα-ενα με copy paste καθώς στο skroutz merchant δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
zx1234r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Γιατί δεν επικοινωνείς με το skroutz να σε καθοδηγήσουν? Ειδάλως υπάρχουν και άλλα παρόμοια sites.
Nemogr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δεν θα γίνει κάτι και να επικοινωνήσω με το skroutz αφού δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία από το skroutz merchant.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Αυτό μόνο custom γίνεται να στο φτιάξει κάποιος. Σε τι αγορά είσαι;
stavrosyomafias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όντως αυτό που ζητάς δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμο σε Plugin. Όμως φαίνεται να μπορεί να γίνει, καθώς το API του Skroutz, υποστηρίζει να βρεις τιμές ενός προϊόντος και το αν υπάρχει αυτό σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα: https://developer.skroutz.gr/api/v3/product/#search-for-products δίνοντας του ως παράμετρο άπλα το ID του καταστήματος. Και επίσης υπάρχει η λειτουργιά να βρεις το ID ενός καταστήματος (και άλλες πληροφορίες), δίνοντας απλά το όνομα του μαγαζιού (search by keword): https://developer.skroutz.gr/api/v3/shop/#search-for-shops Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από stavrosyomafias
Guerriero4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 2:32 ΜΜ, Nemogr είπε Καλησπέρα, έχω ένα eshop με περίπου 5000 προϊόντα που είναι συνδεμένο με το skoutz και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος (plugin?)να ελέγχω τα προϊόντα στο skroutz πχ αν είμαι το μοναδικό κατάστημα που έχει αυτό το προιον η αν έχω την ακριβότερη/χαμηλότερη τιμή σε ένα προιον. Αυτή τη στιγμή τα κάνω ενα-ενα με copy paste καθώς στο skroutz merchant δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι καλή ιδέα, αν βρεις κάποιον developer λογικά θα μπορέσει να στο φτιάξει. Κάνε και μια προώθηση την ιδέα στους developers του skroutz, μήπως και το βάλουν στα στατιστικά στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα