Philip023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό Corsair TX-750M 80+ Gold https://www.skroutz.gr/s/11452857/Corsair-TX-M-Series-TX750M.html και βλέπω σε reviews αλλά και στο manual ότι έχει 4 pcie cables (6+2) εννοώ η κάρτα γραφικών μου απαιτεί 8+6 σύνδεση για να λειτουργήσει... Το ερώτημα είναι αν είναι συμβατο το τροφοδοτικό μου για αυτά που απαιτεί η κάρτα γραφικών μου? Διότι δεν κατάλαβα και πολύ τι εννοεί ο ποιητης🤔
CsIns Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα. To 6+2 σημαίνει ότι το βύσμα έχει 6 pin συν 2 αποσπώμενα που μπορείς να τα ενώσεις να γινει 8 pin και έχει 4 τέτοια. Η κάρτα σου χρειάζεται μόνο 2 τέτοια που στα ένα θα έχεις ενώσει το 2 pin με το 6. Ανετα την σικωνει. 1
Philip023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, CsIns είπε Καλησπερα. To 6+2 σημαίνει ότι το βύσμα έχει 6 pin συν 2 αποσπώμενα που μπορείς να τα ενώσεις να γινει 8 pin και έχει 4 τέτοια. Η κάρτα σου χρειάζεται μόνο 2 τέτοια που στα ένα θα έχεις ενώσει το 2 pin με το 6. Ανετα την σικωνει. Ευχαριστώ πολύ φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα