Προς το περιεχόμενο

HONOR PLAY KOTSOVOLOS 159 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε

Amoled, Android one  , θα έλεγα mi a3

Επίσης η cpu του honor παρότι παλαιότερη είναι ισχυρότερη. Όπως και η κάρτα γραφικών του. Μαζί σου για android one βέβαια... Και εγώ το προτιμώ γενικά. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο είναι καλή προσφορά και θεωρώ πολύ τίμιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Ανώτερο είναι. 

Ανώτερο δεν είναι στα σίγουρα. 

Το μελανό του σημείο είναι η κάμερα. 

Φωτογραφίες τόσο αφύσικες που βγάζουν μάτι και για νύχτα σκέτη απογοήτευση. 

Όλα τ'αλλα καλά αλλά κάμερα απαράδεκτη. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Η μπαταρια ; Περιμενω και κανα poco f1 αλλα ειναι πιο φτηνιαρικο πλαστικο ...

έχω Poco f1 και μόνο φτηνιάρικο δεν το λες, τουναντίον.

Το Polycarbonate πλαστικό που έχει στην πλάτη είναι και ανθεκτικότατο αλλά και μια χαρά στο μάτι και στην αφή. 

Για μένα τα mid range κινητά από αυτό το υλικό έπρεπε να ήταν φτιαγμένα. Ησυχάζει το κεφαλάκι σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γεια μου. Εγώ χτύπησα το violet για την γυναίκα μου που έψαχνε. Δεν παίζει η κάμερά του να είναι χειρότερη από το huawei 3,5 χρονών που έχει τώρα. Από επεξεργαστή δεν συζητάμε καν, αφήνει πίσω και τον snapdragon 710 που μπαίνει σε κινητά των 200 ευρώ φετινά. Οπότε αναβάθμιση είναι σίγουρα. 😀 Ευχαριστώ τον TS.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.

Eχω pocophone και πριν ειχα το play για 6 μηνες.

Υπεραριστο κινητο παιδια.  Και γρηγορο και ομορφο και καλη οθονη και αξιοπρεπης καμερα. Σε ολα καλο ειναι. Δεν εχει σχεση με τα μπατζετ τηλεφωνα.

Μετα το play πηγα σε mi9, galaxy a70, xz2, redmi note 7.  Η διαφορα ταχυτητας με το redmi ειναι μεγαλη. Το λεω γιατι αντιστοιχης ταχυτητας ειναι και το α3.

Σε σχεση με το pocophone  ειναι πιο αργο, εχει λιγο χειροτερη μπαταρια, εχει καλυτερη οθονη, χειροτερο ηχο.

Σ αυτη την τιμη δεν υπαρχει κατι να το συγκρινετε. Ακομα και το α3 , στα επισημα πωλειται 199 ευρω αυτες τις μερες. 40 ευρω πανω.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

A3 στα 160 απο foxbox με 2ετη εγγυηση infoquest, περασα gcam και εχω κινητο που παει νερακι τα παντα, μπαταρια 8ωρες+ sot με gps και 4g συνεχεια ανοιχτα, και φυσικα καμεραρα. Για καποιον που θελει να παιζει cod στα very high ας κοιταξει αλλα με καλυτερη gpu+cpu, οποιος δεν ενδιαφερεται για βαρυ gaming δεν υπαρχει λογος να μην παρει το a3.

• Like 1
Δημοσ.

Το χτυπησα για την μανα μου, αλλα σκεφτομαι να το κρατησω εγω και να της δωσω το νοκια 8 μου. Τι λετε; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, p_under είπε

Το χτυπησα για την μανα μου, αλλα σκεφτομαι να το κρατησω εγω και να της δωσω το νοκια 8 μου. Τι λετε; 

Και αυτο το ειχα.

Πιο ωραιο το play. Σε ταχυτητα στα ιδια ειναι.

Καλυτερο λογισμικο και οθονη το νοκια. Εμενα δε μ αρεσε καθολου η εμφανιση και το ειχα αλλαξει με το play περσι τον δεκεμβρη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, PS1563 είπε

A3 στα 160 απο foxbox με 2ετη εγγυηση infoquest, περασα gcam και εχω κινητο που παει νερακι τα παντα, μπαταρια 8ωρες+ sot με gps και 4g συνεχεια ανοιχτα, και φυσικα καμεραρα. Για καποιον που θελει να παιζει cod στα very high ας κοιταξει αλλα με καλυτερη gpu+cpu, οποιος δεν ενδιαφερεται για βαρυ gaming δεν υπαρχει λογος να μην παρει το a3.

Καλά με την καμεράρα κόψε λιγάκι πιο λεπτή την φέτα. Κανένα από αυτά τα κινητά που συζητάμε δεν έχει καμεράρα. Επίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην πάρει κάποιος το a3 (720p, πιο αδύναμο cpu, gpu, άλλου δεν του αρέσει το android one) όπως και πολλοί να το πάρει (amoled, android one σε κάποιους αρέσει πολύ). Γι αυτό υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κινητά γιατί ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να μην πάρει κανείς και το honor στην τιμή που το έχει ο Κότσος. Όπως και το pocophone, το mi9 lite κλπ κλπ. Οπότε ας μείνουμε στο θέμα του συγκεκριμένου κινητού και της προσφοράς. Κρίμα να μας το κλείσουν.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PS1563 είπε

Θα στο χαλασω αλλα δεν εχει εγγυηση infoquest. Εχει εγγυηση καταστηματος το δικο σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papafigos84 είπε

Και αυτο το ειχα.

Πιο ωραιο το play. Σε ταχυτητα στα ιδια ειναι.

Καλυτερο λογισμικο και οθονη το νοκια. Εμενα δε μ αρεσε καθολου η εμφανιση και το ειχα αλλαξει με το play περσι τον δεκεμβρη.

Εσύ τι κάνεις φίλτατε, δοκιμαστής κινητών δουλεύεις; Σαν πουκάμισα τα αλλάζεις;;; Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι όσα και αν αλλάζεις!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...