Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, s2117 είπε Ναι έχω λογιστή, ξέρω ότι κανονικά αγοράζεις χωρίς ΦΠΑ αν πας στο κατάστημα και δώσεις την εκτύπωση από το taxisnet που ζητάνε. Για αυτές τις ιντερνετικές αγορές ρωτάω πώς γίνεται αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει την πολιτική των μεγαλοκαταστημάτων. Αν σου περισσεύουν 30 ευρώ δώστα μου να το πάρω και να μην ασχοληθώ με το ΦΠΑ, ευχαριστώ. Δεν ξέρω γιατί πήρες ειρωνικά αυτό που σου έγραψα και απάντησες εσύ ειρωνικά. Νόμιζα το ερώτημα σου ήταν σε σχέση με το πώς αγοράζεις κινητά με τιμολόγια γενικά κι όχι ειδικά στην περίπτωση μεγαλοκαταστηματων ιντερνετικα κλπ. Νομίζω ότι πιο αρμόδιο να σου απαντήσει είναι το εκάστοτε κατάστημα και ένα τηλέφωνο θα σε βοηθούσε. Τα 30€ σε κανέναν δεν περισσεύουν, απλά αν ΔΕΝ ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας θα έμπαινες σε τζάμπα κόπο για να τα γλυτώσεις, αυτό σου έγραψα. Φιλικά πάντα.
s2117 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vasalpa είπε Δεν ξέρω γιατί πήρες ειρωνικά αυτό που σου έγραψα και απάντησες εσύ ειρωνικά. Νόμιζα το ερώτημα σου ήταν σε σχέση με το πώς αγοράζεις κινητά με τιμολόγια γενικά κι όχι ειδικά στην περίπτωση μεγαλοκαταστηματων ιντερνετικα κλπ. Νομίζω ότι πιο αρμόδιο να σου απαντήσει είναι το εκάστοτε κατάστημα και ένα τηλέφωνο θα σε βοηθούσε. Τα 30€ σε κανέναν δεν περισσεύουν, απλά αν ΔΕΝ ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας θα έμπαινες σε τζάμπα κόπο για να τα γλυτώσεις, αυτό σου έγραψα. Φιλικά πάντα. Καμία ειρωνία ούτε από μέρους μου. Ρώτησα στο παρόν θέμα που αφορά το συγκεκριμένο προϊόν που είναι ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ από ΚΩΤΣΟ, οπότε αυτό με ενδιέφερε προφανώς, και όχι γενικότερα πως γινεται κάποιος πελάτης να αγοράσει κάτι με τιμολόγιο από κάπου. Καλημέρες 1
nek4d Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειδα αν εχει ξαναγραφτει, αλλα δεν το δειχνει απο το 1ο λινκ, ενω απο σκρουτζ το βγαζει, αρα μαλλον λιγα κομματια ή τα δινουν λιγα-λιγα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από nek4d 1
ekkli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, περί τιμολογίου, μόλις μίλησα με τηλεφωνήτρια του Κωτσόβολου, η διαδικασία είναι η εξής και ισχύει για όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για παραλαβή στο σπίτι: Παραγγέλνεις κανονικά, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω internet, κόβεται τιμολόγιο, στο στέλνουν σπίτι, πληρώνεις όλο το ποσό και μετά πηγαίνεις από κάποιο μαγαζί με τα κατάλληλα χαρτιά και σου επιστρέφουν μετρητά τον ΦΠΑ. Πρόταση μου είναι να κάνετε τηλεφωνικές αγορές όσοι θέλετε τιμολόγιο, όπου οι συνομιλίες καταγράφονται και θα σας επαναλάβουν την διαδικασία για να μην έχετε μετά αού στο κατάστημα, να είστε διασφαλισμένοι ότι έτσι γίνεται. Τηλέφωνο στο 210 2899 999, δεν είχε πολλή αναμονή τώρα και όλα καλά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από ekkli προσέθεσα την πρόταση μου 3
savvassfa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Ενημερωτικά, μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε αποστολή του κινητού σήμερα το πρωί...
p_under Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, savvassfa είπε Ενημερωτικά, μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε αποστολή του κινητού σήμερα το πρωί... Το ιδιο και εδω
Salvation81 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εδώ ακόμη τίποτα... Καποια ακυρα θα πεσουν παντως, αποτι μου ειπε μια κοπελα απο Κωτσοβολο το συστημα αργει αυτες τις μερες να αναβαθμισει διαθεσιμοτητα οποτε καποιοι μαλλον θα παραγγειλαν χωρις αποθεμα (τωρα αν τους τα δωσει ο προμηθευτης αυτο ειναι αλλο θεμα).
dimoskoutr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καποια ακυρα θα πεσουν παντως, αποτι μου ειπε μια κοπελα απο Κωτσοβολο το συστημα αργει αυτες τις μερες να αναβαθμισει διαθεσιμοτητα οποτε καποιοι μαλλον θα παραγγειλαν χωρις αποθεμα (τωρα αν τους τα δωσει ο προμηθευτης αυτο ειναι αλλο θεμα). Με τηλέφωνο που έκανα στην Αθήνα το αυτοματοποιημένο σύστημα μου είπε ότι σήμερα το απόγευμα η παραγγελία μου θα παραδωθεί στην μεταφορική εταιρία...είδωμεν. Το θέμα είναι ότι πάει για δώρο στην γυναίκα που έχει και γιορτή στα κοντά και το τυχόν άκυρο θα πονέσει... 😇 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr
Salvation81 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Με τηλέφωνο που έκανα στην Αθήνα το αυτοματοποιημένο σύστημα μου είπε ότι σήμερα το απόγευμα η παραγγελία μου θα παραδωθεί στην μεταφορική εταιρία...είδωμεν. Το θέμα είναι ότι πάει για δώρο στην γυναίκα που έχει και γιορτή στα κοντά και το τυχόν άκυρο θα πονέσει... 😇 Γενικα μιλαω οχι συγκεκριμενα, οταν σου λενε πως το συστημα δειχνει οτι υπαρχει κατι αλλα δεν υπαρχει ε τετοια πραγματα θα γινουν σε καποιους.
avgou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Εγώ που παρήγγειλα ένα, μίλησα με πωλητή και μου είπε ότι αύριο θα το στείλουν και θα λάβω μύνημα.
dimoskoutr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν λίγη ώρα ( όταν το βουλγαρικό κοράκι δεν έδινε το φαουλ του Κέιν στον παιχταρά Μεριά και μας ισοφάριζαν τα σπιρούνια 🤪 ) μου έστειλαν μήνυμα ότι το κινητό δόθηκε στην μεταφορική και λογικά αύριο παραλαμβάνω. ☺️ Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr
Antretng Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2019 στις 1:55 ΜΜ, stelios18120 είπε Ανώτερο είναι. Ε οχι και ανωτερο. Tο honor play σε χαμηλό φωτισμό είναι πολύ μέτριο. Στην ερώτηση του φίλου, το α3 ειναι σαφέστατα ανώτερο. Στις 24/11/2019 στις 2:52 ΜΜ, PS1563 είπε Mi a3 με gcam ειναι σε αλλο επιπεδο φωτογραφικα. Και με στοκ πάλι καλυτερο ειναι το α3 (παρόμοια απόδοση με Mi9 αλλα με κατώτερο dr). Γενικα το honor play ειναι πολυ καλο κινητό αλλα η κάμερα είναι πολύ μέτρια. Στις 24/11/2019 στις 4:11 ΜΜ, papafigos84 είπε Δεν ειχα δοκιμασει gcam. Με στοκ ηταν καλυτερο το play. Πότε ειχες το Nokia 8? Πρεπει να έχει βελτιωθεί από όταν βγήκε. Το πήρα πριν κανα 2-3 μήνες για φίλο και όταν επαιζα να του στησω gcam μου φάνηκε αρκετά ανώτερη των προσδοκιών μου η στοκ. Βέβαια τράβηξα ισα ισα για το αναγκαιο feedback που χρειαζομαι για το πως να κινηθω στη gcam. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Antretng
papafigos84 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Antretng είπε Ε οχι και ανωτερο. Tο honor play σε χαμηλό φωτισμό είναι πολύ μέτριο. Στην ερώτηση του φίλου, το α3 ειναι σαφέστατα ανώτερο. Και με στοκ πάλι καλυτερο ειναι το α3 (παρόμοια απόδοση με Mi9 αλλα με κατώτερο dr). Γενικα το honor play ειναι πολυ καλο κινητό αλλα η κάμερα είναι πολύ μέτρια. Πότε ειχες το Nokia 8? Πρεπει να έχει βελτιωθεί από όταν βγήκε. Το πήρα πριν κανα 2-3 μήνες για φίλο και όταν επαιζα να του στησω gcam μου φάνηκε αρκετά ανώτερη των προσδοκιών μου η στοκ. Βέβαια τράβηξα ισα ισα για το αναγκαιο feedback που χρειαζομαι για το πως να κινηθω στη gcam. Λοιπον, πρεπει να το πηρα καλοκαιρι του 18 και να το εδωσα τον Δεκεμβρη του ιδιου ετους. Αρα πριν 1 χρονο τελευταια εμπειρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις