Προς το περιεχόμενο

HONOR PLAY KOTSOVOLOS 159 ΕΥΡΩ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία γιατί ακόμα είμαι στο περίμενε, ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 8 pro ποιο προτείνετε; Δεν με ενοχλούν τα 40€ παραπάνω για το redmi note 8 pro.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 8 pro για μένα.. πιο φρέσκο, και ελαφρά έως αρκετά καλύτερο σε όλα νομίζω.

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Το απλο note 8 τι στραβο εχει ;

Τίποτα στραβό, απλώς νομίζω ο mediatek που φοράει το pro βγήκε αρκετά καλός CPU (παρόλη την γκρίνια που υπήρξε).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω την παραγγελία γιατί ακόμα είμαι στο περίμενε, ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 8 pro ποιο προτείνετε; Δεν με ενοχλούν τα 40€ παραπάνω για το redmi note 8 pro.

Έχω και τα 2.

Στο Honor Play μου αρέσει το μέγεθος. Πραγματικά είναι λεπτό και με μια γνήσια θήκη λεπτή που το έχω δεν το αλλάζω.

Το Redmi Note pro 8 το πήρα πρόσφατα αλλά το έδωσα στη σύζυγο γιατί μου φάνηκε μεγάλο. Απο χαρακτηριστικά το redmi είναι πολύ καλύτερο.

Btw αν βρείτε θήκη για το Honor Play γνήσια μπλε παρακαλώ παραθέστε σύνδεσμο!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Μα λενε οτι η μπαταρια κραταει μιση μερα 

Αυτό πρώτη φορά το διαβάζω. Οι περισσότεροι λένε 1μιση με 2 μέρες ανάλογα την χρήση που κάνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vasalpa είπε

Δες και mi A3 με Android one, στα 200€ από infoquest.

Κάποιοι αγαπάμε Android one αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν το γουστάρουν.

Επεξ/σία από ekkli
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekkli είπε

Κάποιοι αγαπάμε Android one αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον γουστάρουν.

Ναι το έχω τσεκάρει η αλήθεια είναι απλά αυτό που με χαλάει είναι σε πρώτη φάση η 720p κάμερα και σε δεύτερη φάση το υψηλό SAR (είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με το δεύτερο :P ).

Δημοσ.

Γι αυτό και εγώ πήρα το Samsung A40. Μόνο που έχει μικρή μπαταρία.

Τέλειο στο χέρι οθονάρα καλές κάμερες.199, με 12 άτοκες δόσεις.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekkli είπε

Κάποιοι αγαπάμε Android one αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν το γουστάρουν.

Πηρα ασπρο mi a3 128gb απο Arena77 τιμη 158 ευρω και 2 ετη εγγυηση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasalpa είπε

Ναι το έχω τσεκάρει η αλήθεια είναι απλά αυτό που με χαλάει είναι σε πρώτη φάση η 720p κάμερα και σε δεύτερη φάση το υψηλό SAR (είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με το δεύτερο :P ).

720p οθόνη εννοείς και αυτό, ναι, είναι ένα ονομαστικό θέμα για το κινητό. Έχει κορυφαία χρώματα όμως και εγώ που ασχολούμαι με φωτογραφία έχω πολύ καλή απεικόνιση της φωτογραφίας που έχω τραβήξει. Μικρές διαφορές από οθόνη πισί. Όπου τα 720p φαίνονται λίγα αλλά έχει πολύ μικρή κατανάλωση και σε συνδυασμό με την μπαταριάρα και το γυμνό android προσφέρει πολύ μεγάλους χρόνους αναμονής.
Για το SAR, πάω πάσο, δεν έχω ιδέα.

2 ώρες πριν, esertas είπε

Γι αυτό και εγώ πήρα το Samsung A40. Μόνο που έχει μικρή μπαταρία.

Τέλειο στο χέρι οθονάρα καλές κάμερες.199, με 12 άτοκες δόσεις.

Ψιτ, μας διαβάζουν κι άλλοι, μην γράφουμε ότι θέλουμε. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση του Α40 με το Α3, που να το πρωτοπιάσω, επεξεργαστή; Κάμερα; Μπαταρία; Για να μην συνεχίσω με head2head αντιπαραβολή στοιχείων, πάρε μόνο το Antutu 109k vs 143k. LoL. Σόρρυ, ε;

2 ώρες πριν, val007 είπε

Πηρα ασπρο mi a3 128gb απο Arena77 τιμη 158 ευρω και 2 ετη εγγυηση. 

Αυτές τις εγγυήσεις από σκρουτζομάγαζα τις φοβάμαι πολύ. Αν το έχεις δουλέψει το μαγαζί και το ξέρεις, οκ, αλλιώς, καλή τύχη.

Δημοσ.

Από τα χαμηλότερα νομίζω είναι του a3, μετά το note 8 (το απλό) 

Αντίθετα το 8 pro είναι αρκετά παραπάνω. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasalpa είπε

Μερα με την νυχτα τα κινητα, η διαφορα ειναι πως δεν βρισκεις απο Κωτσο και επισημη αντιπροσωπεια το Redmi Note 8 Pro με 40ε παραπανω (το βρισκεις απο Σκρουτζομαγαζα που εκει ολα παιζουν στο θεμα εγγυηση).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μερα με την νυχτα τα κινητα, η διαφορα ειναι πως δεν βρισκεις απο Κωτσο και επισημη αντιπροσωπεια το Redmi Note 8 Pro με 40ε παραπανω (το βρισκεις απο Σκρουτζομαγαζα που εκει ολα παιζουν στο θεμα εγγυηση).

Σίγουρα παίζει ρόλο η εγγύηση αλλά θα το ρισκάρω. Πάω για Redmi Note 8 Pro ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...