Προς το περιεχόμενο

HONOR PLAY KOTSOVOLOS 159 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, p_under είπε

με κανένα από opera, chrome, firefox δεν παίζει. Με πετάει μόνο στην σελίδα του BF και εκεί έχει μόνο το ροζ/μοβ. 

Μήπως μπλε και μαύρο τελείωσαν; Το μοβ πάντως μια χαρά φαίνεται σε όλα τα reviews στο YouTube. Εγώ θα το έπαιρνα ακόμη και για μένα, σιγά.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Και το Redmi Note 7 64GB που το εχουν σχεδον στα ιδια χρηματα δεν ειναι κακο παντως.

Πιο γρήγορο επεξεργαστή έχει το χουβαι. 

Το note 7 το έχω.. Δεν πολύ αξίζει, τρώει κολλήματα, νύχτα θα φύγει 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ακόμη;

από το σκρουτζ εξαφανίστηκε ο Κωτσόβολος.

Ακυρο, τώρα το βλέπω πάλι

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Θεωρώ ότι η κάμερα του mia3 βγάζει τα χρώματα λίγο υπερβολικά και κορεσμένα. 

το mi a3 μια χαρά βγάζει τα χρώματα, η οθόνη του έχει υπερκορεσμένα χρώματα

αν βάλεις τις φωτογραφίες σε pc φαίνονται κανονικά , δεν ξέρω τι κάνει το honor αλλά τα α3 έχει ανέλπιστα καλή κάμερα για την κατηγορία του

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, daPro είπε

Καλή περίπτωση είναι και το Motorola one vision απτην Lenovo στα 199..

Πλην της μπαταρίας που είναι κακή, όχι μέτρια, κακή.

αν είχε λύσει αυτό το θέμα, η κάμερά του είναι καλύτερη από τη σειρά των κινητών με Sony 48mp, λόγω OIS

Υπάρχει και το Xiaomi Note 8T, που όμως είναι πιο μεγάλο από τα αδερφάκια του Global/India, αλλά είναι υπερπλήρες, πλην notification led, που φαίνεται να αφαιρέθηκε από την Ευρωπαϊκή έκδοση

...ακριβό από Infoquest, σε άριστη τιμή από σκρουτζ

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που συγκρίνουμε ένα κινητό που κοστίζει στην προσφορά 160 ευρώ με κινητά που κοστίζουν τώρα που μιλάμε 200. Αυτό είναι 25% επάνω σε τιμή. Δεν το λες και λίγο σε  καμιά περίπτωση. Στα συγκεκριμένα χρήματα νομίζω ότι η άλλη επιλογή είναι το a3. Με τα θετικά και τα αρνητικά του το καθένα...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, definitio είπε

Τα άλλα κινητά, πχ το Note 8T δεν είναι σε προσφορά black friday...είναι στο άνω άκρο της τιμής τους ως πρωτοεμφανιζόμενα.

Ε αρά στα χρήματα αυτά δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτά τα δύο που ανέφερα έτσι δεν είναι; Αυτά μπορούμε να συγκρίνουμε λοιπόν. Αν και όταν βγει κάτι άλλο αξιόλογο σε παρόμοια χρήματα το ξανασυζητάμε. Κάνω λάθος;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, ekkli είπε

Καμία ιδέα πως μπορεί να αγοραστεί με τιμολόγιο;

Έχει κανείς απάντηση σε αυτό, ώστε να μην πληρωθεί ο ΦΠΑ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s2117 είπε

Έχει κανείς απάντηση σε αυτό, ώστε να μην πληρωθεί ο ΦΠΑ;

Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχεις και λογιστή και θα σου πει πώς αγοράζονται τα κινητά με τιμολόγιο. Ο φόρος μειώνεται απευθείας. Τώρα αν δεν είσαι, 30€ είναι ο Φ.Π.Α., όχι και τόσο τρομερό ποσό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasalpa είπε

Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχεις και λογιστή και θα σου πει πώς αγοράζονται τα κινητά με τιμολόγιο. Ο φόρος μειώνεται απευθείας. Τώρα αν δεν είσαι, 30€ είναι ο Φ.Π.Α., όχι και τόσο τρομερό ποσό.

Ναι έχω λογιστή, ξέρω ότι κανονικά αγοράζεις χωρίς ΦΠΑ αν πας στο κατάστημα και δώσεις την εκτύπωση από το taxisnet που ζητάνε.

Για αυτές τις ιντερνετικές αγορές ρωτάω πώς γίνεται αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει την πολιτική των μεγαλοκαταστημάτων.

Αν σου περισσεύουν 30 ευρώ δώστα μου να το πάρω και να μην ασχοληθώ με το ΦΠΑ, ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasalpa είπε

Όλο εξυπνάδες, να την λέμε σε κόσμο χωρίς να βοηθάμε ουσιαστικά.

Στο συγκεκριμένο κωδικό, που τον δίνει διαθέσιμο μόνο για παραλαβή στο σπίτι, όταν περνάς στοιχεία για τιμολόγιο δεν μειώνεται η τιμή.

Επίσης 30€ είναι σημαντικό ποσό για κάποιους από εμάς, ειδικά αν ρίχνει άλλο 24% την τιμή του κινητού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...