lazurell Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Εχω την ιδια μια βδομαδα τωρα. Δεν μου κανει κατι τετοιο. Οταν την ανοιγεις και ειναι σε πηγη που ειναι κλειστη, σε μενα στο Ps4 ας πουμε, σου εχει μαυρο φοντο με μονο τη μπαρα κατω με τις πηγες; Αν ναι, στο κανει και εκει; Παντως συνδεσα και το λαπτοπ, το εκανα μαυρο φοντο και το παραθυρο στη μεση της οθονης, οπως στη φωτο σου, και παλι δεν μου το κανει. 1
lefteris4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, lazurell είπε Εχω την ιδια μια βδομαδα τωρα. Δεν μου κανει κατι τετοιο. Οταν την ανοιγεις και ειναι σε πηγη που ειναι κλειστη, σε μενα στο Ps4 ας πουμε, σου εχει μαυρο φοντο με μονο τη μπαρα κατω με τις πηγες; Αν ναι, στο κανει και εκει; Παντως συνδεσα και το λαπτοπ, το εκανα μαυρο φοντο και το παραθυρο στη μεση της οθονης, οπως στη φωτο σου, και παλι δεν μου το κανει. Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να το ψάξεις φίλε μου.. Από την στιγμή που δεν στο κάνει όταν συνδέεις το λάπτοπ και οι συνθήκες είναι ίδιες με τις δικές μου, ενώ εμένα το κάνει, τότε δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τα υπόλοιπα.. Εμένα όπου υπάρχει μαύρο φόντο το κάνει, αρκεί να μην ξεκινάει το αντικείμενο που φωτίζεται από την μια άκρη της τηλεόρασης μέχρι την άλλη, γιατί σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ομοιομορφία και μπερδεύει το μάτι. Ήρθε τεχνικός σήμερα από την Samsungκαι παρέλαβε την TV για ελεγχο-επισκευη.
Partet Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα ποια από τις δυο τηλεοράσεις να διαλέξω... Δεν καταλαβαίνω ποιες είναι οι διαφορές τους και ποια αξίζει. Γενικώς η τηλεόραση μένει ανοιχτή αρκετές ώρες της ημέρας (netflix, μπάσκετ σε συνδρομητικά κανάλια και Spotify). Πάντως έχω τώρα μια samsung 55KU6000 από εικόνα για τα κυβικά της είμαι ευχαριστημένος αλλά μέσα σε 2μιση χρόνια χρήσης έχω αλλάξει δυο panel(ευτυχώς μέσα στην εγγύηση) από κάτι πράσινες λωρίδες που μου έβγαλε και τις δυο φορές! Επειδή πρόκειται να μετακομίσω και δεν θέλω να την κουβαλάω θέλω να την πουλήσω και να πάρω μια καινούρια.
Payne83 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η βασική διαφορά των δύο τηλεοράσεων του τίτλου είναι το πάνελ που φοράνε. Η Samsung έχει VA και αποδίδει καλύτερα τα μαύρα και τα σκούρα αλλά χάνει σε ακρίβειά υπό γωνία. Η LG έχει IPS πάνελ που σημαίνει ότι είναι καλύτερη για θέαση υπό γωνία αλλά δεν αποδίδει καλά σκούρα και μαύρα. Εδω έχεις μια λεπτομερή σύγκριση. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q60r-vs-lg-sm8600/780/805?usage=7318&threshold=0.1 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Payne83
treipots30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. ¨έχω αγοράσει εδώ και 2 μέρες την συγκεκριμένη τηλεόραση (QE55Q60RA 55" )και προσπαθώ με κάθε τρόπο να την συνδέσω μέσω του smart view στο pc ώστε να γίνεται η προβολή των ταινιών ασύρματα. Με την προηγούμενη samsung σειράς 6 δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα και παρακολουθούσα απροβλημάτιστα μαζί με τους υπότιτλους, ή προβολή των φωτο. Υπάρχει κάποιος που έχει την συγκεκριμένη και έχει βρει κάποια λύση? Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η ασύρματη σύνδεση με pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από treipots30
liberto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν με την Q60R είστε ευχαριστημένοι, .... πολύ μπέρδεμα έψαξα παντού και μάλλον περισσότερο μπερδεύομαι κοιτάζω γι αυτή https://www.skroutz.gr/s/17990916/Samsung-QE65Q60R.html , στο πλ@ισιο πάντως την ψιλοθάβουν Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από liberto
elpenor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2020 στις 6:32 ΜΜ, treipots30 είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. ¨έχω αγοράσει εδώ και 2 μέρες την συγκεκριμένη τηλεόραση (QE55Q60RA 55" )και προσπαθώ με κάθε τρόπο να την συνδέσω μέσω του smart view στο pc ώστε να γίνεται η προβολή των ταινιών ασύρματα. Με την προηγούμενη samsung σειράς 6 δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα και παρακολουθούσα απροβλημάτιστα μαζί με τους υπότιτλους, ή προβολή των φωτο. Υπάρχει κάποιος που έχει την συγκεκριμένη και έχει βρει κάποια λύση? Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η ασύρματη σύνδεση με pc Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σε όλες τις smart τηλεοράσεις ο καλύτερος τρόπος είναι ένας DLNA server. Με αυτό τον τρόπο η τηλεόραση βλέπει σαν INPUT τον server και προβάλει όλες τις ταινίες με τους υπότιτλους όπως και τις φωτογραφίες και τη μουσική. Υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα που μπορείς να βάλεις στο pc για αυτή τη δουλειά, το ποιο γνωστό είναι το Kodi και το Plex. Από αυτά τα προγράμματα εγώ θεωρώ το UMS το καλύτερο, το Kodi το δεύτερο καλύτερο και το Plex το χειρότερο. Σε linux προτιμώ το minidlna. Επειδή η τηλεόραση σου υποστηρίζει όλα τα format να φροντίσεις να απενεργοποιήσεις το transcoding στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις. Από κάτω δείχνω ένα screenshot πως γίνεται disable το transcode στο UMS. Επίσης αν κατεβάζεις torrents με το qbittorent μπορείς να επιλέξεις το download in sequential order και να βλέπεις την ταινία στην τηλεόραση μέσω DLNA την ώρα που κατεβαίνει. Αν θέλεις να δεις την ταινία σε κάποια τηλεόραση LG σε μερικά μοντέλα χρειάζεται να απενεργοποιηθεί το quick start για να κάνει refresh το DLNA library και να εμφανίζει αρχεία που έχουν προστεθεί μόλις. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από elpenor 1
bieruberallez Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Στις 29/11/2019 στις 7:18 ΜΜ, Age4Greeks είπε Χαρούμενος κάτοχος της 55SM8600 εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εικόνα της. Σίγουρα δεν έχει το μαύρο μιας VA αλλά εμένα προσωπικά δε με χαλάει. Τα χρώματα της είναι πολύ όμορφα. Και από input lag τα πάει καλά. Αν χρειάζεστε κάτι ρωτήστε ελεύθερα. Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω θα ήθελα να μου πεις αν όταν βλέπεις ποδόσφαιρο σου κάνει τίποτα περίεργο σαν είδωλα (όχι συνέχεια αλλά στις γρήγορες φάσεις)????
Age4Greeks Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bieruberallez είπε Επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω θα ήθελα να μου πεις αν όταν βλέπεις ποδόσφαιρο σου κάνει τίποτα περίεργο σαν είδωλα (όχι συνέχεια αλλά στις γρήγορες φάσεις)???? Όχι φίλε δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Δε νομίζω να έχεις θέμα. Μια χαρά στέκεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα