ilion10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, μετα απο 3 χρόνια συνήπαρξης με το παρακάτω σύστημα υπάρχει η δυνατότητα να κάνω αναβάθμιση είτε να πάρω καινούργιο καθώς ένας καλός μου φίλος θέλει να μου κάνει δώρο Bitfenix Phenom m-atx Intel Core i5 4570 @ 3.20GHz Cooler Master CPU Cooler Hyper TX3i ASRock H97M Anniversary (CPUSocket) KINGSTON HyperX SAvage 240gb (SSD) Western Digital 1tb black Ram 2x8 gb 1866 XFX 550W P1-550G-TS3X rx480 8gb Το ποσο που θα μου διαθέσει ειναι περίπου 1000 ευρώ και θα με ενδιέφερε να αναβαθμίσω τον πύργο μου είτε να τον αλλάξω. το pc το έχω στο σαλόνι συνδεδεμενο σε μια oled 65 , όπου βλέπουμε ταινίες και παιζούμε λίγο παιχνίδια τύπου vrally και pro evolution, δεν χρειάζομαι λειτουργικό σύστημα. Το σύστημα θα αγοραστεί απο πλαίσιο και δεν με νοιάζει η συναρμολόγηση καθώς μπορώ να την κάνω και μόνος μου. θα με ενδιέφερε η ιδέα του virual reality αλλα δεν το έχω εξερευνήση ιδιαίτερα δυνατότητες και τι μπορώ να κάνω. Επιπλέον λόφω σαλονιού αν δεν κρατήσω το ίδιο κουτί θα ήθελα να είναι κάτι συμαζεμένο,κατά προτίμηση όχι full atx, απο μια έρευνα που έκανα,βρήκα κάποια κομματια που ειναι τα επισυναπτόμενα, ποια η γνώμη σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από ilion10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα