k_dinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, vasalpa είπε Σίγουρα παίζει ρόλο η εγγύηση αλλά θα το ρισκάρω. Πάω για Redmi Note 8 Pro Αν το έχεις παραγγείλει και δεν το θες το Play, πες μου, γιατί το ήθελα, δεν το πρόλαβα και πάω για το Α3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Αν το έχεις παραγγείλει και δεν το θες το Play, πες μου, γιατί το ήθελα, δεν το πρόλαβα και πάω για το Α3 Ακύρωσα τηλεφωνικά φίλε δυστυχώς, θα πάει στον επόμενο κατά σειρά που είχαν αυτοί.
Salvation81 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vasalpa είπε Σίγουρα παίζει ρόλο η εγγύηση αλλά θα το ρισκάρω. Πάω για Redmi Note 8 Pro Να σου πω την αληθεια ΙΣΩΣ να το ρισκαρα και εγω στην θεση σου ΑΝ αυτα τα μαγαζακια ειχαν ατοκες δοσεις οπως τα μεγαλα μαγαζια (η εστω εντοκες αλλα και παλι να εβγαιναν πιο φτηνα απο τα μεγαλα καταστηματα). Δυστυχως επειδη δεν εχουν χρηματικη ανεση δεν εχουν τετοιες επιλογες τα περισσοτερα, ασε που αν κανεις προ-πληρωμη στο τελος ισως να σε εχουν να περιμενεις ενας θεος ξερει ποσο και στο τελος να μην σου επιστρεφουν τα χρηματα αν ακυρωσεις (οπως εχουν παθει και αλλοι εδω μεσα).
avgou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Εγώ παρήγγειλα Δευτέρα 25 απόγευμα με πληρωμή μέσω τραπέζης. Το ίδιο βράδυ το εξόφλησα και τους έστειλα το ενημερωτικό email. Την επόμενη τους κάλεσα και μου είπαν ότι είδαν την πληρωμή και ότι την Τετάρτη θα γινόταν η αποστολή και θα ενημερωνόμουν με μύνημα. Την Πέμπτη αφού δεν είχα λάβει κάτι τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι για να δούνε την τραπεζική πληρωμή στο σύστημα πρέπει να περάσουν 1-2 ημέρες και ότι κακώς μου είπαν ότι θα γινόταν η αποστολή την Τετάρτη. Επίσης μου ξαναείπαν ότι η πληρωμή φαινόταν στο σύστημα κανονικά και ότι έχει δρομολογηθεί για αποστολή την Δευτέρα 2/12. Επειδή δεν μου άρεσε η απάντηση με παρέπεμψαν σε κάποια Προϊσταμένη η οποία με διαβεβαίωσε ότι το κινητό υπήρχε, ήταν πακεταρισμένο και ότι ήταν δεσμευμένο για μένα για αποστολή την Δευτέρα. Κράτησα το όνομά της για να είμαι σίγουρος. Ελπίζω να γίνει αποστολή την Δευτέρα.
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω που παρελαβα τα δυο τεμαχια, εχω ξενερωσει καπως καθως μεσα δεν περιεχονται τα ακουστικα ουτε η απλη διαφανη θηκη. Θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από p_under 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, p_under είπε Εγω που παρελαβα τα δυο τεμαχια, εχω ξενερωσει καπως καθως μεσα δεν περιεχονται τα ακουστικα ουτε η απλη διαφανη θηκη. Θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν. Ήταν σφραγισμενα; είχαν ταινία ασφαλείας κανονικά;
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Ήταν σφραγισμενα; είχαν ταινία ασφαλείας κανονικά; Διαβασε πιο πισω, το εχω αναφερει και δεν ξερω τι γινεται. Αν παρατηρησω κατι περίεργο θα τα στειλω πισω ακομα και ανοιγμενα. 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, p_under είπε Διαβασε πιο πισω, το εχω αναφερει και δεν ξερω τι γινεται. Αν παρατηρησω κατι περίεργο θα τα στειλω πισω ακομα και ανοιγμενα. Ναι το διάβασα μόλις τώρα. Προσωπικά μετά την αντιμετώπιση της που δεν θέλει να ασχοληθεί και πολύ, πίσω και τα 2 τεμάχια και πάρε τα λεφτά σου. Έτσι απλά και όμορφα,να μάθουν να σέβονται αυτόν που ακουμπάει τα €€ του.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Τώρα να πω κι εγώ την κακία μου αλλά αν τα έκανε αυτά ένα σκρουτζομαγαζο (ταινία ανοιχτη/περίεργη, έλλειψη ακουστικών και θήκης), θα λεγαμε τα χειρότερα. Υποτίθεται ότι τα μεγάλα καταστήματα είναι καλύτερα αλλά προσωπικά η εμπειρία μου άλλα μου λέει.
mr.mister Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ........................... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από mr.mister
MakisCE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ρε παίδες είστε σίγουροι ότι έπρεπε να έχει θήκη κ ακουστικά; Ούτε στο σάιτ το γράφει, και το εχω πάρει για συγγενή εδώ και μισό χρόνο, και δε θυμάμαι να είχε θήκη. Έχω και τη συσκευασία μπροστά μου, και πίσω γράφει "Περιεχόμενα πακέτου: Κινητό.., Φορτιστής, καλώδιο.., Οδηγός.., πληροφορίες.. " Ηρεμία, και ευχαριστηθείτε το κινητό, είναι πολύ καλό. 1
k_dinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δείτε κανένα unboxing βίντεο να σας φύγει η απορία
Antretng Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, k_dinos είπε Δείτε κανένα unboxing βίντεο να σας φύγει η απορία Το βίντεο όμως μπορεί να έχει unboxing κινητού που προορίζεται για άλλη χώρα. Δεν έχουν όλα ίδια παρελκόμενα. 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Δεν έχουν όλα ίδια παρελκόμενα. Ε ναι βέβαια. Δεν ειναι όλοι το ίδιο κορόιδα στον κόσμο σαν εμάς.... Στις περισσότερες χώρες βάζουν μαζί θήκη, έξτρα προστασία στην οθόνη, αλλά στην Ελλάδα που είναι ιθαγενείς, πέτα τους ένα κινητό μέσα με φορτιστή και πολύ τους είναι... 😔
papafigos84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχουν διαφορετικα πακετα honor play αναλογα με τη χωρα προορισμου. Σε καποια εχει θηκη, σε καποια εχει ακουστικα, σε καποια εχει και τα 2, σε καποια δεν εχει τιποτα. Ο κωτσοβολος τα Honor play τα αγοραζει απο εξω και οχι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Σε ενα που πηρα περσι ηταν χωρις θηκη και ακουστικα. Μην αγχωνεστε γι αυτα. Βεβαια ειναι σημαντικο οτι θα χρειαστει να αγορασετε θηκη και ισως ακουστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις