Προς το περιεχόμενο

HONOR PLAY KOTSOVOLOS 159 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hlias1980 είπε

Μίλησε καλύτερα τηλεφωνικά αύριο το πρωί με την γραμμή huawei +302111988000

αυτό έχω σκοπό να κάνω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

Η αλήθεια είναι ότι αν τα ανοίξω θα με τρώει ότι δεν ήταν σφραγισμένα. Από την άλλη τα ετοίμαζα για δώρο αύριο... 

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εννοείται. 

edit 

έστειλα μήνυμα στην huawei με φωτογραφίες και περιμένω απάντηση, γιατί θέλω να το έχω γραπτός. Θα πάρω τηλέφωνο όμως το πρωί. 

Επεξ/σία από p_under
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μια φίλη μου που το πήρε με παραλαβή απ' κατάστημα, το ίδιο θέμα με τα δίπλα αυτοκόλλητα και το πρώτο κομμένο. Τους το ανέφερε και της απάντησαν ότι δεν είναι ανοιγμένο από αυτούς και της έδειξαν και άλλη συσκευή που ήταν κρατημένή για άλλο πελάτη και είχε και αυτό διπλά αυτοκόλλητα. Άρα είναι γενικό το θέμα.

Ελεξτε στο https://imei24.com/imei_check/Huawei/

Το δικό μου που το πήρα 10/2108 έχει όντως warranty start τότε.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Η Huawei μου άφησε την εντύπωση ότι δεν θέλει να ασχοληθεί πάρα πολύ. 

Με στέλνει στο κατάστημα, δεν ξέρει πως έρχονται οι συσκευές της και ποια ταινία ασφαλείας έχουν και το μόνο που μου είπε ότι βάση s/n καλύπτονται κανονικά από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας. Επίσης ρώτησα αν με βάση του s/n μπορώ να μάθω αν είναι refurbished και μου απάντησε "Στα Ελληνικά;"

Μιλάω και με τον Κωτσόβολο τώρα. 

Στο FB της HUawei Greece πάντως μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό και ότι δεν τίθεται θέμα.

Θα δούμε, λογικά θα τις ανοίξω. 

15 λεπτά πριν, runner69 είπε

Το δικό μου που το πήρα 10/2108 έχει όντως warranty start τότε.

τότε τα έφερε όλα ο κωτσόβολος άρα το warranty start ξεκίνησε τότε, μου το είπε η huawei. Αλλά υπερισχύει η απόδειξη προφανώς για την εγγύηση. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, p_under είπε

Τότε τα έφερε όλα ο κωτσόβολος άρα το warranty start ξεκίνησε τότε, μου το είπε η huawei. Αλλά υπερισχύει η απόδειξη προφανώς για την εγγύηση. 

Εγώ το πήρα περσι από πλαίσιο και μου το έχει start date 3-4 μέρες μετά τη αγορά. Λογικά δεν έχει σημασία πότε το είχε πάρει το πλαίσιο.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
Στις 27/11/2019 στις 5:29 ΜΜ, milos είπε

Τέλος , εξαντλήθηκε . 

Μηπως θυμασαι μεχρι ποτε εδειχνε διαθεσιμο;

23 ώρες πριν, p_under είπε

μολις παρέλαβα 2 huawei play. 

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έρχονται από Πολωνία, οκ μικρό το κακό, αλλά 

Έχουν αυτοκόλλητα σχισμένα, και από πάνω κολλημένα καινούργια. Τα αυτοκόλλητα είναι τα ίδια, κάτω - σχισμένο και πάνω καινούργιο. Και γράφουν TCCM distributor ... 
Άρα θεωρώ πως δεν είναι ανοιγμένα από τον κωτσόβολο αλλά από τον προμηθευτή για να αλλάξουν φορτιστή ή βιβλιαράκι οδηγιών. 

Εσείς τι λέτε? 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Αν επιτρεπεται φιλε ποτε εβαλες παραγγελια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, chris_ma είπε

Αν επιτρεπεται φιλε ποτε εβαλες παραγγελια;

Μια στις 24  περιπου 9 το βραδυ και μια στις 25 νωρις το πρωι, γύρω στις 6 

Επεξ/σία από p_under
Edit
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, p_under είπε

Μια στις 24 το βραδυ και μια στις 25 νωρις το πρωι. 

Πιο νωρις απο μενα. 

Κανεις αλλος που να παρελαβε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chris_ma είπε

Πιο νωρις απο μενα. 

Κανεις αλλος που να παρελαβε;

Εγώ έβαλα Δευτέρα στις 9:00 και ακόμα κανένα SMS.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chris_ma είπε

Καλυτερα καντους ενα τηλεφωνο

Έκανα χθες το πρωί και μου είπε η υπάλληλος ότι δεν ξέρει για να μου πει το σύστημα εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Παντως προς το παρον σε προσφορες κινητων νεκρα, ακομα και περισυ καλυτερα ηταν.

καθε περσι και καλυτερα, περιμενω ποσες μερες για μια νορμαλ προσφορα και μου φαινεται θα συνεχισω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μπας και γινει κατι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...