papafigos84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Εσύ τι κάνεις φίλτατε, δοκιμαστής κινητών δουλεύεις; Σαν πουκάμισα τα αλλάζεις;;; Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι όσα και αν αλλάζεις! Ειναι χομπι φιλε μου. Αλλος τα χαλαει στα ρουχα, εγω τα χαλαω στα κινητα. 3
PS1563 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Θα στο χαλασω αλλα δεν εχει εγγυηση infoquest. Εχει εγγυηση καταστηματος το δικο σου. Ναι δεν έχει, το ότι ήταν σφραγισμένο, τα πάντα στα ελληνικά και βιβλιαράκι infoquest και imei infoquest σημαίνει ότι δεν έχει. Επίσης για τα περί κάμερας, το ότι φοράει τον κορυφαίο αισθητήρα της sony όπως και το mi 9 δεν παίζει ρόλο ε? Προφανως με το stock λογισμικό η κάμερα είναι δεν αξιοποιείται στο 100%, με gcam είναι αλλού. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από PS1563
papafigos84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, PS1563 είπε Ναι δεν έχει, το ότι ήταν σφραγισμένο, τα πάντα στα ελληνικά και βιβλιαράκι infoquest και imei infoquest σημαίνει ότι δεν έχει. Eδω θα δεις τους επισημους πωλητες στην Ελλαδα. Μονο αυτοι πουλανε infoquest. Τωρα, αν το συγκεκριμενο το εχει αγορασει απο ιδιωτη κ το μεταπωλησε σ εσενα , δεν το ξερω. Επισημα απ την infoquest παντως δεν αγοραζει. https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points 1
dimoskoutr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν μετανιώνω που πυροβόλησα ένα. Τώρα αν βγει κάτι ακόμη καλύτερο σε προσφορά δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Υπολόγιζα να δώσω στα 200-220 για κανένα mi9 lite (στο μπλεδάκι του είναι κουκλί και αρέσει στην κυρία μου), οπότε τα 159 μου φαίνονται μούρλια. Στην τελική αν δεν της αρέσει το κρατάω εγώ. Από το redmi note 4x μου είναι σίγουρα καλύτερο...και το μοβάκι δεν με χαλάει καθόλου όμως! 😋 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr 6
tiniakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δε θα το έπαιρνα για το σεμεδακι και μόνο. Ούτε 2 μήνες δε μείνανε για το 2020 και έχουν βγει και pop up κάμερες και τρύπες γιατί να πάω προς τα πίσω.
gsivris Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μήπως είναι εκθεσιακα; γιατί παλαιότερα σε τέτοια τιμή ήταν εκθεσιακό... Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι εκθεσιακα;
PS1563 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Eδω θα δεις τους επισημους πωλητες στην Ελλαδα. Μονο αυτοι πουλανε infoquest. Τωρα, αν το συγκεκριμενο το εχει αγορασει απο ιδιωτη κ το μεταπωλησε σ εσενα , δεν το ξερω. Επισημα απ την infoquest παντως δεν αγοραζει. https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Τόσα άτομα έχουμε γράψει στο forum ότι έχει εγγύηση infoquest, ο papafigos το χαβά του. Δεν πειράζει,ο καθένας ας κρίνει μόνος του. 1
papafigos84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PS1563 είπε Τόσα άτομα έχουμε γράψει στο forum ότι έχει εγγύηση infoquest, ο papafigos το χαβά του. Δεν πειράζει,ο καθένας ας κρίνει μόνος του. Καλα για χαβαδες κλπ δε σχολιαζω καν. Αφου το λετε τοσα ατομα , ενημερωσε κι εμας να μαθουμε. Αγοραζει το καταστημα απο την infoquest; Το συζητατε σε καποιο αλλο θεμα του φορουμ; Δεν εχω δει κατι. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από papafigos84
p_under Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Και αυτο το ειχα. Πιο ωραιο το play. Σε ταχυτητα στα ιδια ειναι. Καλυτερο λογισμικο και οθονη το νοκια. Εμενα δε μ αρεσε καθολου η εμφανιση και το ειχα αλλαξει με το play περσι τον δεκεμβρη. Οι καμερες διαφερουν ή μια απο τα ιδια; Στο νοκια εχω gcam
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, gsivris είπε Μήπως είναι εκθεσιακα; γιατί παλαιότερα σε τέτοια τιμή ήταν εκθεσιακό... Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι εκθεσιακα; Kανε μια βολτα αυριο απο ενα καταστημα να το τσεκαρεις η παρε ενα τηλεφωνο να σου πουνε.
papafigos84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, p_under είπε Οι καμερες διαφερουν ή μια απο τα ιδια; Στο νοκια εχω gcam Δεν ειχα δοκιμασει gcam. Με στοκ ηταν καλυτερο το play. 1
vikman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Ψαχνω κινητο για δωρακι στο γιο μου.Ανάμεσα σε sony xperia zx3 της προσφορας του κωτσο και σε αυτο, ποιο διαλέγουμε;
dimoskoutr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, PS1563 είπε Ναι δεν έχει, το ότι ήταν σφραγισμένο, τα πάντα στα ελληνικά και βιβλιαράκι infoquest και imei infoquest σημαίνει ότι δεν έχει. Επίσης για τα περί κάμερας, το ότι φοράει τον κορυφαίο αισθητήρα της sony όπως και το mi 9 δεν παίζει ρόλο ε? Προφανως με το stock λογισμικό η κάμερα είναι δεν αξιοποιείται στο 100%, με gcam είναι αλλού. Συνέχισε τα κουφά περί καμεράρας, καμεράρα έχουν οι ναυαρχίδες παλίκαρε...ο καθένας υπεύθυνος για τα λεγόμενά του. 😂 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr
seithan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Το έχω αγορασμένο στα 310€ περσινό (κλαψ), είναι πολύ γρήγορο σε γενική χρήση (browsing, gui speed κτλπ). Δεν πέρνει kitchen roms, δυστυχώς αλλά αυτήν την στιγμή τρέχει με Android 8.1 και EmUI9.1. Στα 160€; απίστευτο value.
dimoskoutr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, tiniakos είπε Δε θα το έπαιρνα για το σεμεδακι και μόνο. Ούτε 2 μήνες δε μείνανε για το 2020 και έχουν βγει και pop up κάμερες και τρύπες γιατί να πάω προς τα πίσω. Δεν θα έπαιρνα pop up με τίποτα. Καλύτερα σταγόνα...οι pop up είναι ένα έξτρα μηχανικό κινούμενο μέρος στο κινητό. Άρα ένας μεγάλος κίνδυνος για failure...Για τις τρύπες, διαβάζω ότι όπου το έχουν κάνει έχουν noticeable bleeding της οθόνης γύρω από την κάμερα...δεν γνωρίζω δεν έχω δει κανένα από κοντά. Νομίζω πως η καλύτερη υλοποίηση είναι ως τώρα η σταγόνα (σε αυτά που ντε και καλά θέλουν να μην έχουν καθόλου bezels πάνω και κάτω...για μένα καλύτερα με bezels και κάμερα έξω από την οθόνη). Πάντως είσαι υπερβολικός ότι δεν θα το έπαιρνες για το σεμεδάκι. Δηλαδή και το pocophone που έχει ομοίως σεμεδάκι δεν θα το έπαιρνες; Στα 260;;; Πυραυλάκι το f1!!! (άσχετο) 🙂 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από dimoskoutr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις